bazár, predaj, inzercia, predám

Spoločenský kostým -trojkombinácia

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám málo používaný spoločenský kostým,ktorý sa skladá zo sukne, ropu a saka v béžovo-ružovkastej farbe, veľkosť 44.
Sukňa rovná do pásu, vzadu s krokovými rázporkom.Sako má žakarový vzor a top v kombimácii materiálov ako sukňa a sako.Rozmery: obvod horný 104-106,obvod pása 86-88,do.sukne 58,dĺžka saka 58, šírka plecnice 12,5,dĺžka rukávov sa reguluje ozdobnou manžetou cca 56-61 cm.Top bez rukávov. Kostým je naozaj pekný.
Spoločenský kostým -trojkombinácia
Podobné inzeráty
Predám nový letný spoločenský kostým -trojkombinácia-veľ. 42
Predám nový letný spoločenský kostým - sukňa, blúzka, sako - vo veľkosti 42. Ide o dopredaj zo zrušenej prevádzky. Kostým je vhodný na spoločenské udalosti, ale aj do práce. Sukňa, blúzka aj sako sú podšité tenkou nepriehľadnou podšívkou. Rozmery sú nasledovné: SAKO: šírka cez ramená 38 cm, cez prsia 48-50 cm, dĺžka rukáva 47 cm. SUKŇA (dielová): dĺžka 79 cm, obvod v páse 82 cm. BLÚZKA: šírka cez ramená 38 cm, cez prsia 48-50 cm. Cena je 45 € aj s poštovným (balík na poštu pri platbe vopred).
Orientálne, fantasy a LARP odevy a kostýmy
Predám kostýmy a doplnky na orientálne brušné tance alebo LARP / fantasy: -Zlatá podprsenka, veľkosť cca M: 10 € - Žiarovo-oranžová sukňa so zlatým lemovaním a 3 prestrihmi, dĺžka 92 cm, veľkosť cca M, na 2-3 miestach chýba pár zlatých flitrov a cca na 20 cm na spodnom leme tiež. Cena: 10 € - Modrý orientálny kostým s kamienkami, šitý v Nemecku a upravený v SR. Má už čo to odtancované a látka okolo krku a na spodnej časti sukne je pri detailnom pohľade opotrebovaná, ale dá sa prípadne jednoducho nahradiť novou. Kamienky na sukni a podprsenke pekne držia. Cca veľkosť M, sukňa má dĺžku 107 cm, podprsenka má košíčky B. Cena: 35 € - Tyrkysový a fialový kostým živôtik + sukienka, veľkosť cca M. Cena spolu 36 € (fialový kostým má vpredu sukňu zdvihnutú pár stehmi dohora, dá sa vypárať do pôvodnej dĺžky) - Čierny orientálny kostým s vyšívaním Galabeya, univerzálna veľkosť: 33 € - Čierny korzet, veľkosť cca M - L, dĺžka pri zapínaní 50 cm: 20 € - Okuliare, využiteľné na steam punk: 2 € za kus - Indický kostým, zložený z čoli (blúzky), sukne a vestičky. Vzadu viazanie, ktoré umožňuje rozšírenie blúzky. Predná časť blúzky ja zahnutá, pôvodne bola šitá do rovna (je možné vypárať do pôvodného vzhľadu). Kostým je nosený. Veľkosť M. Cena: 16 € - pre viac fotiek pozrite samostatný inzerát V prípade záujmu pošlem viac fotiek jednotlivých kostýmov. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty :-)
Dámsky spoločenský kostým
Predám dámsky spoločenský kostým modro-bielej farby. Kostým je vo veľkosti 50. Cena 40 € + poštovné. Pri rýchlej dohode cena dohodou možná.
Spoločenský kostým
Predám spoločenský kostým zložený zo sukne, korzetu a saka. Farba: Bledo-fialová. Veľkosť: 44. (Cena aj dohodou)
Spolocensky kostym vel.52
Spoločenský kostým - top,dlhá sukňa,sacko. Raz oblečený,takže v top stave. Pc bola 150Eur. Sukna pas 106,je tam na krajoch guma, takze sa este prisposobi. Dlzka 88cm. Top dlzka od ramena 68cm,sirka cez prsia 128cm,kabatk dlzka od ramena 65cm,sirka cez prsia 130cm.
Tmavomodrý spoločenský kostým
Predám modrý spoločenský kostým : sako, vestu a sukňu pod kolená. Veľmi pekná vzorovaná látka. Veľkosť: 50. Použité iba raz, vo výbornom stave, bez nedostatkov.