bazár, predaj, inzercia, predám

Športové tričko

Kategória: Športové potreby

Predám chlapčenské športové tričko (Ronaldo) , cena za kus....Vráble, na dobierku neposielam....veľkosť je písaná 10,14 a 152.....
Športové tričko
Podobné inzeráty
Cierne tricko na latinu 122
Ponukam pouzivane neposkodene chlapcenske tricko s dlhym rukavom, velkost 122. Tricko je vyrobene z padavej elastickej latky v ciernej farbe, vzadu ma zips. Tricko je vhodne na latinskoamericke tance, na sutaz alebo trening. Tricko bolo usite na zakazku. Cena je uvedena bez postovneho.
Detske sportove oblecenie
Predam detske sportove oblecenie: 2x sukna (2ks za 5€) 1x tmavoruzovo cierny dres na tanec, gymnastiku - 5€ 1x tyrkysovy dres na tanec, gymnastiku - 4€ 1x cierny dres na tanec, gymnastiku - 3€ 1x sportove tielko ciernoruzove - 3€ 1x kratase cierne - 2€ Stitky tam uz nie su, ale je to tak na 7-8 rokov.
Tricko UEFA 2016 110/116
Ponukam nenosene neposkodene, len vyprate futbalove tricko UEFA, velkost 110/116. Tricko je vyrobene zo vzdusneho materialu v bielej farbe s farebnymi napismi. Cena je uvedena bez postovneho.
tenisky športové
Predám nenosené biele športové tenisky, pre dievča č. 37 vhodné na hip-hop,pogumovaný materiál - Shein kids. Nutný osobný odber, poštou neposielam.
Predám športové chrániče pre deti
Predám športové chrániče pre deti, veľkosť M. Cena 5€
Uvex detské športové okuliare
Športové slnečné okuliare pre deti so sklami limirror, 18 vrstiev filmu poskytujúcou komplex ochranu pred UV žiarením a infračerveným žiarením. Mäké, antialergické, protisklzové nosové podložky. Materiál je akoby gumenný, tvárny, odoláva ohnutiam detských rúk. Ideálne kopírujú tvar hlavy Súčasťou je i šnúrka na krk. Vhodné od 1-4 roky. Tieto sú úplne nové.