bazár, predaj, inzercia, predám

Sprchová batéria Hansgrohe Vernís Blend

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj sprchovu batériu Hansgrohe Vernís Blend úplne novú. Pôvodná cena 75 eur, predám za 50 eur.
Sprchová batéria Hansgrohe Vernís Blend
Podobné inzeráty
Umývadlová batéria Hansgrohe Vernis Blend
Predám novú, zabalenú umývadlovú batériu Hansgrohe Vernis Blend. Dôvod predaja: nevyhovujúca výška batérie Odkaz na batériu: Cena: 60 eur Kontakt správou nižšie, t.č. je vymyslené.
Hansgrohe vernis blend Úplne nová zabalená
Umývadlová batéria Hansgrohe vernis blend Úplne nová zabalená - veľkosť nesedela. Presné rozmery a špecifikácie:
Hansgrohe Vernis Blend - Umývadlová batéria, EcoSmart, matná
Predám novú,nepoužitú batériu so zárukou. Informácie o produkte Matná čierna umývadlová batéria s elegantne zaoblenými hranami. Vernis Blend je výnimočná umývadlová batéria, ktorá vyniká vysokou kvalitou a moderným, nadčasovým designom. Vo vzhľade batérie sa spájajú oblé línie i čistý a decentný vzhľad. Očarí vás od prvého okamihu. Je vybavená unikátnou technológiou EcoSmart, s ktorou pretečie touto batériou za minútu len 5 litrov vody. Vďaka tomu znížite doma spotrebu vody o polovicu. Batéria hansgrohe Vernis Blend je vybavená príjemným prevzdušneným prúdom RainAir. Umývať si v ňom ruky je komfortné a príjemné. Komfortná zóna batérie meria 190 mm. Dĺžka výtoku batérie je 169 mm. Na tejto umývadlovej batérii oceníte aj špičkovú kartušu s keramickými diskami. Zaistí plynulé a bezproblémové ovládanie batérie mnoho ďalších rokov.
Hansgrohe Logis 2x podomietkova bateria + iBox
Predam spolocne alebo samostatne: 2x Vanova podomietkova bateria Hansgrohe Logis: 1x Hansgrohe iBox Universal - teleso pre podomietkovu bateriu Produkty neboli nikdy pouzite, zostali zabalene v krabiciach. Kupovane v Soukupe, dovod predaja: nedorozumenie s vodarom, ktory nam miesto Hansgrohe namontoval podomietkovy system Grohe, a teda zakupene produkty sa nedali pouzit a ani vratit do predajne. V pripade zaslania postou platba vopred.
Sprchová batéria Hansgrohe Metropol
Predám novú, len rozbalenú Sprchovú batériu Hansgrohe Metropol bez podomietkového telesa chróm 32565000 Páková podomietková sprchová batéria bez podomietkového telesa. V hranatom dizajne. V chrómovom prevedení. Prietok batéria je 29,3 litrov / minútu. Dohoda možná
GROHE, CERSANIT, SAPHO batérie do kúpeľne - NOVÉ
Predám vodovodné batérie, NOVÉ - nikdy nepoužité, boli vystavené ako vzorky 3, CERSANIT sprchová MILLE biela (ceníková cena 120,-€) ponúkam za 49,- € 5, CERSANIT sprchová CARI chróm (ceníková cena 56,-€) ponúkam za 28,- € 6, CERSANIT sprchová AMET (ceníková cena 56,-€) ponúkam za 28,- € 7, SAPHO umývadlová ANTEA, celobronzová RETRO batéria (ceníková cena 275,-€) ponúkam za 150,- € 8, SAPHO umývadlová GINKO, chróm (ceníková cena 165,-€) ponúkam za 89,- € 11, GROHE sprchová EUROCUBE, chróm, (ceníková cena 308,-€) ponúkam za 99,- € v prípade záujmu môžem doplniť aj hadicu a ručnú spršku, hlavovú sprchu, výtokové koleno s držiakom, posuvná tyč na stenu..a pod najlepšie osobný odber, prípadne dobierka na zásielkovňu za 5,-