bazár, predaj, inzercia, predám

SRA | Rodinný dom s veľkým pozemkom a vínnou pivnicou, obec

Kategória: Domy

Ak aj vy snívate, že raz budete pestovať vinič a robiť vlastné víno, určite neprehliadnite našu ponuku. Vidiecky dom s pôvodnou vínnou pivničkou na krásnom veľkom pozemku je na to ako stvorený. Navyše obec Čataj je vzdialená len 30 minút jazdy autom od Bratislavy.

7 FAKTOV
■ vidiecky dom s hospodárskymi budovami vhodný na rekonštrukciu
■ celková výmera pozemku 1848m²
■ orientácia domu na svetové strany – JZ, SV
■ pôvodná vínna pivnica
■ veľký pozemok s ovocnými stromami
■ studňa
■ napojenie na všetky IS

INTERIÉR
Stretnutie s priateľmi vo vínnej pivničke na vlastnom pozemku? Prečo nie, naša nehnuteľnosť vám túto možnosť ponúka.
Pôvodný 4-5 izbový rodinný dom disponuje 3 samostatnými vchodmi, je jednopodlažný, má sedlovú strechu, podkrovie v súčasnosti nieje zobytnené. V minulosti vyhovoval viacgeneračnému bývaniu.
Neodmysliteľnou súčasťou tohto vidieckeho domu je aj hospodárska budova s 3 miestnosťami slúžiacimi ako skladové priestory.

STAVBA
Dom je v pôvodnom stave, postavený v 40tych rokoch minulého storočia, je vhodný na kompletnú rekonštrukciu, kúrenie domu bolo riešené plynovým kotlom v kombinácii s radiátormi v každej z obytných miestnosti. Momentálne nie je obývaný.
Veľkou výhodou je existujúca studňa ako aj napojenie domu na všetky inžinierske siete - vodovod, plyn, elektrina, kanalizácia.

RD sa nachádza v prednej časti pozemku, z jednej strany tvorí jeho hranicu.
Pozemok je rovinatý, oplotený, šírka pozemku 13m, dĺžka 141m, prístup na pozemok je z hlavnej asfaltovej komunikácie.

zastavaná plocha domu: 226m²
zastavaná plocha hospodárskych budov a garáže: 95m²
dvor: 1527m²

Súčasná veľká zastavaná plocha pozemku ponúka značné možnosti na výstavbu alebo rekonštrukciu existujúceho objektu.
Parkovanie je možné v garáži alebo priamo na pozemku, kde je dostatočný počet parkovacích miest.

LOKALITA
Do obce Čataj sa z Bratislavy pohodlne dostanete po diaľnici D1, výjazdom na Blatné len za 30 minút. Obec ponúka dobrú občiansku vybavenosť vrátane školy a škôlky. Vzdialenosti: Bratislava – 38km, Trnava - 18km, Senec - 8km.

ČO NÁS ZAUJALO?
■ veľký pozemok s ovocnými stromami a viničom
■ 30 min. autom do Bratislavy
■ možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv
■ vínna pivnica

CENA
179.900,- Eur
Cena je konečná. Zahŕňa províziu realitnej kancelárie, náklady za právny servis zabezpečený
advokátskou kanceláriou, úhradu poplatkov na katastri, ponuku možnosti financovať kúpu
prostredníctvom hypotekárneho úveru a realitné poradenstvo.

Chcete vedieť viac? Zavolajte mi, rada Vám odpoviem na Vaše otázky.

KONTAKT
Ing. Eva Fabianová, RSc.
SLOVENSKÁ REALITNÁ AGENTÚRA
Májkova 3, 811 07 Bratislava
Slovenská republika
tel.:
e-mail: fabianova@
web:

Zriaďovateľom SLOVENSKEJ REALITNEJ AGENTÚRY je Realitná únia SR.
SRA | Rodinný dom s veľkým pozemkom a vínnou pivnicou, obec
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
ZNALECKÝ POSUDOK V CENE: PREDAJ 4 izb. rodinný dom, Jánovce,
Využite príležitosť na kúpu posledného skolaudovaného 4 izb. rodinného domu za uvádzaciu cenu 169.000,- eur. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu v Jánovciach, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý z rodinných domov má svoju obvodovú stenu. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Rodinný dom je dokončený do štádia holodomu. Je skolaudovaný. DISPOZÍCIA: chodba, 2x samostatná izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, terasa TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál: tehla (300 mm) - zateplenie: polystyrén (150 mm) - exteriérová omietka: Baumit - strecha: plochá - izolovaná (200 mm minerálna vlna, 50 mm polystyrén), hydroizolačný systém Fatrafol. Šikmá - pozinkovaný plech - okná: plastové (3 sklá, 5 komorové), dvojfarebné: interiér - biela farba, exteriér - sivá (antracitová) - vykurovanie: elektrické odporové káble, samostatný termostat v každej izbe - ohrev TUV: elektrický bojler - predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa: betónový základ IS: voda, elektrina, kanalizácia Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý zahŕňa v - potery - vápenno-cementové omietky - bielu maľovku - rozvody vody a inštalácie - elektrické podlahové vykurovanie vrátane termostatu v každej izbe - elektrický bojler (120 l) - zásuvky - vypínače - 2x geberit - predprípravu na klimatizáciu a - predprípravu na vonkajšie žalúzie - plastové okná (3-sklá) - zarovnaný terén - obrubníky s navezeným makadamom - vybetónovanú terasa - zateplenie vrátane exteriérovej omietky (fasáda) - oplotenie z troch strán Úžitková plocha rodinného domu: 90 m2 Zastavaná plocha rodinného domu: 109 m2 Veľkosť terasy: 17 m2 Veľkosť pozemku: 308 m2 Ďalšie rodinné domy v ponuke: Rodinný dom s pozemkom 385 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 378 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 372 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 354 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 332 m2 - REZERVOVANÝ Všetky rodinné domy sú čo do zastavanej plochy a dispozičného usporiadanie totožné. Rozdiel je vo veľkosti pozemku. Výmery veľkosti pozemkov prislúchajúcich k jednotlivým domom sú uvedené vyššie. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie státia. LOKALITA: Obec Jánovce je vzdialená len 2 km od Hrubej Borše, 10 km od Senca, 17 km od Galanty a 32 km od Bratislavy. Napriek tomu, že Jánovce sú menšou obcou, developerský boom je zárukou toho, že občianska vybavenosť obce bude len a len rásť. V obci je materská škôlka, či vychýrená pekáreň, dom seniorov, menší obchod s potravinami. FINANCOVANIE: Potrebujete časť kúpnej ceny prefinancovať cez hypotekárny úver? Žiadny problém. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejší hypotekárny úver vrátane poistenia. Pri využití služ
Dom v tichej ulici s vínnou pivnicou, obec Mád, Maďarsko
V JEDNEJ Z OBĽÚBENÝCH ŠTVRTÍ OBCE MÁD NA PREDAJ DOM S MNOHÝMI BONUSMI Úžitková plocha: 97m2 Popis NA PREDAJ DOM V TICHEJ ULICI S PERFEKTNOU VÍNNOU PIVNICOU V Boršodsko-abovsko-zemplínskej župe, v širokej a tichej ulici obce MÁD, ponúkam na predaj veľmi dobrú nehnuteľnosť s čistou podlahovou plochou 97,55m2 ktorý je možné rozšíriť o ďalších 18 metrov štvorcových obytnej plochy, to všetko na pozemku o rozlohe 1875m2. Tento prehľadný rodinný dom bol postavený po roku 1965, murivo je z kvádra a tehly, strešná konštrukcia je z drevených trámov a krokiev v súlade s vtedajším spôsobom výstavby. Je v perfektnom stave a táto konštrukcia dostala bridlicovú strešnú krytinu, ktorá bola pri renovácii pokrytá šindľom. Je to neustále udržiavaná nehnuteľnosť. Čo sa týka vykurovania, asi pred 10 rokmi bol inštalovaný plynový kotol s radiátormi, ale v prednej pivnici je aj kotol na zmiešané palivo. NAVYŠE .. teplo vie zabezpečiť aj elektrická pec, MÔŽETE SI VYBRAŤ. Okná a dvere sú pôvodného dreveného dizajnu, dobre fungujú a sú v dobrom stave. Orientáciou smerom na dvor bola pristavaná aj veľká letná kuchyňa s teplou a studenou vodou a vykurovacím systémom. Ak je to potrebné, môžeme ju otvoriť do hlavnej budovy a ZÍSKAŤ MODERNÚ OBÝVAČKU S DVOMA ÚROVŇAMI. Samozrejme, je to len možnosť, ktorá nestojí veľa. Krytiny: drevená podlaha a parkety v izbách, ktoré sú vo veľmi dobrom stave. Vo zvyšku domu bolo inštalované PVC ako podlahová krytina. Pred vstupom vznikla aj veľká terasa v smere do záhrady. Odtiaľ môžeme tiež zísť po niekoľkých schodoch do vonkajšej kuchyne. Dvor je pomerne uzavretý, vydláždený dlažobnými kockami a oproti bráne bola postavená jedna z garáží. Z centrálneho dvora je odtiaľto prístupná aj druhá garáž. Celý dvor má dobrú atmosféru. Nehnuteľnosť má niekoľko vedľajších budov. V zadnej časti dvora bola postavená fantastická vínna pivnica, ktorá je vďaka svojej klíme vynikajúcou na dozrievanie vína. Elektrina v nehnuteľnosti má aj pipojenie na 400V. ZOZNAM MIESTNOSTÍ: Izba: 20,38 m2 Izba: 22,23 m2 Jedáleň: 14,29 m2 Pracovná miestnosť: 8,77 m2 Izba: 13,86 m2 Kuchyňa: 5,41 m2 Špajza: 5,03 m2 Kúpeľňa: 7,63 m2 SPOLU: 97,55NM Vonkajšia kuchyňa: 17,84 m2 garáž: 20 m2 garáž: 20 m2 Skladové priestory: 30 m2 Parametre Mesto: 3909 Mád Typ transakcie: Predaj Typ nehnuteľnosti: Dom / Rodinný dom Podlahová plocha: 97 m2 Počet izieb: 2 + ½ Rok výstavby: 1965 Možnosť nasťahovania: ihneď Konštrukcia: murovaný dom Plocha pozemku: 1875 m2 Stav: Dobrý stav WC a kúpeľňa: V jednej miestnosti Terasa: 19 m2 Pohľad: Panoramatický, Výhľad do dvora, Výhľad na ulicu Orientácia: západ, východ Parkovanie: Garáž pre 2 autá Extra: Terasa, Pivnica, Bez ťarchy
SRA| Rodinný dom s veľkým pozemkom vo vyhľadávanej lokalite
Bývajte v rodinnom dome s veľkou záhradou s ovocnými stromami a kríkmi! Rodinný dom vo výbornej lokalite Prievoz ponúka súkromie so skvelou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra. 8 FAKTOV O NEHNUTEĽNOSTI ■ zastavaná plocha 86 m2 ■ podlahová plocha 151 m2 ■ podlažia 2 ■ obytné miestnosti 6 ■ kúpeľňa 2 ■ WC ■ kúrenie plynové ■ 550 m2 záhrady INTERIÉR Na prízemí rodinného domu sa nachádzajú 3 izby chodba, kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa, špajza a WC. Na prvom podlaží pod sedlovou strechou nájdeme 3 izby, chodbu, kúpeľňu s WC a odkladací priestor. EXTERÉR Rozľahlá záhrada o výmere 550 m2 ponúka možnosti relaxu alebo pestovania si vlastnej zeleniny a ovocia. LOKALITA Prievoz je vyhľadávanou bratislavskou lokalitou. V blízkosti domu je plná občianska vybavenosť – supermarket, reštaurácia, pekáreň, vinotéka, zastávka MHD. Mestská časť Ružinov je taktiež známa množstvom parkov, ihrísk, škôl a škôlok. VÝHODY ■ veľký pozemok ■ atraktívna lokalita ■ súkromie uprostred mesta NEVÝHODY ■ na pozemku sa nachádza stožiar vysokého napätia CENA: 250 000 € Cena zahŕňa províziu realitnej kancelárie, náklady za právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, úhradu poplatkov na katastri, ponuku možnosti financovať kúpu prostredníctvom hypotekárneho úveru a realitné poradenstvo. Neváhajte a dohodnite si obhliadku. KONTAKT: Mgr. Ing. Tomáš BEDNÁRIK SLOVENSKÁ REALITNÁ AGENTÚRA Májkova 3, 811 07 Bratislava Slovenská republika tel.: e-mail: bednarik@ web: Zriaďovateľom SLOVENSKEJ REALITNEJ AGENTÚRY je Realitná únia SR.
Veľký rodinný dom v Dudinciach
Máte veľkú rodinu???Veľký rodinný dom v Dudinciach čaká práve na Vás. Dom s dvoma podlažiami a čiastočne podpivničený s vínnou pivnicou sa nachádza na miernom kopci s krásnym výhľadom. Dom má 6 izieb,kuchyňu,špajzu,na každom poschodí kúpeľňu,terasu,garáž,skleník a veľký dvor.Na poschodí je veľká lodžia cez celú šírku domu. V pivničných priestoroch sú ďalšie 4 miestnosti,ktoré slúžia ako sklad,prípadne kotolňa. Vykurovanie je plynom,alebo pevným palivom. Celý pozemok má 815 m2. Zastavaná plocha je 119 m2,úžitková je 210 m2. K domu prislúcha murovaná prístavba 15 m2,ktorá slúžila ako dieľňa.Na dvore sa okrem terasy nachádza skleník ,studňa a rôzne prístavby pre hydinu.Garáž je priamo v dome s prístupom od cesty. Dom bol čiastočne rekonštruovaný. Boli menené okná,je zateplený a kotol na vykurovanie je 3-ročný. Strecha bola prerábaná pred 10 rokmi. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete vrátane obecnej kanalizácie. dom je situovaný na východ. -6 izieb -dve kúpeľne - 4 miestnosti v pivničných priestoroch s vínnou pivnicou -veľká lodžia -špajza -garáž -skleník -vykurovanie aj plynom,aj pevnym palivom -veľká záhrada -dom je zateplený -menené okná Dudince sú kúpeľné mestečko,ktoré má najviac slnečných dní na SK. Občianska vybavenosť je tu veľmi dobrá,nachádza sa tu škôlka so školou 15minút,potraviny 10minút,benzínová pumpa 5minút,kostoly 10 minút,autobusová a vlaková stanica 15 minút,cukráreň 5minút,reštaurácie 10 minút, zdrav.stredisko a lekárne 10minút pešou chôdzou. V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať, v prípade hypotekárneho úveru Vám radi pomôžeme.
BOSEN | Dvojgeneračný rodinný dom s garážou a pivnicou v Mil
Typ: Rodinný dom Ulica: Centrálna Mestská časť: Alžbetin Dvor Obec: Miloslavov Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj dvojgeneračný poschodový samostatný rodinný dom 10 izbový s garážou a pivnicou na Centrálnej ulici v Miloslavove, časť Alžbetin Dvor. Dom: poschodový, tehlový rodinný dom s garážou a pivnicou, sedlová strecha,  prízemie s pivnicou 40 ročná stavba, horné poschodie 15 ročná stavba, v roku 2008 celý dom výmena plastové okna a zateplenie, polovica domu je podpivničená, prízemie s úžitkovou plochou 198 m2, horné poschodie 120 m2, terasa na prízemí 40 m2, garáž pre dve autá 28 m2, garážová dvojbrána ovládaná diaľkovým ovládačom,  pivnica 70 m2, predáva sa zariadený, mesačné náklady spolu: plyn 138€, elektrina 89€,voda 43€. ačiatkom roka prešiel dom malou rekonštrukciou.  Video:  Pozemok: plocha pozemku o výmere 800 m2. IS: elektrina, kanalizácia, voda, optika, záhradný domček, studňa, trativody Dispozícia: Vstup do domu tvorí spoločná chodba pre prízemie a poschodie. Na prízemí pri vstupe sa nachádza izba a pracovňa, samostatná WC, vstup do pivnice. V zadnej časti domu sa nachádza kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom  a dve izby otočené na terasu, priestrannou  chodbou vchádzame do dennej časti domu, kde je jedáleň a vstup na terasu, kuchyňa s komorou a obývačka s krbom a s jedálňou. V obývačke sa nachádza ešte jedna malá pracovňa. Kúrenie je napojené na plynový kotol a v izbách radiátory. Schodiskom sa ide na horné poschodie, kde je pri vstupe do bytu priestranné chodba. V prednej časti bytu je kuchyňa s obývačkou a jedálňou a samostatná komora. V kuchyni je klimatizácia. V zadnej časti sa nachádzajú tri izby a veľká kúpeľňa rozdelená na dve časti. V kúpeľke je priestor na pračku, sušičku, vaňu a sprchovací kút. Na chodbe je plynový kotol a v izbách sú radiátory. V pivnici sú dve miestnosti, ktoré sa dajú vykurovať, technická miestnosť, sklad, kotolňa.                                                         Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v strede dediny s veľmi dobrou dostupnosťou do škôlky, školy a na autobusovú zástavku. Pár metrov od domu je park, kostol a malé miestne potraviny. V blízkosti sa nachádza lekáreň, lekár, športové ihrisko. Vo vedľajšej časti dediny je obchodné centrum Billa, drogéria, kaviareň.  Rýchla dostupnosť do Bratislavy je zabezpečená vlakom  a novým obchvatom D4/R7. Cena: 549.900€ Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.:  Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným