bazár, predaj, inzercia, predám

Sprievodca pre nočné turistické vlaky (m/ž/iné) - Rakúsko

Kategória: Doprava a logistika

Lokality: Viedeň, Salzburg, Graz a Innsbruck - plný úväzok - nástup možný ihneď

Newrest je globálna skupina poskytujúca služby v oblasti palubného stravovania, pohostinstva a železničnej dopravy. Newrest Wagons-Lits pracuje na zákazku pre rakúskeho národného dopravcu ÖBB a zaisťuje starostlivosť o zákazníkov a servis v nočných vlakoch.



Sprievodca pre nočné turistické vlaky (m/ž/iné)
plný úväzok (38,5 hod./týždeň)


Pre naše národné a medzinárodné železničné destinácie z VIEDNE, SALZBURGU, ŠTAJERSKÉHO HRADCA (GRAZ) a INNSBRUCKU hľadáme na okamžitý nástup sprievodcu.

Máte rádi práci s lidmi, rádi cestujete a jste aktivní i v noci? Hledáte práci s dlouhodobou perspektivou a možností kariérního postupu? Trefa, vaše hledání je u konce! Práce průvodčí/-ho ve vlaku nabízí toto vše a ještě více.

S námi vám vlaj ještě neujel, teprve přijíždí! Využijte příležitosti, naskočte a přihlaste se ještě dnes.



Tvoje úlohy:

Po zaškoľovacej fáze s tréningom priamo v prevádzke budeš sprevádzať našich medzinárodných cestujúcich na celoeurópskych trasách nočných vlakov a absolvuješ technické odborné vzdelávanie v oblasti železničnej prevádzky ako prípravu na pozíciu vlakvedúceho/vlakvedúcej.


Tvoje oblasti činnosti

starostlivosť o cestujúcich a predaj jedla a nápojov na palube vlaku,
kontrola cestovných lístkov, cestovných poriadkov a informácií o cestovnom,
administratívne činnosti,
po absolvovaní školenia na vlakvedúceho: technická príprava vlaku, činnosti vlakvedúceho, bezpečnosť.


Tvoj profil

prozákaznícke myslenie a konanie,
odolnosť voči stresu a komunikačné zručnosti, sebavedomé a priateľské vystupovanie,
záujem o železničný sektor a ochota učiť sa s cieľom zložiť požadované skúšky,
ochota pracovať v noci a cez víkendy,
dobrá znalosť nemčiny (min. B2),
znalosť angličtiny (ďalšie cudzie jazyky výhodou),
bezúhonná povesť,
minimálny vek 18 rokov,
absolvovaná vojenská alebo civilná služba alebo oslobodenie od nej,
fyzická a duševná spôsobilosť (vyšetrenie pred prijatím!).


Ponúkame:

niekoľkomesačné školenie v oblasti železničnej prevádzky pre rakúsku a nemeckú železničnú sieť,
samostatnú prácu a pravidelné ďalšie vzdelávanie,
poskytnutie služobného mobilného telefónu (európsky roaming) a uniformy,
bezplatnú účasť na športových aktivitách (napr. tenis, futbal, lyžovanie, firemné bežecké akcie),
dôchodkové pripoistenie,
pravidelné akcie pre zamestnancov a exkurzie,
základnú mesačnú mzdu vo výške 1 902,19 eur hrubého a príplatky (nočné príplatky, nedeľné príplatky, diéty a prémie za predaje) v závislosti na vašom výkone a nasadení,
výplatu bonusu po úspešnom absolvovaní vzdelania na pozícii vlakvedúceho a mesačnú základnú mzdu vo výške 2 336,10 eur hrubého a príplatky.


Kontakt

Svoju prihlášku zašli na: personalabteilung-austria@

Sprievodca pre nočné turistické vlaky (m/ž/iné) - Rakúsko
Podobné inzeráty
vodič skupiny C  ponuka práce oblasť Worgl Tirolsko Rakúsko
pomoc s vybavením práce v smetiarskej firme, mesačný záborok od €2100 v čistom, potrebujú aj dvoch vodičov na firme, treba znalosť nemčiny na komunikatívnej úrovni, prax na LKW aspon 2 roky, vodičák C, tachografova karta vodiča, KKV a všetko ostatné, jazdí sa oblasť Tiroslko, Rakúsko plus pomoc s vybavením ubytovania pre jednu az dve osoby - 2 izby v dedine 6361 Kelchsau Unterdorf, okres Hopfgarten im Brixental volať večer jedna izba €400 alebo dve izby €800, max dve osoby, nefajčí sa na izbách, ideálne nefajčiari s príslušenstvom vrátane sprchy a WC, zdielaná kuchuňa s maximálne jednou ďalšou osobou. účty ako elektrina, teplá voda a wifi internet sú v cene. možnosť parkovania pre osobné auto. v blizkosti potraviny SPAR a autobusová zastávka. 6361 Kelchsau-Unterdorf, Hopfgarten im Brixental, Tiroslsko, Rakúsko volať ideálne vo večerných hodinách.
Hľadám prácu ako vodic: VP skupiny: B,BE,C denne aj 12sky
Dobrý deň hľadám prácu ako vodic-šofér Najlepšie denne osmičky ale aj denne dvanástky niesu problem-vec dohody a platu Raz začas možné aj nočne-podla dohody vykendy doma... Žilinský kraj...viem dochadzat Najlepsie automobilka na 12-sky bez zivnosti ale len denne raz začas možné nocne podľa dohody Skúsenosti: Vyučený automechanik VP: B -každodenná dlhodobá prax Letiskový transfer preprava osôb 5 aj 9 miestnym presuvadlom BE -s autoprepravnikom dlhodoba prax-casto aj zahraničie odtahy a prevozi automobilov do 3.5t plus preprava osob C -kuriercina 3.5roka -automobilka 6 mesiacov dvanastky nočné-denne-nonstop vkuse Viem aj dochádzať z MT do ZA Nástup možný dohodou.... AK ZAUJIMAVA PONUKA DOBRE PLATENA NASTUP MOZNY-KLUDNE AJ IHNED.... Prosím nevolat ale najlepsie písať sms na ja zavolám .... Dakujem
RAKÚSKO-Skladník
Informácie o pracovnom mieste: Miesto práce: Nüziders, Vorarlberg, Rakúsko Druh pracovného pomeru: plný úväzok Termín nástupu: aj ihneď Mzdové podmienky: od 2000 do 2600eur/mesiac Náplň práce, právomoci a zodpovednosti V spolupráci s našou partnerskou rakúskou zamestnávateľskou agentúrou aktuálne hľadáme skladníkov do skladu s nápojmi. - skladovanie, vyskladňovanie - kontrola - obsluha VZV - vychystávanie - 4 zmeny - potrebný preukaz VZV Zamestnanecké výhody, benefity - dlhodobá a stabilná práca s nástupom aj ihneď - pracovná zmluva s rakúskym zamestnávateľom - zabezpečené ubytovanie Spoločnosť, pre ktorú je pozícia obsadzovaná Sprostredkovanie práce a personálne poradenstvo Rakúska personálna agentúra. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa Jazykové znalosti Nemecký jazyk - Mierne pokročilý (B1) Vodičský preukaz B Prax na pozícii/v oblasti prax v sklade Počet rokov praxe 3 Osobnostné predpoklady a zručnosti -manuálne zručný -spoľahlivosť -tímový duch -preukaz VZV -auto+VP V prípade záujmu o túto pozíciu nám prosím pošlite vaše CV v nemeckom jazyku na email office@
Hľadáme taxikára na nočné zmeny
Naša spoločnosť prijíma vodičov pre spoluprácu prostednictvom aplikácie Bolt. Poskytujeme autá a pomáhame získať preukaz vodiča taxislužby. Naš vozový park má nové autá Škoda a KIA. Pomôžeme Vám aj s registráciou v Bolte a všetkemu Vás naučíme. Naši vodiči majú slušný príjem a zarábajú cca 2500 € mesačne. Naše výhody: - Individuálny rozvrh - Denné / nočné / víkendové zmeny - Nové autá - Slušný príjem - Pohonné hmoty na náklady spoločnosti Naša spoločnosť je oficiálnym partnerom Bolt. ☎️
TaxiEuropa s.r.o. prijme vodiča na nočne smeny
Prijmeme vodiča čiste na nočne smeny. Naplnou prace je dokončovanie a začínanie jazd tkzv.východou. Praca idealna pre dôchodcu popripade študenta ale aj ako hlavny prac.pomer. Viac na osobnom stretnuti.
Vodic nočné do 3,5 tony
Hľadám si prácu ako vodic do 3,5 tóny. Kľudne aj brigádne na nejakú dohodu. Preferujem nočné jazdenie ale nieje to podmienka. Skusenosti s jazdením na dodávke mam dlhoročne ako kúrier po Bratislave a taktiež aj dlhšie trasy ako vodic sťahovák hlavne po SR a CZ.Nastúpiť môžem ihneď.Lokalita vyhovuje BA,TT,PN,NMnV.