bazár, predaj, inzercia, predám

Staré a novšie fotoaparáty

Kategória: Ostatné

Predám staré a novšie fotoaparáty podľa foto, Olympus už predaný, Sony digitál. Kontakt:
Staré a novšie fotoaparáty
Podobné inzeráty
Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY
Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 7.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 9.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 15.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 9.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne.
-▶-▶-▶ STARÉ FOTOAPARÁTY LOMO - VILIA◀-◀-◀-
Predám nasledovné staré (retro) fotoaparáty. V peknom zachovalom stave. Neviem či sú plné funkčné. Čiže skôr by som to len ako doplnenie pekných kúskov do zbierky. Prípadne iné... Spolu: 10 Prípadne vymením za niečo iné ponúknite. Podobné ako: kinofilm, staré, retro, starý ruský fotoaparát
Fotoaparáty
Predám fotoaparáty na film PENTONA II s koženým púzdrom, ZENIT 12XP s koženým púzdrom, OLYMPUS SUPERZOOM 100G s látkovým púzdrom a blesk Foton s príslušenstvom a púzdrom. Fotoaparáty sú v zachovalom stave, Olympus nevysúva objektív ale opravitelné. Predávam všetko spolu.
Staré fotoaparáty
Ponúkam na predaj rôzne staré fotoaparáty pri kupé všetkých rozumná dohoda istá. Cena uvedená za kus
Staré fotoaparaty
Staré fotoaparáty.
Predám staré fotoaparáty Kodak
Predám staré fotoaparáty Kodak