bazár, predaj, inzercia, predám

spomienkové dekorácie

Kategória: Ostatné

Predám krásne spomienkove dekoracie. Priemer cez 35cm. Vyhotovím na žiadosť aj ine venček, dekoráciu, ceny podľa veľkosti a materiálu. Pri väčšom odbere zľava :)
spomienkové dekorácie
Podobné inzeráty
Drevené vianočné dekorácie
Predám drevené vianočné dekorácie ako hviezdy, stromček... - v ponuke viac druhov Viac produktov ako napr. vianočné dekorácie, drevené výrobky, výrobky z dreva, drevené dekorácie... v daľších mojich inzerátoch.
Drevená dekorácia - sob/jeleň - cca 25cm
Predám ručne vyrábané drevené dekorácie/ozdoby - sob, sobík, jeleň. - v ponuke viac druhov - výška cca 25 cm (bez parožia) - pri odbere viac ks možná dohoda Viac produktov ako napr. vianočné dekorácie, drevené výrobky, výrobky z dreva, drevené dekorácie... v daľších mojich inzerátoch.
Drevená dekorácia - sob/jeleň - cca 40cm
Predám ručne vyrábané drevené dekorácie/ozdoby - sob, sobík, jeleň. - v ponuke viac druhov - výška cca 40 cm (bez parožia) - pri odbere viac ks možná dohoda Viac produktov ako napr. vianočné dekorácie, drevené výrobky, výrobky z dreva, drevené dekorácie... v daľších mojich inzerátoch.
retro nálepky
retro spomienkové nálepky na veľkonočné vajíčka z roku 1986
Spomienkové ikebany, vence
Predaj spomienkovych ikeban a vencov za super ceny už od 6€
Drevené dekorácie
Ahojte, mám na predaj rôzne drevené dekorácie. Končím s natáčaním videí na YouTube. Výrobky mi zavadzajú. Kto by mal záujem, napíšte mi do správy, o ktorý produkt by ste mali záujem. Cena dohodou. Kvetináče (fúrik), zrkadlo, obrazy, svetlá,... Výrobky nájdete na YouTube kanále Worm bore. Iba seriózny záujem. Ďakujem veľmi pekne. Prajem pekný deň.