bazár, predaj, inzercia, predám

Spoznaj svoju mačku

Kategória: Hobby, odborné knihy

Kniha plná rád pre začínajúcich detských chovateľov mačiek.
V prípade záujmu ma kontaktujte e-mailom.
K cene treba pripočítať poštovné, platba za zásielku vopred.
Spoznaj svoju mačku
Podobné inzeráty
Spoznaj svojho psa (Dr. Bruce Fogle)
Predám knihu Spoznaj svojho psa (Dr. Bruce Fogle. Po prečítaní tejto knihy lepšie spoznáte a pochopíte svojho psíka. Počet strán 128. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom.
Spoznaj svojho psa,Psy,Psi
Predám knihu, Spoznaj svojho psa cena 5€.Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
MOTIVAČNÁ LITERATÚRA - KNIHY DO 5€
Predám knihy, raz čítané, predám spolu alebo osobitne. Brian Tracy - Vytvorte si svoju vlastnú budúcnosť (240 strán, slovenský jazyk) CENA 5€ (+ poštovné) Popis: Táto kniha je povinným čítaním pre všetkých ambicióznych ľudí, ktorí chcú dosiahnuť úspech v kariére či podnikaní a stať sa finančne nezávislými. Naučíte sa: - identifikovať kľúčové zručnosti, ktoré potrebujete k úspechu vo svojej profesii a nájsť spôsob, ako sa v nich zdokonaliť - vytvoriť si plán osobných cieľov a začať ho okamžite uskutočňovať - vykonať viac práce za menej času a navyše kvalitnejšie - začať si krok za krokom budovať svoju finančnú nezávislosť - vypestovať si odvahu, sebavedomie a vytrvalosť, ktoré vám umožnia vysporiadať sa s každou výzvou, čo sa vám postaví do cesty Brian Tracy - Ako vedú úspešní lídri (176 strán, slovenský jazyk) CENA 5€ (+ poštovné) Popis: Autor odhaľuje stratégie, ktoré používajú špičkoví manažéri a podnikatelia na dosiahnutie výnimočných výsledkov bez ohľadu na náročnosť trhu či tlak konkurencie. Jasne definuje vlastnosti a predpoklady úspešného lídra, odporúča spôsoby, ako ich rozvíjať a neustále zdokonaľovať. Dozviete sa ako sebe i svojmu tímu stanoviť jasné ciele; vymedziť priority a kľúčové úlohy na ktoré sa treba zamerať; rýchlejšie riešiť problémy a robiť lepšie rozhodnutia; motivovať svojich ľudí k mimoriadnym výkonom. Vladmír John - Jak podnikat bez rizika (232 strán, český jazyk) CENA 5€ (+ poštovné) Popis: Ide o súbor poznatkov z praxe Vladimíra Johna, ktorý riadi nadnárodnú holdingovú spoločnosť Meriglobe, zaoberajúcu sa poradenstvom v oblasti podnikania. V tejto knihe sa zaoberá vymenovaním hlavných rizík v podnikaní a návrhov, ako ich zvládnuť. Táto populárno náučná kniha je určená najmä vlastníkom malých a stredných podnikov. Suze Yalof Schwartz - Odpojte sa (208 strán, slovenský jazyk) CENA 4€ (+ poštovné) Popis: Táto kniha ukáže všetkým prepracovaným a vystresovaným ľuďom, aké ľahké je odpútať sa, uvoľniť stres a opätovne sa nabiť správnou energiou. Autorka uvádza na správnu mieru vžité nesprávne predstavy o meditácii vrátane mylného predpokladu, že pri nej treba dlho nehybne sedieť alebo vypnúť mozog. Presvedčí vás, že meditácia doslova zmení vaše myslenie, a zároveň vám ponúkne ľahké techniky a rady, ako ju začleniť do vášho každodenného života. Modlitby Pánových Svedkov (444 strán, slovenský jazyk) CENA 4€ (+ poštovné) Popis: Kniha obsahuje na každý jeden deň v roku jednu modlitbu. ODOSIELAM IBA PO PREVODE PEŇAZÍ NA ÚČET. BEZ MOŽNOSTI VRÁTENIA PEŇAZÍ. Pre viac info poprosím email. Ďalšie moje inzeráty - kliknite na meno pod inzerátom :)
Petr Mandlík: Za tajemnstvím počítače
Co se děje uvnitř počítače a proč Vydavateľstvo Grada, 1993, 104 strán, mäkká väzba, český jazyk Kniha pre zberateľov. Obsah: Kniha, ktorá zoznámi čitateľov princípy činnosti počítača. Text je doplnený obrázkami, ktoré zvyšujú názornosť popisovanej problematiky a nechýba im potrebný nadhľad spojený i s humornou nadsázkou. V publikácii autor brilantne využil svoju technickú erudovanosť a vytvoril naozaj nevšedné dielo, ktoré iste prinesie čitateľom nielen nové znalosti, ale aj zábavu. K cene sa pripočítava poštovné cez Slovenskú poštu, platba vopred na účet. Prípadne je možné aj osobné prevzatie v Bratislave alebo v Senici.
knihy – literatúra faktu, história, military 104
Rozpúšťam svoju bohatú zbierku kníh (viac ako 1 000 titulov) z oblasti literatúry faktu, histórie, politiky, military, hlavne II.svetovej vojny. Jednotlivé tituly budem dávať postupne po častiach. Aktuálne dávam do ponuky súbor ostatných kníh, hlavne týkajúcich sa histórie a military – holocaust a Izrael po II.svetovej vojne (viď popis a foto): 1) 967-972 – Terezínske studie a dokumenty 1996,1998,1999,2000,2001,2002 – 6 kníh, Academia Praha, str. cez 300, 15,5x23,5 cm – moja cena 6x6 EUR (aj jednotlivo) 2) 976 – Sexualizované násilí Ženské zkušenosti z nacist.koncentr.táborů, H.Amesbergerová a kol., BB art 2005, str.383, 15,5x21 cm – moja cena 10 EUR 3) 978 – Simon Wiesenthal a jeho ořípady, Alan Levy, Mladá fronta 1996, str.188, 13x20,5 cm – moja cena 7 EUR 4) 979 – Tajná válka proti Židům, John Loftus Mark Aarons, Trilabit 2000, str.555, 17x24,5 cm – moja cena 8 EUR 5) 983 – Kočáry pouště Příběh izralského obrněného zboru, David Eshel, Bonus A Brno 1995, str.230, 17x24,5 cm – moja cena 5 EUR Týmto prehlasujem, že ponúkaný predmet je predávaný len za účelom zberateľstva, neslúži na propagáciu fašizmu, nacizmu alebo iných hnutí, potláčajúcich ľudské práva, slúži len na zberateľské účely. Akékoľvek zneužitie na propagáciu fašizmu, či nacizmu sa trestá podľa zákona! Dobrý stav, bez poškodenia, ako nové, pre zberateľa, alebo KVH, pokiaľ nie je uvedené inak. Ďalšie foto a info na vyžiadanie. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Ak máte záujem o nejaký titul, ktorý zatiaľ nie je v mojej inzercii, kľudne sa ozvite a dám správu, či ho mám. Moja cena je v texte, ale dohoda je možná, ak mi ponúknete rozumnú cenu, zvlášť pri viac položkách. Prevzatie najradšej v Žiline, ale dá sa aj poštou. Kontakt na viola.chmelarova@, tel.číslo je vymyslené.
knihy – literatúra faktu, história, military 91
Rozpúšťam svoju bohatú zbierku kníh (viac ako 1 000 titulov) z oblasti literatúry faktu, histórie, politiky, military, hlavne II.svetovej vojny. Jednotlivé tituly budem dávať postupne po častiach. Aktuálne dávam do ponuky súbor ostatných kníh, hlavne týkajúcich sa histórie a military – Nemecko počas II.svetovej vojny (Luftwaffe) (viď popis a foto): 1) 683 – Andělé smrti, Edwin P.Hoyt, Mustang Plzeň 1996, str.176, 17x24 cm – moja cena 4 EUR 2) 691 – Německá esa na střemhlavých bombardérech (2x), Georg Brütting, Mustang Plzeň 1995, str.222, 17x24 cm – moja cena 6 EUR 3) 693 – Stíhací esa Luftwaffe, Svatopluk Matyáš, Svět křídel Cheb 1994, str.169, 17x24 cm, mierene opotr. – moja cena 6 EUR 4) 694 – Německá esa na střemhlavých bombardérech, Georg Brütting, Naše vojsko 2003, str.222, 17x24 cm – moja cena 8 EUR 5) 695 – Německá bombardovací esa, Georg Brütting, Naše vojsko 2003, str.148, 17x24 cm – moja cena 8 EUR 6) 705 – V poslední hodině, Johannes Steinhoff, Mustang Plzeň 1994, str.164, 17x24 cm – moja cena 5 EUR 7) 708 – Stíhači Luftwaffe v bitvě o Británii (2x), Chris Goss, Svojtka a Co. 2002, str.156, 19x24,5 cm – moja cena 5 EUR 8) 722 – Nad ledem a Saharou, P.W.Stahl, Laser 1993, str.252, 17x24 cm – moja cena 4 EUR 9) 723 – Tajná eskadra KG200, P.W.Stahl, Laser 1994, str.147, 17x24 cm – moja cena 4 EUR Týmto prehlasujem, že ponúkaný predmet je predávaný len za účelom zberateľstva, neslúži na propagáciu fašizmu, nacizmu alebo iných hnutí, potláčajúcich ľudské práva, slúži len na zberateľské účely. Akékoľvek zneužitie na propagáciu fašizmu, či nacizmu sa trestá podľa zákona! Dobrý stav, bez poškodenia, ako nové, pre zberateľa, alebo KVH, pokiaľ nie je uvedené inak. Ďalšie foto a info na vyžiadanie. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Ak máte záujem o nejaký titul, ktorý zatiaľ nie je v mojej inzercii, kľudne sa ozvite a dám správu, či ho mám. Moja cena je v texte, ale dohoda je možná, ak mi ponúknete rozumnú cenu, zvlášť pri viac položkách. Prevzatie najradšej v Žiline, ale dá sa aj poštou. Kontakt na viola.chmelarova@, tel.číslo je vymyslené.