bazár, predaj, inzercia, predám

Stare lyze ,palice,kocik ine

Kategória: Zberateľstvo

Mechanicka metla ...7e
Obladacky zelene cca 7 krabic..
Retro stan Technolen ..dohoda cca 150e
Kocik...15e
Lyze drevene...25e
Kufrikovy pis.stroj...25e
Prenosny televizor ...20e (dohoda)
Posledne foto lyze spolu ..30e
Este su aj retro lyziarky dofotim ,ak bude treba
Odliatok..7e

Stare lyze ,palice,kocik ine
Podobné inzeráty
Vychádzková palica s dýkou-Templár
Vychádzková palica s dýkou-Templár. Rukoväť s mečom je je kovová a je v palici naskrutkovaná.Po vyskrutkovaní ukrýva oceľovú dýku.Vyobrazenie,templárských znakov. z kovu Celková dĺžka palice cca 85 cm-90 cm, meč 36 cm.Váha 680 g. Poskytuje vynikajúcu podporu a stabilitu,skvelá na prechádzky. Palice sú plne funkčné a veľmi odolné,na každodenné použitie.Na spodku palice je gumová pryž, ktorá tlmí a chráni palicu pri chôzdi. Táto replika sa aj výborne hodí k ozdobným prvkom do domu, na chatu a všade tam, kde chceme trochu obvzláštniť interiér. Pôvodný a hlavný účel výrobku je ozdoba a okrasa zároveň, avšak v prípade núdze, je dostatočne pevná na použitie v sebaobrane. Rôzne palice pozrite moje inzeráty.
Vychádzková palica  zdobenou - s leopard,vták,had,lebka
Vychádzková palica zdobenou - s leopardom,vtákom,hadom,lebkou,drakom,pes kopov.vlk. Rukoväť s mečom je je kovová a je v palici naskrutkovaná.Po vyskrutkovaní ukrýva oceľovú dýku.Vyobrazenie, lebka smrti ,leopard,orol,hada z kovu Celková dĺžka palice cca 85 cm-90 cm, meč 36 cm.Váha 680 g. Poskytuje vynikajúcu podporu a stabilitu,skvelá na prechádzky. Palice sú plne funkčné a veľmi odolné,na každodenné použitie.Na spodku palice je gumová pryž, ktorá tlmí a chráni palicu pri chôzdi. Táto replika sa aj výborne hodí k ozdobným prvkom do domu, na chatu a všade tam, kde chceme trochu obvzláštniť interiér. Pôvodný a hlavný účel výrobku je ozdoba a okrasa zároveň, avšak v prípade núdze, je dostatočne pevná na použitie v sebaobrane. PALICE SU NOVE POZRITE MOJE INZERATY
LYŽE + PALICE Z OBDOBIA SOCIALIZMU
Predám lyže + palice z obdobia socializmu pre zberateľa za 40 eur.
stare palice a valasky
Predam stare palice a valasky,cena za vsetko.Niektore su vzacne rucne robene.
Staré nášivky a staré fotky herečiek, hercov
Predám staré nášivky z konca 70-tych rokov Vidieť na fotkách.Stav ako nové,aj keď sú staré vyše 40. rokov . Futbalové nášivky : STAHL RIESA -okolo roku 1977-1979, 8,5 cm x 7 cm (10 €), BSG-SACHSENRING ZWICKAU 1977-1979, má priemer 7,7 cm(10 €), nášivka: VYSOKÉ TATRY okolo roku 1980, má priemer 7,5 cm (15 €), Predám staré fotky(okolo roku 1935-1940) herečiek a hercov: VILMA BANKY,DOLORES DEL RIO,CHARLOTTE ANDER, JWAN MOSJUKIN,RAMON NOVARRO, WERNER FUETTERER,JGO SYM. Ponuky mailom , nie sms(SMSKY MI NEPÍŠTE) - na sms nereagujem. Pozrite všetky moje inzeráty.Inzeráty sú vždy aktuálne až do zmazania. Uprednostním osobný odber alebo pošlem po vložení peňazí na účet. Ak sa posiela poštou , pripočítava sa cena poštovného. PLATBA VOPRED NA ÚČET cez internet banking. Na dobierku neposielam. Staré fotky - Cena 3 € za 1 kus.
Retro lyže
Predám retro lyže s viazaním a originál, pôvodnými remencami. Po dohode pridám aj dobové lyžiarske palice. Odber Brezno a okolie. Neposielam.