bazár, predaj, inzercia, predám

Stará porcelánová lampa, domček

Kategória: Zberateľstvo

Stará porcelánová lampa, domček - nutnosť výmeny vidlice,
Cena 50€ + poštovné
Stará porcelánová lampa, domček
Podobné inzeráty
stará lampička-lampa-osvetlenie LAMPIČKY
nabízím staré nadbytečné lampičky z redukce sbírky, mám tu případně další (i v jiných inzerátech) co asi časem taky přidám až to proberu, bekelitové ap. cca 80 ks různá stínidla, lustry, hodně z toho na díly.V případě zájmu můžu poslat další foto první oranžová nepomlácená, trochu koroze spodku, svítí - 27 e druhá (2 kusy) mi spadla kdysi má poškoz stínidlo - 27 e za obě na opravu třetí oranžová pokrok žilina dobrá , lehce naprasklý širm, není moc vidět - 27 e čtvrtá dřevěná raketa - 23 e pátá malovaná skleněná - 23 e šestá elektrosvit výslechová -29 e sedmá skleněná- část chybí - 19 e osmá skleněná, vrch chybí - 19 e dvojitá na stěnu, trochu špatný povrch , sklo dobré - 23 e béžová- kov-bakelit - stará, chce nový kabel, stínidlo trochu naprasklé vzadu a očistit - 19 e Kuchynská - pokrok žilina oranžová - má prasklé plexisklo - 19 e Jablonecké sklo Miedzilaborce - bílá/mosaz - 35 e Lampička Hříbek, z jedné strany trochu pošk chrom od rzi, foto pošlu - 35 e závěsná lampa - 23 e skleněná elektrická bílá imitace petrolejky v dobrém funkčním stavu - 35 e malá nerez bílé stínidlo kulaté - 23 e raketa skleněné stínidlo (mírně odštíplé nahoře - 17 e výslechová bakelitová lampa 25 e lampička se skleněným stínidlem - 23 e hnědá petrolejka Wiemar Wien - jen na dekoraci, není středový díl co drží sklo ten na foto není originál a taky vnitřek se musí spojit něčím je to jen soubor dílů ale nádoba na petrolej má malou díru, jako rekvizita ale poslouží - 23 e + dopravné 6 euro KONTAKT PROSÍM MEILEM DĚKUJI . .
Pokemon balíčky so starými kartami
!!!OSOBNE BRATISLAVA!!!/Pošta/ aj Dobierka dobry deň prajem ponúkam karty na predaj-úžasná príležitosť ako získať karty ktoré sa už dnes nevyrábajú(netlačia) -Úžasná hodnota, pre všetkých čo si chcú občerstviť svoju zbierku, aj pre novo zberateľov, ktorý v minulosti nezbierali karty. ☺️ Balik I-mix kariet rôzne edície, stará karta z roku 2007 Bulbasaur… cena 24€ Balik J-mix kariet rôzne edície, stará karta z roku 2007 Piplup cena 24€ Balik K- mix kariet rôzne edície, stará karta z roku 2010 Horsea cena 23€ Balik M- mix kariet mix kariet rôzne edície, obsahuje stará karta z roku 2007 Burmy- cena 22€ ideálny vianočný, narodeninový, meninovy darček. napr pre deti kartičky, karty potešia každého :)) spojitosť: Pokemon, evolutions, sword & shield, rebel clash, darkness ablaze, champion’s path, vivid voltage, shining gates, battle styles, chilling reign, evolving skies, celebrations, fusion strike, briliant stars, astral radiance, Pokemon go, lost origin, silver tempest …
Pokemon karty veľký vyber staré karty
SET D, N, H,J - ❌❌❌❌❌ !!!OSOBNE BRATISLAVA!!!/Pošta/ aj Dobierka dobry deň prajem ponúkam karty na predaj-úžasná príležitosť ako získať karty ktoré sa už dnes nevyrábajú(netlačia), taktiež evolutions(2016), evolving skies, battle styles a kopu ďalšej zábavy :)) Úžasná hodnota, pre všetkých čo si chcú občerstviť svoju zbierku, aj pre novo zberateľov, ktorý v minulosti nezbierali karty. ☺️ Balik C obsahuje aj lesku karty mix novšie generácie cena 20€ Balik D - všetko karty rôzne z evolutions- cena ❌❌ Balik E - 20eur -balíček namixovanych kariet obsahuje aj staré karty z rokov 2010. Balík G -obsahuje GX kartu, nejake lesklé karty, mix kariet staré karty z rokov 2008/2007- cena 35eur Balík H- mix kariet rôzne edície: obsahuje staré karty z rokov 2007/8 a 2009 aj evolutions (2016)lesklé - a kopu zábavy ❌❌ Balik I-mix kariet rôzne edície, stará karta z roku 2007 Bulbasaur… cena 24€ Balik J-mix kariet rôzne edície, stará karta z roku 2007 Piplup ❌❌ Balik K- mix kariet rôzne edície, stará karta z roku 2010 Horsea cena 23€ Balik L- mix kariet mix kariet rôzne edície, obsahuje aj lesklý kartu cena 21€ Balik M- mix kariet mix kariet rôzne edície, obsahuje stará karta z roku 2007 Burmy- cena 22€ Balik N mix kariet mix kariet rôzne edície, obsahuje evolutions…, lesklá karta koffing -❌❌ Pozri aj ďalšie inzeráty. Klik na môj profil ideálny vianočný, narodeninový, meninovy darček. napr pre deti kartičky, karty potešia každého :)) spojitosť: Pokemon, evolutions, sword & shield, rebel clash, darkness ablaze, champion’s path, vivid voltage, shining gates, battle styles, chilling reign, evolving skies, celebrations, fusion strike, briliant stars, astral radiance, Pokemon go, lost origin, silver tempest …
Porcelánová bábika
Najkrajšia porcelánová bábika - Výška 40 cm
Villeroy Boch - Veľkonočná váza, výška 30 cm
Mám na predaj Villeroy Boch Veľkonočnú vázu - vajíčko. Materiál : porcelán. Táto porcelánová váza, je staršia limitovaná kolekcia, ktorá sa už nevyrába a veľmi ťažko sa dá zohnať. Preto má aj vyššiu cenu. Je to pre zberateľa, ktorý zbiera Villeroy Boch, ktoré sa už viac rokov nevyrába. Poštovné a balné je 5 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Priemer otvoru vázy je 15,5 cm a vnútro otvoru 13 cm. Porcelánová váza je vysoká 30 cm. Vrch vázy, ktorý si môžete dať aj dole, má otvory. Na Veľkú Noc si tam môžete do otvorov dať kvety, alebo rozkvitnuté konáriky a na tie si potom zavesíte svoje Veľkonočné ozdoby. Váza má z každej strany rôzne kvety, po celom svojom obvode. Na fotkách, akoby také biele škvrnky. To je fotením. Lepšie sa mi váza nedala odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Váza bola vo vitríne len na ozdobu. Je kvalitná a pekná. Najlepší by bol osobný odber. Poprosím nevolať, píšte prosím na e - mail.
STAROŽITNÁ PORCELÁNOVÁ BÁBIKA 20te roky
Starožitná porcelánová bábika,ručná maľba..cca 20roky/20stor..krakelácia..vo výbornej kondícii.Šaty nie sú pôvodné(sem tam zažltnuté).Dĺžka 51cm.