bazár, predaj, inzercia, predám

Sportful dámske cyklo tielko nové,vel.XS

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám nové cyklotielko tal.zn.Sportful
Vhodné pre útlu ženu,resp.dievča
Veľkosť XS
Farba zelenkavožltá s kvetmi
Vzadu vrecko na zips
Všitá vnútorná podprsenka
Nesadla mi veľkosť
V pripade zaslania poštou:uvedená cena +poštovné
Sportful dámske cyklo tielko nové,vel.XS
Podobné inzeráty
damske kratase Sportful BF Classic
predam nove, nepouzite damske kratase Sportful BF Classic, bez trakov, velkost M, ale skor na S. mame Sportful Fiandre velkost M a su fajn, ale tieto BF Classic velkost M neoblecieme.
Cyklo NÁVLEKY NA TRETRY SPORTFUL NO-RAIN 2 ČIERNE
Predám cyklo návleky na tretry SPORTFUL NO-RAIN 2 ČIERNE nepoužívané, s DD so zárukou, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť: M /č.39-41/
Sportful Hot Pack ( XXL )
Predám novú nenosenú ľahkú cyklobundu Sportful Hot Pack Easylight - Wind Jacket ( XXL ) Ideálne Záhorie, nech si ju môže záujemca pozrieť, vyskúšať. Volať alebo mail, na sms nereagujem. Ďakujem.
dresy Sportful
predam dresy 2x Sportful tymu Trek Segafredo. dresy sportful jeden normalny a jeden letny bomber. vsetky velkost S. cena za kus.
Nabíjacie LED cyklo svietidlo, 550lm, Li-Ion, USB, Solight
Nové, originál zabalené !!! svetelný tok: 550 lm cyklo držiak súčasťou balenia 6 režimov svietenia: 100% / 50% / 30% / 20%, blikanie 1, blikanie 2 červené diody na stranách svietilny ukazatel stavu baterie outdoorové použitie (stupeň krytia IP44) akumulátor: Li-Ion 3,7V, 1200 mAh výdrž batérií min / max: 4hod. / 8hod. doba nabíjania: 5hod. napájanie: 5V USB (mikro USB kábel súčasťou) rozmery svietidla: 65 x 36 x 38 mm farba: čierna GARANCIA najnižšej ceny !!! V príde záujmu prejdite na odkaz :
Sportful Hot Pack fukerka
Bunda bola možno 2x oblečená, stav novej. PC 100€ Zbaliteľná do vrecka Veľkosť M Cyklistická bunda Hot Pack 6 je ideálna na bicyklovanie v sychravom počasí. Ochráni ťa pred vetrom, slabým dažďom/mrholením, dá sa ľahko zbaliť do malého, praktického obalu a pri tom váži len 86 gramov. Vďaka anatomickému strihu a použitému materiálu dokonale prilieha, čím podporuje výkon v zjazde z kopca a pomáha sa prebíjať vetrom. Pre vyššiu ochranu v nepriaznivom počasí je bunda vybavená pružným lemovaním, zvýšeným golierom a predĺženým zadným dielom. Ultraľahká pohotovostná cyklo bunda na jazdenie v akomkoľvek ročnom období. VLASTNOSTI CYKLO BUNDY ľahký, vetru a vodeodolný materiál minimum stehov na prednej strane pre vyššiu ochranu pred dažďom zvýšený golier a predĺžená zadná časť pre vyššiu ochranu pred vetrom tenký, pružný lem na konci rukávov a v páse zadné vrecko s obalom na zbalenie bundy ventilačný otvor na chrbte reflexné prvky teplotný rozsah: 10°C a viac