bazár, predaj, inzercia, predám

Sprchový žľab rohový MEXEN chróm 20x20 cm

Kategória: Kúpeľne

Predám nový nepoužitý sprchový žľab rohový MEXEN chróm 20x20 cm.
Je na ňom pôvodná ochranná fólia.
Jedine osobný odber v Modre.
Sprchový žľab rohový MEXEN chróm 20x20 cm
Podobné inzeráty
Sprchovací kút
Predám úplne nový ešte nerozbalený sprchovací kút Mexen Rio štvorcový 80x80 cm, grafitová šedá - chróm. Mám k nemu aj sprchový žľab Mexen Nerez, ktorý nebol súčasťou ale kupuje sa zvlášť. Je aj v záruke faktúru dodám pri predaji. Preferujem osobný odber. Pôvodná cena spolu kút aj žľab 241,- moja cena 119,- Eur.
Batéria Mexen Emma chróm
Predám umývadlovú batériu Mexen Emma chróm. Komplet balenie, nová - ani raz nepoužitá. Rozmery na foto. Kúpená tu:
Mexen Royo batéria, biela, nova, nepouzita
nova, nepouzita dizajnova Mexen Royo - umývadlová batéria, biela
Podlahovy zlab + mriezka 90cm
Predam kvalitny uplne novy nepouzity podlahovy sprchovy zlab Samplus SAMPZ1/900M. Zlab je s kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, prietok vody je 60L/min, taktiez obsahuje zapachovu uzavierku Predam mriezku pre tento podlahovy zlab SAMR1/900M material nehrdzavejúca.3 Cena spolu 99 eur. Moznost predat aj jednotlivo
Sprchové dvere Ravak Nexty 110cm a Sprchový žľab Alca 95cm
Predám nové rozbalené sprchové dvere Ravak Nexty 110cm chrómové a sprchový žľab Alca 95cm nerezový. Dôvod predaja: Nepasuje rozmer. Predajná cena: 200€ za dvere (pôvodne 430€) + 50€ za žľab (pôvodne 150€). Dohoda možná.
Sprchová polica / kúpeľňový držiak / rohový / Chróm -2x set
2x sprchová polica / kúpeľňový držiak / rohový / Chróm 100 % stav – nový, nikdy nepoužitý. Áno, inzerát je aktuálny. Na predaj 2x set - čisto nový sprchový rohový držiak – kúpeľňová rohová polica - chrómový značky NIMCO. Iba ako set 2x menší a väčší – rozmer viď. Foto. Rozmer veľký: 175x175x100mm Rozmer malý: 175x175x51mm Cena nového: väčší 27e a menší 25e Predajná cena 2x 15,-Eur = 30 EUR + poštovné. Priateľská informácia o spôsobe doručenia a platby: Vzhľadoch na zlé skúsenosti z minulosti byt som sa dobierke radšej vyhol – preferujem platbu na účet. Nevymieňam. Kúpu vám písomne potvrdím, zašlem všetky údaje na moju osobu, následne vám tovar pošlem cez Slovenskú poštu alebo budem rád za osobné stretnutie. Áno, inzerát je aktuálny.