bazár, predaj, inzercia, predám

Stará petrolejka Meva 865.

Kategória: Starožitnosti

Predám starú ľudovú petrolejku značky Meva 865. Nálezný stav. Výška 30cm.Preferujem osobný odber.
Stará petrolejka Meva 865.
Podobné inzeráty
Petrolejová lampa - petrolejka
Starožitná petrolejová lampa - petrolejka približne z roku 1930 až 1940. Petrolejová lampa je zaujímavá svojou ružovo-fialovou vaničkou na petrolej. Jedinečný farebný kus s mosadzným držiakom. Zachovalá a funkčná petrolejka, ktorá dotvára atmosféru akéhokoľvek interiéru. Petrolejka má pôvodný horák, ktorý je funkčný a svojím používaním zladený do celkového dizajnu lampy. K petrolejke je aj klasický moderný horák, ktorý sa používa v súčasnej dobe. Petrolejka - petrolejová lampa je plne funkčná a určená k okamžitému používaniu. Výška: cca 51 cm Šírka / priemer: cca 21 cm Mimoriadne pekná starožitná petrolejová lampa, ktorá má svoju historickú ale aj estetickú hodnotu.
Predám petrolejku MEVA.
Predám funkčnú petrolejku MEVA. Značené sklo. Meva made in czechoslovakia. Cena 35eur. Kontakt mobil nie SMS. Pozri aj moje ostatné inz.
Petrolejová lampa - petrolejka
Starožitná petrolejová lampa - petrolejka vyrobená približne v roku 1880. Originálny starožitný kus vyrobený vo Viedni výrobcom Gebrüder Brünner. Najzaujímavejší je horák vyrobený vo firme, ktorú založili bratia Gustav a Ferdinand Brünner v roku 1857 vo Viedni. Zaujímavou časťou je aj dekoračná liatinová noha a krycia nádobka na petrolej. Vanička, resp. nádobka je keramická ručne maľovaná majolika. Petrolejka - petrolejová lampa je plne funkčná a určená k okamžitému používaniu. Výška: cca 53 cm Šírka / priemer: cca 17 cm Mimoriadne pekná starožitná petrolejová lampa, ktorá má svoju historickú ale aj estetickú hodnotu.
Petrolejka
Stara porcelanova petrolejka priemer 24cm a vyska 50cm
chalupárske dekorácie mix
žehlička na uhlie cena 33€ . mlynček na kávu cena 25€ . drevený črpák PREDANE . Meva 863 petrolejka cena 13€ . žartovný džbán Modranská keramika výška 23cm , cena 19€ . mramorové ťažítko ježiš výška 12,5cm , cena 25€
Petrolejka 10€
petrolejka 10 eur plus poštovné platba na účet na dobierku neposielam