bazár, predaj, inzercia, predám

Stará zkoušečka Vadaska

Kategória: Ostatné drobné

Stará zkoušečka Vadaska, funkční. Osobní předání Makov
Stará zkoušečka Vadaska
Podobné inzeráty
Skúšačka napätia Metra ZN500 /Vadaska/
Ponúkame na predaj túto retro skúšačku napätia ZN500 vyrobenú podnikom Metra po zoštátnení firmy Vadas. Skúšačka je netestovaná, no opticky v krásnom stave v pôvodnom balení. Vhodná pre zberatela.
Würth vadaska
Predám mali používanú, plne funkčnú vadasku. Meria napätie v rozsahu 6-1000 Vac/Vdc, test spojitosti , a funkciu FI na vyražanie prúdového chrániče. Indikácia troma spôsobmi led, LCD displej a vybrovaním tela skúšačky. Určovanie sledu fáz. Cena 60 EUR plus poštovné.
Zkoušečka elektrických předmětú typ - ZO 1
Predám zkoušečku elektrických předmětú typ - ZO 1. Cena: 25€
STARA Retro kalkulacka Tesla,itrony
Predam STARA Retro kalkulacka Tesla,2 kusy ,cena spolu 24€.
Vigan Vákuový čistič pleti s mikrodermálnou abráziou LadyTwo
Vigan Vákuový čistič pleti s mikrodermálnou abráziou LadyTwo Urobte si domáce lifting. Prístroj na čistenie a ošetrenie pleti Vigan Mammoth Lady TWO masíruje a stará o pokožku tváre. Je mimoriadne účinný pri odstraňovaní čiernych bodiek. V balení nájdete 5 rôznych nástavcov, každý na iný účel. Bezbolestné použitie bez vedľajších účinkov. Nový
Nahrievacia papuča
Predám elektrický ohrievač nôh kvalitnej nemeckej značky Beurer FW 20. Veľký tvar papuče je perfektne tvarovaný a naplnený plyšovou podšívkou, ktorá ponúka maximálny komfort. Papuča má až 3 nastavenia teploty - takže si viete nastaviť optimálny tepelný komfort. Vďaka rýchloohrevu zas nemusíte dlho čakať na teplo. O bezpečnosť sa stará Beurer Safety Systém - ochrana proti prehriatiu. Automatické vypnutie papuču vypne približne po 90 minútach.