bazár, predaj, inzercia, predám

šport veci fotbal

Kategória: Športové potreby

predám športové tričká aj tréningové, mikiny,polokošela, šuštiakove bundy, súpravy /tričko-trenky/, bunda zimná, kopačky, halovky, topánky mustangy 2x, cena dohodou, určite sa dohodneme na nejakej cene, najlepšie zobrať cele pre chlapcov napr.na tréning lepšia cena za komplet, Buko TT...v TT donesiem
šport veci fotbal
Podobné inzeráty
Trampolína AGA Sport Pro
Predám zachovalú trampolínu od firmy AGA Sport Pro, veľkosť 250 cm, nosnosť do 150 kg. Používaná 3 sezóny, momentálne už druhým rokom nepoužívaná, odložená v krabici. Obrázok je len ilustračný.
Trampolina 430cm AGA SPORT
Predam velku zachovalu trampolinu 430cm s ochrannou sietkou a rebrikom znacky AGA SPORT. Je to profi trampolina ktora vydrzi a je mozne k nej dokupit veskere nahradne diely. K trampoline sa da dokupit aj kryt pruzin, u nas nebol potrebny.
Kolieskové korčule Inline Sport Roces
Predám detské kolieskové korčule inline sport značka Roces, veľkosť nastaviteľná od 36 - 40. Pôvodná cena - 85Euro. Cena- 40Euro.
Veci z hokejovej vystroje
Veci na hokej. Pre chlapca na 11,12rokov.Používané. Cena spolu 40eur.Dohoda možná.Možnosť predaja aj osobite. Dohoda možná.
rôzne veci
Predám rôzne veci, čo mi zavadzajú za symbolicke ceny, brašňa policajná koženná nová - mám 2 ks, kus za 25,-, svietiace haloween strašidlá na dom-stenu za 20,-, prilbu, blatníky na bicykel, vianočny umely stromček zo stojanom za 25,-, adidas nemezis halovky 37,5, za 25,-, asics panske 44,5 nové za 45,- Buko TT…pozri celú ponuku
Alpine pro - detská lyžiarska prilba
Pekný stav, detská veľ. M (je širšia), mám aj visačky, stála 48,99 eura Osobný odber v BA Staré Mesto je vítaný. INZERÁT PLATNÝ DO ZMAZANIA, AK JE TOVAR REZERVOVANÝ, TAK TO TU UVEDIEM, ĎAKUJEM. PODMIENKY PREDAJA: Za všetky svoje veci ručím, že sú ORIGINAL. Ručím za pravdivo opísaný stav nosenej veci. Neručím, že vám nesadne veľkosť - pýtajte si rozmery, premerám, nafotím (na požiadanie nefotím na postave, toto už fakt nestíham, ďakujem).