bazár, predaj, inzercia, predám

ŠROT Z ČERVOV LACNEJŠI AKO VAJIČKOVÉ ZMES

Kategória: Vtáctvo

PROTEINOVÝ ŠROT z ČERVOV pre PAPAGÁJE a EXOTI je PRIRODZENA ZLOŽKA KRMIVA a VAJIČKOVE ZMESI SU LEN NÁHRADA ZA ČERVY .
Ponúkam krmovinový doplnok ,ŠROT z červov ZOPHOBAS aby bola zabezpečená STRÁVITEĽNOSŤ 90% (sušené červy majú stráviteľnosť len 20%) a miešateľnosť s kŕmnou zmesou . Tieto červy majú najvyšší podiel živočíšnych bielkovín približne o 100% viac,ako múčne červy a nie sú tak tukové, ako múčne červy. Na rozdiel od akýchkoľvek živých červov je vysoko stráviteľný a napomáha aj k lepšej stráviteľnosti rastlinnej zložky stravy v bežnom chove .U väčšiny papagajov a exotov v prirode je sučasťou stravy hmyz .

Tento doplnok je aj ideálny na prípravu papagájov a exotických vtákov na chovnú sezónu a odchov mláďat a u hmyzožravého vtáctva po celú sezónu .V tomto období pomáha uľahčiť prípravu na chovnú sezónu a odchov mláďat. Úlohou tohto doplnku je nielen doplniť živočíšne bielkoviny, ale hlavne aminokyseliny a stopové prvky ktoré sú najprirodzenejšie pre ich organizmus z červov . Taktiež pôsobí proti KANIBALIZMU NIELEN PAPAGAJOV ALE AJ ASTRILKOVÉ VTÁCTVO ošklbávaniu medzi sebou, ako aj samého seba. Dávkuje sa do zmesi zrnín ,ovocia . Na základe Vašej požiadavky Vám môžeme zaslať nutričnú tabuľku. Tel. kontakt :

Registračné číslo chovu: 12270
ŠROT Z ČERVOV LACNEJŠI AKO VAJIČKOVÉ ZMES
Podobné inzeráty
Kacky,Prepelice,srot
Predám 5ks kaciek.2ks 120g a 3ks 500g.Cena z kacky 25€ plus srot 49kg za 25€.Len osobny odber Nitra-Zobor.Alebo 2ks sliepky prepelice biela a perlata.Prepelica Japonska.Cena za ne je 10€.Vhodne ku kohutovy alebo ku vtakom na cistenie dna.Vyzeru šupy.Su pred znaskou. Registračné číslo chovu: 6
predam chov amadin
všetko spolu 16ks amadin / 4pary ostatne mlade 2023, 4x chovná klietka 58x30x38, 1x preletovacka 92x44x42, plus k tomu veľa doplnkov, vrece krmiva, vaječná zmes a pod… len spolu a vážnym záujemcom. som z MT.
Vymením
Vymením cca 25ks výstavných zebriciek za krmivo VERSELE-LAGA Prestige Premium Canaries- prémiová zmes pre kanáriky 20 kg. Končím s chovom zebriciek. Info email
Krotké mníšky
Predám krotké mníšky - ešte sa učia samostatne papať, odber bude do 2 týždňov, farba modrý opalin. Cena: 110 €/kus V prípade záujmu predám mladé mníšky na ručné dokrmenie vo farbe modrá - cena 70 €, môžem predať aj dokrmovaciu zmes.
Ručné dokrmene papagaje
Sme dvaja fešáci.Hľadáme milujúcu rodinu ,ktorá sa nám bude venovať a milovať nás.Sme Alexandry čínsky, ručne dokrmení takže aj veľmi pritulní.Radi sa mojkame a dávame pusinky,máme radi deti a každe pohladenie a sme aj vymyselníci.Este papáme dokrmovaciu zmes pretože ešte nemáme ani dva mesiace. Ak sa ti pacime napíš alebo zavolaj. Predám aj samostatne alebo aj spolu.vsetko okolo chovu vysvetlím ,čo viem poradím????na cene sa vieme ešte dohodnúť.len vážny záujem.
Predám dva andulky mladunke hneď na skrotenie
Predám dva mladunke andulky na skrotenie milé kľudne nestipkaju ešte nelietajú tak rýchlo skrotnu ak sa im budete venovať kus andulky je 26eur niektoré už bez nutribirtu po 25eur!Viem ešte pribaliť nutribirt A21 60g dokrmovaciu zmes za 8eur tak na cca 14 dní vydrží potom pomaličky andulky po 14dnoch začnú už papať aj proso sú len tie dve už hneď odberu napredaj som z ke a okolia.Ďakujem