bazár, predaj, inzercia, predám

Spracovanie miezd a JÚ

Kategória: Administratíva

Ponúkam služby v oblasti spracovania miezd- personalistiky a jednoduchého účtovníctva . Práce realizujem na živnosť
Spracovanie miezd a JÚ
Podobné inzeráty
účtovnictvo
Účtovník/čka so znalosťou podvojného účtovníctva Druh pracovného pomeru - HPP, miesto výkonu práce: Turzovka. Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - samostatné vedenie podvojného účtovníctva, - komunikácia s daňovým úradom, - účtovanie a kontrola došlých faktúr, - príprava a účtovanie odberateľských faktúr, - účtovanie bankových výpisov, - účtovanie interných dokladov, - kontrola a príprava daňových priznaní k DPH, - kontrola účtov, správnosti, úplnosti a ich inventarizácia, - spracovanie miezd zamestnancom spoločnosti. Osobnostné predpoklady a zručnosti - min. 2 ročná prax v účtovníctve, - vyžaduje sa kvalitná a samostatná práca - dobrá znalosť/orientácia v platnej účtovnej a daňovej legislatíve - zodpovednosť, logické a analytické myslenie, - práca v programoch Omega alebo MRP K/S. Stručná charakteristika spoločnosti Sme stabilná spoločnosť, ktorá sa venuje zasielateľstvu, stavebným , výkopovým a zemným prácam. Spoločnosť poskytuje zasielateľské služby súvisiace s poskytovaním prepravy tovaru v rámci EÚ - slovenským, českým a poľským prepravcom. Ostatné znalosti Podvojné účtovníctvo - Pokročilý Microsoft Word - Pokročilý Microsoft Excel - Pokročilý OMEGA - Pokročilý životopis poslať: furdan.fmpartners@ Nástup: ASAP alebo po dohode i neskôr
spracovanie účtovníctva a miezd
spracujem mzdy,účtovníctvo jednoduché, podvojné,dph,daňové priznania- slovenské, české
Asistentka CEO
evidencia a spracovanie pošty - administratívne práce - spracovanie a párovanie platieb - spracovanie písomností - telefonická komunikácia - vedenie pokladne - príprava podkladov pre externého účtovníka - mzdová a personálna agenda žiadame uchádzačov aby posielali životopis s fotografiou!!Životopisy bez fotografie nebudú brané do úvahy.
Hľadám prácu cez projekt ÚPSVaR (SP, SK, BJ, ML)
Hľadám prácu pre ženu v administratíve, obchode, alebo službách. Je možnosť ju zamestnať cez projekt ÚPSVaR, má viac, ako 50 r. Má skúsenosti z obchodu (predaj ND v autoservise a prijímanie zákaziek), administratívy a vedenia ubytovacieho zariadenia. Ak ste firma z SP, SK, ML, BJ, ktorá potrebuje novú posilu a chceli by ste využiť príspevok na preplácanie miezd tejto zamestnankyni, určite ma kontaktujte na .
Externé spracovanie účtovníctva
Ponúkam externé spracovanie jednoduchého, podvojného a mzdového účtovníctva. Za kvalitou účtovania si stojíme a preto naši klienti majú PRVÝ MESIAC ÚPLNE ZDARMA. V prípade záujmu nás prosím kontaktujte.
Samostatný účtovník/účtovníčka
Hľadáme špecialistu v oblasti vedenia účtovníctva, spoľahlivého, precízneho, samostatného s pozitívnym prístupom. Hlavnou pracovnou náplňou je: - vedenie komplexnej účtovnej agendy . - spracovanie účtovnej agendy v podvojnom účtovníctve okrem mzdovej agendy - práca v ekonomickom software Navision - spracovanie účtovných a daňových výkazov - zadávanie platieb - styk s finančnými a štátnymi inštitúciami - reporting (príprava podkladov pre vedenie) Pracovné podmienky Pracovný čas: od 8:00 do 16:30 od Pondelka do Piatka Plat : od 1000 Eur/mesiac + variabilná zložka mzdy do 300 Eur Konečná výška mzdy závisí od schopností kandidáta a jeho výkonu. Nástup možný ihneď. Ďalšie požiadavky: V prípade, ak spĺňate podmienky na obsadenie voľnej pracovnej pozície, neváhajte nás kontaktovať telefonicky , kariera@ alebo osobne na Rastislavovej 110 v Košiciach.