bazár, predaj, inzercia, predám

šsvajčiarso za 1 euro

Kategória: Známky, pohľadnice

známky orazemné za jednu stranu 1 euro spolu to je 12 euro.
šsvajčiarso za 1 euro
Podobné inzeráty
Ukrajinské známky
Predám ukrajinské známky vydané počas vojny. Tak ako vidíte na fotke. 10 euro za kus. Ako bonus pridám ku každej známke nejakú ukrajinskú pohľadnicu. Poštovné 3 eurá. Všetko čo je na obrázku spolu za 100 euro. Vianočná je mierne poškodená.
PREDÁM
STARÉ ZBERATEĽSKÉ POŠTOVÉ ZNÁMKY PAPAL STATE Z ROKU 1867 - 80CENT A TRE CENTESIMI, CENA 100 EURO, / katalogova cena oboch známok je 2500 euro/, OSOBNÝ ODBER, ALEBO ODOSLANIE DOBIERKOU,
čisté znamky Francie
jedno plato 10euro ,počet čistých známok je 150ks kusov. Slovensky aršík jeden kus 8 euro ak zoberiete viacej je po 5 eurach.Noviny kus 3 eura celok za 10 euro.aršíky 10euro 3kusy .
2023 FDC SMOM Rad Maltezskych Rytierov spolocne vydanie
slovesnke FDC v zmiesanej frankature so SMOM znamkou s kuponom peciatkovanou prilezitostnou peciatkou k prvemu dnu vydania Zo spolocného vydania so Slovenskou postou Postovné: 2e obycajnym listom 1.triedy pri platbe vopred na ucet alebo 3e v doporucenom liste pri platbe vopred na ucet alebo 4,5e na dobierku vsetky moje ponuky na vypredaj najdete na stranke
ZNÁMKY - BULHARSKO. 100 KS.
Predám túto zostavu razených známok z BULHARSKA, spolu 100 kusov známok, každá iná. Známky majú zachovalý stav. Cena je 5 eur + poštovné. Poštovné je doporučený list 2 eur, v prípade ak budete chcieť na dobierku, treba prirátať k cene ešte 1 euro. Ak zakúpite viacero položiek, len jedno poštovné podľa váhy. Možný aj osobný odber v Trenčíne a okolí, poprípade po dohode aj na inom mieste. Inzerát je platný až do vymazania.
ZNÁMKY - HOLANDSKO. 100 KS.
Predám túto zostavu razených známok z HOLANDSKA, spolu 100 kusov známok, každá iná. Známky majú zachovalý stav. Cena je 4 eur + poštovné. Poštovné je doporučený list 2 eur, v prípade ak budete chcieť na dobierku, treba prirátať k cene ešte 1 euro. Ak zakúpite viacero položiek, len jedno poštovné podľa váhy. Možný aj osobný odber v Trenčíne a okolí, poprípade po dohode aj na inom mieste. Inzerát je platný až do vymazania.