bazár, predaj, inzercia, predám

Sporák

Kategória: Ostatné drobné

Mám na predaj sporák kupovaný z Elektra mám ešte záruku je čisto nový nepoužívaný ani raz zabalení dvovod predaja nepasoval nám cena 340€ okres Michalovce odvoz si musíte zabezpečiť !!!
Sporák
Podobné inzeráty
400V vypínač na sporák
Predám 400V vypínač na sporák za 8€.
Kuchynská minútka/časovač/stopky
Predám novú nepoužívanú kuchynskú minútku, dá sa použiť aj ako stopky. Veľký čitateľný displej, zvuková signalizácia, magnet (na pripevnenie napr. na chladničku alebo sporák) a nožička na postavenie. Napájanie - batéria 1× AAA. Posielam na dobierku alebo ako doporučený list (platba na účet vopred). V prípade záujmu alebo otázok ma kontaktujte emailom cez formulár nižšie alebo mi priamo napíšte na email predaj-@, tel. číslo neexistuje. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Platničky na elektrický sporák
Ponúkame platničky, my už nevyužijeme, 2ks málo používané a 1ks úplne nová. Všetko plne funkčné. 1,5kW. 5,- Eur/ks
2000W nastaviteľný regulátor otáčok motora
2000W nastaviteľný regulátor otáčok motora Regulátor napätia 50-220V /25A motor Popis: Tento regulátor využíva nový obojsmerný vysokovýkonný SCR. Môže byť veľmi pohodlné nastaviť prúd až na 25 A a može vyriešiť problém s nadmerným prúdom, že odpor vykurovacieho drôtu je príliš malý. Výstupné napätie je nastavené kdekoľvek medzi 50V-220V pre použitie s elektrickými spotrebičmi. Môže sa použiť na elektrický sporák, ohrievač vody naladiť tepelné zdroje, stmievač osvetlenia, malé otáčky motora, elektrický termostat na žehličku a dosiahnuť stmievanie, termostat, efektívny regulátor tlaku. špecifikácia: -Vstupné napájacie napätie: 110V ~ 250V AC -Výstupné napätie: 50V-250V (Výstupné napätie
Elektrické sporák, rúra
plne funkčný, bol pol roka používaný ako darček odovzdám všetko na varenie v ňom a na grilovanie kúry