bazár, predaj, inzercia, predám

Starožitný kredenec

Kategória: Ostatný nábytok

Predám retro kredenec do chalupy
Mierne poškodený vekom
rozmery:
spodok -šírka=117cm, hĺbka=53 cm, výška=85 cm
vrch -šírka=117cm, hĺbka=38 cm, výška=84 cm
Starožitný kredenec
Podobné inzeráty
Kuchynsky sekretar, kredenec.
Predam Kuchynsky sekretar, kredenec, rucne vyrezávaný.
Kredenec
Predám starý kredenec v stave ako na fotke. Šírka 160cm , výška 170cm a hĺbka 45 CM. Zámky nefungujú. Osobny odber v Hornej Strede.S naložením pomôžem
Starožitná skriňa
Predám starožitný kredenec z lakovaného ťažkého dreva. Má známky opotrebovania, zásuvky sa otvárajú ťažšie, sú potrebné menšie opravy. Cenu ponúknite. V prípade vážneho záujmu poskytnem viac info a fotiek.
Starožitný nábytok Ludvík XVI
Predáme tento starožitný nábytok Ludvík XVI a to konkrétne veľký jedálensky stôl + 7 stoličiek, okruhlý rozkladací stôl + 4 stoličky, presklennú vytrínu a komodu. Všetko je vo veľmi zachovalom stave, nábytok podstate vôbec nebol používaný. Inzerát platí do zmazania. V prípade záujmu prosím volať, prípadne písať email.
Predám starožitný sekretár Alt Deutsch kredenc
Predám starožitný sekretár Alt Deutsch vo veľmi zachovalom stave vyše 100ročný dá sa oddeliť aj iba na komodu. Odber možný Ždiar. V prípade záujmu mám k tomu aj rozkladací stôl a 3 stoličky za 500eur. aj rozne starozitne hodiny Pri rýchlom jednaní možná dohoda.
Starožitný sekretár
Predám starožitný sekretár, v peknom, zachovalom stave, vhodný na chatu ako pekná dekorácia. Cena 100€ plus dohoda. Osobný odber