bazár, predaj, inzercia, predám

Spoločenské nohavice a vestu

Kategória: Obleky, Saká

Predám len raz použité nohavice a vestu, veľkosť 110,dĺžka nohavíc 63,ako nové
Spoločenské nohavice a vestu
Podobné inzeráty
Chlapčenský oblek
Predám chlapčenský tmavomodrý oblek (sako, nohavice) veľkosť 128. Cena 110€. Pri rýchlom jednaní dohoda možná a pridám k tejto cene čierne spoločenské nohavice ktoré sa hodia k tipu obleku , motílk, košieľka a čierne spoločenské topánky veľkosť č. 31. Prasnik.
Svadobný žaket, oblek značky Pavanna
Predám svadobný žaket čiernej farby, veľkosť 52, spolu s cilindrom. V pripade záujmu predam aj bielu vestu, kravatu a motylik. Od slovenského výrobcu Pavanna. Žaket určený výhradné pre kultúrne a spoločenské akcie návšteva divadla, a pre ženíchov ktorý chcú na svojej svadbe pôsobiť skvelým dojmom a spoločenským postavením. Neoddeliteľnou súčasťou žaketu je módny doplnok čierny cylinder, jedno alebo dvojradová vesta svetlo šedej farby z farebného hodvábu . K žaketu sa hodia aj prúžkované nohavice z kvalitnej vlny, jelenicové rukavice a čierne topánky. Zaket s cilindrom 300 eur. V pripade zaujmu poslem viacero fotiek.
Predám svadobnú vestu a košeľu pre ženícha
Predám svadobnú vestu a košeľu. Je to ako nové mal som oblečené iba raz ako ženích na svadbe nemá žiadnu chybu . Pôvodná cena košeľa 55€ vesta 55€ Veľkosť košeľa č. 39 a vesta č.52 Normálne nosím veci L ale aj M najlepšie skúsiť
Predám svadobnú vestu
Predám svadobnú vestu + kravatu. Farba biela, veľkosť 50. Osobne Petržalka alebo poštou po platbe na účet
Predám oblek vestu
Predám oblek na cca výšku 170cm , košeľa,kravata + vestu Veľkosť L Ako nové 20€
Predam vestu , nenosena, kupena v C&A
Predam vestu, vhodna k obleku, velkost 54, kupene v C&A, nenosena. Osobny odber v Bratislave. V pripade zaujmu poprosim kontaktovat cez , cislo je vymyslene.