bazár, predaj, inzercia, predám

Star Wars Dart Vader

Kategória: Športové potreby

Predám detský batoh s predným prelisom Darth Vader.

Súkromný predaj, preto:
POZOR! DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE!! Vzhľadom na nové zákonné ustanovenia sa predaj uskutočňuje bez akejkoľvek záruky, záruky alebo vrátenia. Keďže ide o súkromný predaj, nemôžem prevziať žiadnu záruku podľa nového práva EÚ. Uchádzač s tým súhlasí a berie to na vedomie svojou ponukou! Podľa nového zákona EÚ sa tento dodatok musí objaviť pod každým internetovým predajom, inak predávajúci ručí aj ako súkromná osoba po celý rok za predaný tovar.
Star Wars Dart Vader
Podobné inzeráty
STAR WARS ruksak pre chlapca - American Tourister
Pouzivany, ale stale pekny. Vhodny nama pre milovnikov STAR WARS.
ruksak
Dart V. ruksak
Prilba a chrániče
Predáme oranžové chrániče star wars a oranžovú prilbu veľkosť 52-55 cm.chrániče sú na kolena a lakte, veľkosť odlíšené. Syn nosil od 4-6 rokov.
Prilba Star Wars
Prilba na bicykel s grafikou pre všetkých fanúšikov hviezdnych vojen. Cyklistická prilba s nastaviteľným obvodom, s optimálnym prúdením vzduchu. Robustná škrupina v kombinácii s vnútornou vrstvou z vysoko kvalitných materiálov. Technické parametre: Veľkosť S: 50-56 cm, vonkajšia škrupina: PVC vnútorná vrstva: EPS pena, počet otvorov: 8, váha: cca 210g, nastavovací gombík, odnímateľný vnútorný panel. Perfektne sedí na bicykel či kolieskové korčule. Prilba je vybavená sadou antimikrobiálnych vložiek(tzv. vankúše), vyznačujúce sa veľkou mäkkosťou a pohodlím. Certifikát CE, vek 3+, hmotnosť 0,210kg, rozmery balenia 30x21,5x17cm
Detský ruksak Star Wars
Predám detský ruksak – malý ho nosil do škôlky
Ruksacik Star Wars
Obrazok sa meni po natoceni do strany.Pouzivany ruksacik no stale v dobrom stave.Pouzivanie vidno na niektorych miestach,kde su akokeby zmolky(posledne foto),ale deravy nieje.Ma jednu hlavnu priehradku a jednu mensiu priehradku vpredu.Zipsy funguju a popruhy su prakticky pre skolkara na vylety ci pre skolacika na nejake kruzky. rozmery: 24x30x8cm Tovar posielam po uhrade na ucet,na dobierku neposielam.