bazár, predaj, inzercia, predám

Sprchovy kút

Kategória: Kúpeľne

Dobrý deň predám sprchovy kut este neotvorene
Sprchovy kút
Podobné inzeráty
predám sprchový kút
Predam sprchovy kut Radaway nes black 100x90 ľavy. Sprchový kút je iba rozbalený nebol nikdy montovaný. Objednali sme zlý rozmer.
Sprchovy kut 70x90
Predam sprchovy kut 70x90 ako novy.Tiez na predaj 90x90 komplet sprchovy kut novy,110 eur.
Predam sprchovy kút Aquateq vstup cez roh
Rozmery kúta 90x90 , posuvne dvere . Kút už bol namontovaný .sprchovy kút montáž bez vaničky Pôvodná cena 700€
Sprchovy kút 90x90
Dobrý deň, predám Sprchovy kút 90x90 spolu s vaničkou. Kút je demontovany. Cena 80€. V prípade záujmu má kontaktujte telefonicky/emailom.
Predám sprchový box 90x90x225 cm
Predám sprchový box bez strechy 90x90x225 cm, rakúskej značky SANOTECHNIK. Sprchový box je čisto nový, nepoužitý, v originálnych krabiciach. Parametre boxu: Posuvné dvere a fixné sklá z 4 mm skla zadná sklenená stena z 5mm skla sivo-strieborná (panel) Sivé bezpečnostné sklo Profily chróm Prúdové nerezové masážne trysky Pojazdové kolieska Jednopáková batéria s prepínačom Hlavová sprcha Masážna ručná sprcha s 3-mi funkciami Sklenená polička Sprchová vanička vysoká cca 14cm Sprchový box je bez strechy Osobní odber alebo kuriér Dôvod predaja - rozhodli sme sa len pre sprchovú zástenu Cena je 639 eur (pôvodná cena 799 eur)
Sprchový set / termostatická batéria
Predám tento sprchový set, používaný len krátko, vo výbornom stave. Je ešte stále v záruke. Obsahuje: hlavová sprcha, prepínač, ručná sprcha, držiak sprchovej ružice, sprchové hadice, tyč, termostatická batéria = tak ako na foto. Termostatická batéria: - Úspora vody a energie vďaka funkcii Eco-Stop - Komfortné a plynulé nastavenie teploty s bezpečnostnou poistkou pri cca 38 °C - Prípojka na teplú a studenú vodu so sitom na zachytávanie nečistôt a s integrovanou zábranou spätného toku Dôvod predaja: - výmena panelu za čierny Preferujem osobný odber. Sprchový panel, Sprchová súprava, sprcha, hlavica, sprchový systém