bazár, predaj, inzercia, predám

Starožitné drevené kyvadlové hodiny

Kategória: Starožitnosti

Ponúkam pekné veľké stare originál kyvadlové hodiny. Drevo krásne, nepoškodené. Strojček signovaný, značený. Made in Czechoslovakia. Všetko sa zdã na svojom mieste, mám aj kluč. Po natočení preskakujú. Takže pre denné použitie odporúčam kontrolu hodinara. Asi to bude len prasknuté pero. Inak krásna originál dekorácia.
Starožitné drevené kyvadlové hodiny
Podobné inzeráty
Hodiny starožitné nástenne kyvadlové.
Starožitné nástenné hodiny kyvadlové sú prekrásne vyrezávané a zdobené , ciferník s arabskými číslicami , sklenená otváracia horná časť . Stanú sa Vašou obľúbenou dekoráciou . Vhodné do štýlového interiéru ako bytový doplnok . Hodiny po preprave z Holandska , je nutné dať po zakúpení skontrolovať hodinárovi . Výška – 87 cm ,šírka – 42 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
predam starozitne kyvadlove hodiny
Predám staré mechanické kyvadlové krbové hodiny. Plne funkčné-odbíjajú.. su v dobrom zachovalom stave.. s-30 x v-23 x h-15cm.. uprednostnujem osobny odber.. v prilozenom videu pocut zniet gong..ktory je nastavitelny.. /Piste MAIL alebo SMS Dakujem/ /moja odpoved na eMail Vam moze prist do Spam-u/
Predám starožitné kyvadlové nástenné  hodiny
Predám starožitné nástenné hodiny značky Jantar. Made in USSR.Pravidelný pohyb kyvadla a zvuk hodinového gongu vnesú do miestnosti príjemnú atmosféru. Hodiny odbíjajú jedným úderom pol hodinu a následne celú hodinu v závislosti na dobe, až 12-krát. Na tejtolinke sa to dá aj vypočuť.: . Prípade záujmu volať na tel.č.:
Kyvadlove hodiny
Ponukam kyvadlove hodiny funkčne ! Bijú na pól a celu treba dat este dat prečistiť .Posielam poštou s poistením .
nástenné kyvadlové hodiny
Predám nástenné kyvadlové hodiny
Kyvadlové hodiny
Predám kyvadlové hodiny,funkčné ,na batérie.