bazár, predaj, inzercia, predám

Sprchové dvere RADAWAY

Kategória: Kúpeľne

Predám nerozbalené sprchové dvere do niky značky RADAWAY.
Chromové profily,
fabrik sklo, EasyClean
sklo 5/6 mm,
rozmer 1572-1615 mm,
výška 1900 mm

Malá čmuha na skle. Nakoľko je to sklo Fabrik (vzorkové sklo) tak to nebudde vidno. Viď foto.
Pôvodná cena 480,- Predávam to za 159,-
Pre viac info
Sprchové dvere RADAWAY
Podobné inzeráty
Sprchové dvere RADAWAY
Predám nerozbalené sprchové dvere do niky značky RADAWAY. Chromové profily, sklo číre, EasyClean sklo 6 mm, rozmer 970-1000 mm, výška 2000 mm Pôvodná cena 636,- Predávam to za 300,- Pre viac info
predám sprchový kút
Predam sprchovy kut Radaway nes black 100x90 ľavy. Sprchový kút je iba rozbalený nebol nikdy montovaný. Objednali sme zlý rozmer.
Sprchové dvere + bočná stena
Predám sprchové dvere HUPPE NEXT 120 cm a bočnú stenu 90 cm. Výška 190 cm Cena nových 700 E Sprchové dvere s farbou profilov v lesklom chróme, výplň je z číreho skla bez dekoru. S technológiou Hüppe Anti-Plaque - povrchová úprava aplikovaná vo výrobe, ktorá uľahčuje čistenie a umožňuje jednoduché stekanie vody v podobne drobných kvapiek. Posuvný systém otvárania. Ľavá i pravá orientácia.
Sprchový kút RADAWAY
Predám zabalený sprchový kút značky RADAWAY: ĽAVÉ prevedenie, Chromové profily, čiré sklo, EasyClean sklo 6 mm, rozmer 900x900 mm, výška 1850 mm Pôvodná cena 530,- Predávam to za 219,- Viac info
Sprchové dvere SanSwiss TOP-Line TED 120
Predám nové originálne zabalené, nikdy nepoužité sprchové dvere SanSwiss TOP-Line jednokrídlové dvere s pevnou stenou v rovine TED12005007. Sprchová zástena od spoločnosti SanSwiss ponúka dômyselnú funkčnosť, kvalitné materiály a nadčasový dizajn za atraktívnu cenu. 6mm bezpečnostné sklo s antiplakovou úpravou Aquaperle. Magnetické tesnenie. Otváranie sprchových dverí len von. Chrómované madlo. Chrómované plastové dieliky. Sprchové dvere možno skombinovať s bočnou stenou TOPF pre rohový vstup alebo dvomi bočnými stenami TOPF - U-montáž. Možné je aj umiestnenie v nike. Vlastnosti Materiál výplne: sklo Výplň: číre sklo Hrúbka skla: 6 mm Farba profilov: aluchróm Úprava skla: s vodoodpudivou úpravou skla Nastaviteľná šírka (cm): 1175 - 1225 Typ dverí: jednokrídlové Otváranie krídlových dverí: von Konštrukcia: rámová Výška (cm): 190 Šírka (cm): 120 Obchodná značka: TOP-LINE Použitie sprchových dverí: do niky alebo kombinácia s bočnou stenou Pôvodná cena vyše 500€, dôvod predaja - zmena dispozície. Prosím len osobný odber, inzerát platný do zmazania!
Sprchové dvere posuvné, 120cm
Nové, len rozbalené, posuvné sprchové dvere v lesklom chróme. Výplň je z číreho skla bez dekoru. Súčasťou balenia nie sú madlá a vanička (možné zakúpiť v SIKO). Produkt je opatrený povrchovou úpravou Easy Clean, ktorá uľahčuje čistenie a minimalizuje usadzovanie vodného kameňa. 8 mm bezpečnostné tvrdené sklo. Posuvný systém otvárania. Ľavá orientácia (presne ako je na foto). Aktuálna cena u predajcu je 654,00 Eur.