bazár, predaj, inzercia, predám

Sportovy komplet - zn. LA Gear v.42-44

Kategória: Športové oblečenie

Damsky sportovy komplet zn.LA Gear ,jemny kvalitny hodvab s plyesterom ( nohavice ) vrchny top je jemnucky zamat .UK v.14-16 ...EU velkost 42-44 .
Kupovany v znackovej predajni v Anglicku.

Sportovy komplet - zn. LA Gear v.42-44
Podobné inzeráty
Športové ponožky Ultrain Gear
Predám unisex športové ponožky zn. Ultrain Gear. Ide o novú generáciu ikonických športových ponožiek od značky Ultrain Gear ponúka vynikajúce pohodlie, ešte lepšiu elimináciu pľuzgierov a optimálnu ventiláciu pri vašom behu! Predávam 2 variácie: bielomodré a čiernobiele. Ide o úplne nové kusy. Cena za pár 2 eurá. Táto edícia je limitovaná na 200 kusov. Pri väčšom odbere možná zľava!
LIMITOVANÁ EDÍCIA: Ponožky Ultrain Gear - všetky veľkosti
Predám unisex veľmi pohodlné ponožky zn. Ultrain Gear. Ide o novú generáciu ikonických ponožiek od značky Ultrain Gear, ktorá sa zameriava na vynikajúce pohodlie a optimálnu ventiláciu počas celého dňa! Predávam 2 variácie: bielomodré a čiernobiele. Ide o úplne nové kusy. Cena za pár 2 eurá. Pri väčšom odbere možná zľava! Táto edícia je limitovaná na 200 kusov. Pozrite všetky moje inzeráty.
NOVÉ: Športové ponožky Ultrain Gear - všetky veľkosti
Predám unisex športové ponožky zn. Ultrain Gear. Ide o novú generáciu ikonických športových ponožiek od značky Ultrain Gear ponúka vynikajúce pohodlie, ešte lepšiu elimináciu pľuzgierov a optimálnu ventiláciu pri vašom behu! Predávam 2 variácie: bielomodré a čiernobiele. Ide o úplne nové kusy. Cena za pár 2 eurá. Táto edícia je limitovaná na 200 kusov. Pri väčšom odbere možná zľava! Pozrite všetky moje inzeráty.
La Gear biele a ružové tričko S
Predám biele a ružové tričko Zn.La Gear, veľ. S, pár x oblečené, cena za 1 ks 3 eur, za 2 kusy 5 eur spolu.
Športový nádherný set, Zn. Desigual, nový s vysačkami
Predám športový nový!!! set Zn. Desigual. Mikina ( L), na zips, na rukávoch otvory na palec, vrecko na chrbte, legíny ( M), po bokoch efektná sieťka športová podprsenka ( M), s výstužou a tenisky, veľ. 36. Nádherný spoluladiaci komplet. Cena spolu za všetko. Predám po dohode aj jednotlivo. Pozri všetky moje inzeráty,veľa nových alebo málo nosených vecí. desigual, športové legíny, športová podprsenka, športová mikina, športové tenisky, športový set
KRÁSNY ŠPORTOVÝ SET ŠORTIEK A PODPRSENKY MYPROTEIN, NOVÝ
Predám tento krásny športový komplet značky MY PROTEIN pozostávajúci z podprsenky a šortiek vo veľkosti S. Komplet je NOVÝ S VISAČKOU, pôvodná cena bola 58 EUR. Šortky majú krásny strih, sú z booty kolekcie, čo znamená, že krásne tvarujú zadoček. Šortky sú navrhnuté pre náročný tréning, takže sú vyrobené z funkčných látok a majú funkciu s pridanou trvanlivosťou. V kombinácii s technológiou odvádzania potu a podporným pásom – to budú najpohodlnejšie šortky vo vašom šatníku – absolútna nevyhnutnosť. Odvádzajúci pot Rýchloschnúca tkanina Umiestnenia lichotivých švov Podporný pás s vysokým pásom Embosovaná Camo potlač Športová podprsenka je vybavený s Racerback dizajnom a podporou pod prsiami. Má otvor na prípadné vloženie výstuže do podprsenky. Odvod potu Rýchloschnúca tkanina Dvojvrstvové balenie pre čistý povrch Štýl Racerback pre voľný rozsah pohybu Sieťovaný panel na zadnej strane pre lepšiu ventiláciu Podporná kapela Underbust Band Embosovaná Camo potlač CENA KOMPLETU: 38 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!