bazár, predaj, inzercia, predám

Športové sanie 1.9 tdi

Kategória: Tuning

Zdravím predám športové sanie vhodné na 1.9 tdi pd, ale určite aj na mnohé iné, vstupný priemer ma 70mm, je tam aj vývod na podtlak turba, čiže vsetko bude fungovať ako má, filter má najazdené cca 2000km a teraz je čerstvo vycisteny a naimpregnovany pre nového majiteľa :)
Dohoda na cene pri serióznom jednaní možná
Športové sanie 1.9 tdi
Podobné inzeráty
Kúpim športové sanie
Kúpim športové sanie Golf 5 Gti za normálnu cenu, niečo ako na foto. Ponuky z cenou a foto do emailu, nie sms. Ďakujem
Športove sanie Peugeot Citroen a pod.
Zdravim predám športové sanie kupované cez race-shop asi dva tri mesiace dozadu bolo len založené vyskúšané na 1.4mpi Je to samotná šiška + hliníkové koleno priamo do klapky Pôvodná cena 115€ Pasuje na Peugeot 306, 106, 206 Citroen Saxo a pod.
Športové sanie peugeot 206 1.6L
Predám športové sanie na peugeot 206 šiška, "carbon nasávač" - Jednoduchá inštalácia - Pozitívny vplyv na výkon a krútiaci moment v celom rozsahu otáčok - Atraktívny vzhľad a zvukový prejav motora. - Pasuje na 1,6L 16V
Honda Civic 1,4is
Honda Civic 1.4is D14A4 Nové piestne krúžky Hastings STD Nové ojnične ložiská STD plastigauge Nove hlavne ložiská STD plastigauge Nový semering kluky na strane prevodovky Oem Honda Nové tesnenie pod hlavou - elring Nové skrutky hlavy - Elring Kompletne nové rozvody + vodná pumpa Odľahčená kĺukova remenica Prosport Odľahčený zotrvačník Prosport Zosilená spojková sada Exedy Kompletná GO hlavy !!!!!! Nové sacie a výfukové ventily Nové sedla sacie a výfukové Nové vodítka ventilov Nové zapaľovače káble NGK Sanie D16y8 Klapka D16y8 Výroba airboxu + odtienenie tepla z motorového priestoru sanie na mieru + Filter HKS Nový zosileny a výkoní chladič Výfuk komplet celonerez 4-2-1 Prevodovka: S20 s úpravou Bkiller Stály prevod 4.4 1- S20 seria 2- crx kratší 3- Mfactory krátky 4-Mfactory krátky 5- crx kratší GO všetky ložiská Motorový olej 10w50 total racing Prevodový olej Oem Honda + aditivum Brzdová kvapalina Motul RBF 660 Nové vonkajšie homokinetické kĺby Predné brzdy kotúče Rotinger dosky EBC Yellowstuff Zadné bubon Oem Nové ložiská predné aj zadné Karoséria: Odľahčená, bez interiéru Predná horná tlmičová rozpera Zadný Xbar + bočné vyztuhy Zadné spodna vyztuha Motorsport Odľahčené zadné spodné ramená + PU Nastaviteľné zadné horné ramienka odklonu + PU Čapy, tyčky 555 Uloženie predného stabilizátora PU sport (žltý) Kompletný Kit radenia rýchlostí PU Podvozok Yellow Speed Stage 2 výškovo a tuhostne plne nastavitelny. Športové sedačky, 4 bodové pásy, športový volant. Auto je bez TP rally, slalom, hobby
Rpc motorsport sanie tfsi
Predám sanie.RPC.vidfoto.PC620€predM za350. Plus filtre. Prosim len vážny záujemcovia
AUDI CIERNE ZNAKY 1.9TDI, 2.0TDI, 2,7TDI, 3.0TDI
Ponukam na predaj znaky vhodne na AUDI. Su uplne nove, mam len par kusov. Znak je plastovy, cierny, samolepiaci - nalepovaci / 3D nalepka. Vhodny do exterieru na kufor resp. piate dvere. Vyska znaku je 2,4 cm. K DISPOZICII SU ZNAKY 1.9 TDI, 2.0 TDI, 2.7 TDI, 3.0 TDI CENA 20 EUR je za 1 komplet znak. V PONUKE AJ KOMPLET ZNAKY SLINE NA AUDI. JE MOZNE ZAKUPIT AJ ZVLAST ZNAK TDI, CENA JE 12 EUR. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou. PO DOHODE MOZNY OSOBNY ODBER V KE ALEBO V MI. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, SMS alebo telefonicky.