bazár, predaj, inzercia, predám

Športové potreby/ topánky, nové Saucony

Kategória: Športové oblečenie

Predám tieto športové topánky pre rôzne druhy športu značky Saucony.
Topánky sú úplne nové a ani raz nepoužité.
V prednej časti topánok sú hroty, špice pre co najlepšiu priľnavosť k povrchu.
Cena je 10 euro

Podobné ako: adidas, puma, reebok, nike, alpina, arena, asics, fila, columbia, colmar, dema, dynastar, eisbar, k2, killtec, leki, mammut, oneill, quicksilver, salewa, salomon, source, uvex,
Športové potreby/ topánky, nové Saucony
Podobné inzeráty
Dámske športové tielko CRAFT
Dámske športové tielko Craft čierne so vzorom. strih pekne tvaruje postavu. veľkosť S. oblečené pár krát- ako nové. Športové tielko čierne s hadím vzorom značky Daily sports XDS. Veľkosť M, rozopínanie na zips v dekolte. Oblečené 1 krát, predávam, lebo mi je veľké. Pôvodná cena 39 Eur.
Športové tenisky Nike Fingertrap Max Red veľkosť 48
Predávam tieto nové, krásne a ľahučké športové tenisky vhodné na beh či športové aktivity vonku či v hale, na bežiacom páse a v interiéri. Dôvodom predaja je nevhodný darček. Pri vyskúšaní boli len raz obuté v byte. Veľkosť 48,5. Som z Banskej Bystrice no viem po vzájomnej dohode odoslať aj na dobierku. Komunikácia len cez telefón/sms, ďakujem. Pri rýchlom jednaní je malá dohoda samozrejme možná.
Športové tielka 2°REP - 2nd Foreign Parachute Regiment
Predám nové športové tielka - 2°Régiment étranger de parachutistes. Veľkosť M Cena 20€+poštovné. Ako aj športové tielka z vycvikoveho strediska 15 €
Športové oblečenie
Na predaj športové oblečenie, niektoré kusy sú úplne nové, nikdy nenosené. Tričká (Adidas), legíny (Nike), dievčenská súprava Geox športové sačko a krátka sukňa veľkosť 158. Biela športová súprava je úplne nová, ešte s visačkami, nikdy nenosená, veľkosť 38. Cena od 5 eur do 35 eur podľa konkrétneho kusu.
Dámske športové oblečenie NEW BALANCE
Z dôvodu rušenia prevádzky ponúkam na predaj dámske športové oblečenie. Športové tričko červenej farby s modrým lemovanim značky New Balance. S visačkou. Dostupné veľkosti: XS,S,M. Materiál: 100% polyester.
Športové oblečenie
Predám nenosené legíny značky Bonprix vo veľkosti 32/34 - cena 7€. Párkrát oblečené športové nohavice značky Crivit vo veľkosti M (40/42) - cena 4€. A ešte športové tričko vo výbornom stave, veľkosť S - cena 6€.