bazár, predaj, inzercia, predám

Srdieckovy set Swarovski

Kategória: Šperky

Predam nenoseny set nausnic a privesku so Swarovski krystalom.
Farba: ruzova

Cena: 8€+ posta
Srdieckovy set Swarovski
Podobné inzeráty
Trblietavé náušnice s kryštálmi Swarovski
Predám NOVÉ trblietavé náušnice s kryštálmi Swarovski: po obvode lemované drobnými čírymi kryštálmi Swarovski, uprostred výrazný väčší kryštál Swarovski, vďaka rhodiovanému povrchu nečernajú a zachovávajú si lesk; farba strieborná; priemer 1 cm; materiál: obecny kov. Šperk je dodávaný s originálnou krabičkou Swarovski. Cena €55. Osobny odber v Rovinke alebo pošlem poštou. Prosím o kontakt na blazka@, telefónne číslo je vymyslené.
Swarovski set earrings & pendant New
Swarovski set nový, všetký kusy sú opatrené znamkou pravosti Swarovski vyrazenou lávuťkou, na náhrdelníku je na zapínaní prívesok znak Swarovski Vhodné ako darček AK MÁTE ZÁUJEM O KÚPU KONTAKTUJTE MA URČITE SA DOHODNEME
Swarovski set original
Povodna cena 400euro. Krasny darcek pre zenu. Raz nosene. Este aj s povodnymi krabicami a knizkami od swarovski. Sperk je cely original od swarovski nie len krystal. Kupovany v swarovski obchode. Na sperku je znacka labute
Predám strieborné retiazky na krk a ruku+prívesky Swarovski
Predám striebornú rietiazku na krk,plus privesok srdiečko Swarovski.pár krat nosené minimálne,bez poskodenia akurát na srdiečku hore na vrchu je trošku odštiepené,vidíte na foto..,ale ani to nieje veľmi vidieť.a striebornú retiazku na ruku srdiečka Swarovski.spolu za retiazku a privesok na krk 60€,retiazka na ruku 30€..všetko striebro 925,a srdiečka swarovski.kupované original v obchode.alebo všetko spolu predám ako set za 70€..klik.na meno a kukni ďalšie moje inzeraty.
Swarovski fialovy set nausnice a privesok
Swarovski fialovy set nausnice a privesok na retiazku - 22.11. - 23:32 Fialovy set Swarovski - striebro
Dámsky SWAROVSKI náramok
Predám dámsky SWAROVSKI náramok s bledoružovými kamienkami a SWAROVSKI kryštálmi. Pri vážnom záujme sa nebránim rozumnej dohode. Náramok bol kupovaný v kamennej pobočke SWAROVSKI, nie na internete. Posledná fotka je len ukážka v akej cene sa pohybuje na internete.