bazár, predaj, inzercia, predám

Starší rodinný dom s pozemkom 25a – NOVÝ TEKOV, Marušová

Kategória: Domy

Ponúkam na predaj starší (cca 169m2) dom v obci Nový Tekov – časť Marušová, s rovinatým slnečným pozemkom o rozlohe 2.499 m2
Pozemok sa nachádza v tichej časti obce a je jeden z rozlohou najväčších a zároveň najširších v tejto ulici.

DOM:
Dom je rozdelený na:
- obytnú časť cca 90m2,
- hospodársku časť 79 m2
SPOLU: 169m2

Detailne je dispozícia znázornená na priloženej škici pôdorysu – viď fotky.

V obytnej časti sa nachádza:
3 izby, kuchyňa, špajza, murovaný sprchový kút, oddelené wc s umývadlom, pavlačová chodba.

V hospodárskej časti sa nachádza:
dielňa, kôlňa č.1, kôlňa č.2, garáž

Dom nachádzajúci sa na pozemku bol postavený v roku 1903 z nepálenej tehly a časť domu – pavlačová chodba je z pálenej tehly. Stavba je napriek pôvodnému stavu v dobrej kondícií (nezateká, neplesnivie, bez statických závad). Je vhodná po prerobení ako rodinný dom, prípadne na rekreačné účely ako chalupa.

Dom aj pozemok č.1 je pripojený na všetky inžinierske siete: elektrika, plyn, obecná voda, kanalizácia.

Na pozemku sa nachádza okrem domu:
- studňa
- letná kuchyňa o rozmere cca 2x3m
- menšia pivnička na zeleninu a ovocie


POZEMOK:

Rovinatý, široký, slnečný a rozľahlý pozemok o výmere 2.499m2,
má prístup z oboch strán a je rozdelený na dve časti:
- pozemok č. 1 – výmera: 1228m2
- pozemok č.2 – výmera: 1271m m2

Pozemok č.1:
(parc. č. 34/1 zastavené plochy a nádvoria)
Rozmery: šírka vpredu je cca 16 m a šírka v zadnej časti cca 23 m, celková dĺžka cca 65 m
Okrem obytnej a hospodárskej časti domu sa tu nachádza aj letná kuchyňa a pivnica na ovocie a zeleninu.

Pozemok č.2:
(parc. č. 34/2 záhrada)
Rozmery: šírka vpredu je cca 23 m a šírka zadnej časti cca 26m, celková dĺžka cca 51 m.
V záhrade sa nachádza: 25 mladých ovocných stromov – približne 5 ročných (orech kráľovský 20 kusov tzv. papiernáč, gaštan jedlý 2 kusy, čerešňa 2 kusy a slivka 1 kus).
Takisto sa tu nachádza: studňa.

VYHODY:
Nehnuteľnosť vhodná hlavne pre osobu, ktorá využije jej potenciál rozľahlého a úrodného pozemku na chov domácich zvierat či pestovanie plodín a dom si prerobí podľa svojich predstáv na rodinný dom či chalupu na relax v tichom prostredí, ktoré nehnuteľnosť ponúka.

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ:
Nehnuteľnosť je však možné chápať aj ako investičnú príležitosť, keďže na nehnuteľnosť je prístup z prednej aj zo zadnej strany pozemku a pozemok je rozdelený na dve parcelné čísla.

OPIS OBCE:
Obec Nový Tekov sa nachádza v atraktívnom prostredí na brehu rieky Hron
v blízkosti okresného mesta Levice. Táto lokalita ponúka aktívne využitie voľného
času napríklad rybárčenie, splav Hrona a kajakárske kurzy priamo v obci,
cykloturistiku (napojenie na Pohronskú cyklomagistrálu). V obci sa tiež nachádza
Ranč u Bobiho, ktorý ponúka jazdu na koni vrátane kurzov jazdenia, bowling, tenis,
plážový volejbal, off road dráhu a iné at
Starší rodinný dom s pozemkom 25a – NOVÝ TEKOV, Marušová
Podobné inzeráty
Predám sedliacky dom v lokalite Nový Tekov (ID: 104327)
Starší rodinný dom s pozemkom 25a – NOVÝ TEKOV, Marušová Ponúkam na predaj starší dom: obytná časť cca 90m2, obytná časť + hospodárska časť cca 200m2 – 3 izby, kuchyňa, dlhá chodba, sprchový kút, oddelené wc s umývadlom, s rovinatým slnečným pozemkom o rozlohe 2 499 m2 v obci Nový Tekov – časť Marušová. Pozemok sa nachádza v tichej časti obce a je jeden z rozlohou najväčších a zároveň najširších v tejto ulici. Pozemok má prístup z oboch strán a je rozdelený na dve časti (parcelné čísla 34/1 zastavené plochy a nádvoria a 34/2 záhrada). Predná časť na ktorej sa nachádza dom, hospodárske stavby a garáž má celkovú výmeru 1 228 m2 (šírka vpredu je cca 16 m a šírka v zadnej časti cca 23 m, celková dĺžka cca 65 m). Zadná časť nehnuteľnosti – záhrada, má rozlohu 1 271 m2 (šírka vpredu je cca 23 m a šírka zadnej časti cca 26m, celková dĺžka cca 51 m) a nachádza sa v nej 25 mladých ovocných stromov – približne 5 ročných (orech kráľovský 20 kusov tzv. papiernáč, gaštan jedlý 2 kusy, čerešňa 2 kusy a slivka 1 kus). Veľkou výhodou nehnuteľnosti je prístup z prednej aj zo zadnej strany pozemku, a keďže je pozemok rozdelený na dve parcelné čísla, je vhodné chápať ho aj ako investičnú príležitosť. Dom nachádzajúci sa na pozemku bol postavený v roku 1903 z nepálenej tehly a časť domu – pavlačová chodba je z pálenej tehly. Stavba je napriek pôvodnému stavu v dobrej kondícií, vhodná po prerobení ako rodinný dom, prípadne na rekreačné účely ako chalupa. Výhodou tejto nehnuteľnosti je veľký udržiavaný pozemok o rozlohe takmer 25 árov s prístupom z oboch strán. Pozemok je napojený na všetky IS (plyn, voda, kanalizácia, elektrina). Obec Nový Tekov sa nachádza v atraktívnom prostredí na brehu rieky Hron v blízkosti okresného mesta Levice. Táto lokalita ponúka aktívne využitie voľného času napríklad rybárčenie, splav Hrona a kajakárske kurzy priamo v obci, cykloturistiku (napojenie na Pohronskú cyklomagistrálu). V obci sa tiež nachádza Ranč u Bobiho, ktorý ponúka jazdu na koni vrátane kurzov jazdenia, bowling, tenis, plážový volejbal, off road dráhu a iné atrakcie, a v neposlednom rade aj možnosť využitia kvalitnej reštaurácie. V neďalekej obci Kalná nad Hronom sa nachádza menšie wellness centrum a v dostupnosti do 25 km je aj vyhľadávané termálne kúpalisko Podhájska. V celej obci Nový Tekov je zriadený vodovod a nová kanalizácia, obec je takisto aj splynofikovaná. Cena 80 500 € - volať len seriózny záujem + realitky len s konkrétnym klientom. Nehnuteľnosť predáva jej majiteľ, avšak pre pomoc so zabezpečením úveru vieme poskytnúť osvedčený kontakt. Obhliadku priamo s majiteľom nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na webovej stránke prevádzkovateľa v sekcii nehnuteľnosti po zadaní ID 104327, alebo nás kontaktujte telefonicky
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
ZNALECKÝ POSUDOK V CENE: PREDAJ 4 izb. rodinný dom, Jánovce,
Využite príležitosť na kúpu posledného skolaudovaného 4 izb. rodinného domu za uvádzaciu cenu 169.000,- eur. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu v Jánovciach, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý z rodinných domov má svoju obvodovú stenu. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Rodinný dom je dokončený do štádia holodomu. Je skolaudovaný. DISPOZÍCIA: chodba, 2x samostatná izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, terasa TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál: tehla (300 mm) - zateplenie: polystyrén (150 mm) - exteriérová omietka: Baumit - strecha: plochá - izolovaná (200 mm minerálna vlna, 50 mm polystyrén), hydroizolačný systém Fatrafol. Šikmá - pozinkovaný plech - okná: plastové (3 sklá, 5 komorové), dvojfarebné: interiér - biela farba, exteriér - sivá (antracitová) - vykurovanie: elektrické odporové káble, samostatný termostat v každej izbe - ohrev TUV: elektrický bojler - predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa: betónový základ IS: voda, elektrina, kanalizácia Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý zahŕňa v - potery - vápenno-cementové omietky - bielu maľovku - rozvody vody a inštalácie - elektrické podlahové vykurovanie vrátane termostatu v každej izbe - elektrický bojler (120 l) - zásuvky - vypínače - 2x geberit - predprípravu na klimatizáciu a - predprípravu na vonkajšie žalúzie - plastové okná (3-sklá) - zarovnaný terén - obrubníky s navezeným makadamom - vybetónovanú terasa - zateplenie vrátane exteriérovej omietky (fasáda) - oplotenie z troch strán Úžitková plocha rodinného domu: 90 m2 Zastavaná plocha rodinného domu: 109 m2 Veľkosť terasy: 17 m2 Veľkosť pozemku: 308 m2 Ďalšie rodinné domy v ponuke: Rodinný dom s pozemkom 385 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 378 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 372 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 354 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 332 m2 - REZERVOVANÝ Všetky rodinné domy sú čo do zastavanej plochy a dispozičného usporiadanie totožné. Rozdiel je vo veľkosti pozemku. Výmery veľkosti pozemkov prislúchajúcich k jednotlivým domom sú uvedené vyššie. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie státia. LOKALITA: Obec Jánovce je vzdialená len 2 km od Hrubej Borše, 10 km od Senca, 17 km od Galanty a 32 km od Bratislavy. Napriek tomu, že Jánovce sú menšou obcou, developerský boom je zárukou toho, že občianska vybavenosť obce bude len a len rásť. V obci je materská škôlka, či vychýrená pekáreň, dom seniorov, menší obchod s potravinami. FINANCOVANIE: Potrebujete časť kúpnej ceny prefinancovať cez hypotekárny úver? Žiadny problém. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejší hypotekárny úver vrátane poistenia. Pri využití služ
Rodinny dom s velkým pozemkom, Kremnica, Okres Žiar nad Hron
NA SAMOTE U LESA - presne takto sa dá pomenovať nádherná poľovnícka usadlosť s 3ha pozemkom DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj starší rodinný dom - poľovnícku usadlosť v Kremnici s veľkým pozemkom PREDMET PONUKY: Nehnuteľnosť sa nachádza na okraji intravilánu mesta Kremnica na hranici katastrálnych území Kremnice a Kremnických Baní, prístupná je priamo z hlavnej cesty. Starší rodinný dom, spolu so stajňou, garážou a humnom sa nachádza na rovinatom dvore o celkovej výmere 2793m2. Najväčšiu plochu celej usadlosti tvoria udržiavané lúky o celkovej výmere 26 320m2, kde rastie aj niekoľko ovocných stromov a boli využívané na chov koní. Starší rodinný dom so zastavanou plochou približne 88m2 je východne orientovaný a vstupuje sa doň cez verandu. Dispozične pozostáva s kuchyne spojenej s menšou izbou a prístelkou, obývacej izby, kúpeľne s wc a priestranného podkrovia, ktoré je možné upraviť si podľa vlastných predstáv. V kuchyni sa nachádza sporák na pevné palivo, ktorý slúžil aj na vykurovanie kuchyne. V obývacej izbe sa nachádza krb a vstup do podkrovia, vykurovanie okrem krbu zabezpečuje aj elektrická akumulačná pec. Kúpeľňa s vaňou a wc je v pôvodnom stave. V zadnej časti domu sa nachádza letná kuchyňa so skladovým priestorom a samostatným vstupom z dvora a rozrábková miestnosť, ktorú pôvodný majiteľ využíval pri spracovávaní mäsa. Konštrukcia domu je zmiešaná - kameň, tehla, okná ako aj dvere sú pôvodné drevené . Strecha je sedlová s eternitovou krytinou, ktorá je vo veľmi dobrom stave. Aj napriek tomu, že sa jedná o starší dom, je v dobrom, udržiavanom stave bez vlhkosti a plesní a je okamžite obývateľný. Na dom je napojený prístrešok na skladovanie dreva a posedenie s vonkajším krbom. Dom je napojený na verejný vodovod a elektrickú energiu. LOKALITA Mesto Kremnica leží v srdci Kremnických vrchov, priamo pri Geografickom strede Európy. Mesto svojím obyvateľom zabezpečuje plnú občiansku vybavenosť( 2 materské školy, 2 základné školy, pošta, poliklinika, viacero obchodov). Kremnica sa nachádza v tesnej blízkosti vyhľadávaných lyžiarskych stredísk Krahule a Skalka a iba 20km od známeho kúpeľného mesta Turčianske Teplice. Mesto leží na hlavnej trase medzi Martinom (45km) a Žiarom nad Hronom (17km), kde sa nachádza aj napojenie na diaľnicu spájajúcu Bratislavu a Banskú Bystricu čo poskytuje skvelú dostupnosť. HODNOTENIE MAKLÉRA Táto nehnuteľnosť oplýva neopakovateľnou atmosférou. Pre klienta, ktorý hľadá pokoj na samote ale zároveň blízkosť mesta je táto poľovnícka usadlosť presne tým čo hľadá. Novému majiteľovi poskytne oddych a pokoj. CENA 219 000 ,- Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov! K nášm
RD v obci Bohdanovce
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavná Obec: Bohdanovce MEGA realitná kancelária Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom v obci Bohdanovce. Rodinný dom je ideálny pre Vašu veľkú rodinu! Tento dvojpodlažný RD, s rovnou strechou, a krásnym pozemkom si zamilujete! Dom, ktorý Vám ponúkame má rozlohu 125 m2 na prízemí a 125 m2 na poschodí, dom je celý podpivničený (125 m2) 2x balkón. Rodinný dom ponúka možnosť prerobenia na dvojgeneračný. Pozemok na ktorom stojí rodinný dom má rozlohu 1045 m2. Šírka pozemku je cca 28 - 21m a dĺžka pozemku je 41-56m. Výhodou je pôvodný stav, pri ktorom si nový vlastník vie zrekonštruovať nehnuteľnosť podľa svojich predstáv. Materiál z ktorého je rodinný dom  postavený je tehla/kváder.  Rodinný dom má plastové okná cca 6r., plechovú strechu v dobrom stave, nový bojler. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom ale aj kotlom na tuhé palivo. Dom je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu, plyn je taktiež zavedený v dome. Dom má na pozemku vlastnú studňu. Dom je celý podpivničený a dispozične ponúka 5 spální, 2 kúpelne a 2 kuchyne. Rodinný dom je možné využívať aj ako 2 generačné bývanie. Izby sú priestranné a poskytujú dostatok miest pre veľkú rodinu. Nehnuteľnosť je potrebné odvetrať. Pozemok je priestranný, slnečný, dostatočne veľký a rovinatý.  Ak Vás naša ponuka zaujala prosím, kontaktujte Mgr. Osmolská Patrícia  patricia.osmolska@   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 250 m2 Úžitková plocha: 250 m2 Balkón: áno - 2 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Plyn: áno
Rodinný dom na predaj Prešov, Chalúpkova, Šváby
Rodinný dom na predaj veľmi vhodný ako investícia, bez veľkého prerábania sa dá ihneď prenajímať. Ponúkame na predaj starší rodinný dom, rekonštruovaný v roku 2008. Rodinný dom na predaj sa nachádza vo výbornej lokalite, Prešov, Šváby, ul. Chalúpkova. Lokalita má veľmi dobrú občiansku vybavenosť (školy, škôlky, obchodné domy, autobusová stanica, železničná stanica, športoviská) a vynikajúce dopravné napojenie na diaľnicu, do centra Prešova…. Rodinný dom na predaj je situovaný v tichej časti, pomerne veľa zelene, veľká záhrada, rovinatý pozemok o výmere 836 m2. Rodinný dom na predaj je vhodný na okamžité prenajímanie, v súčasnosti je prerobený na päť bytových jednotiek. Po menších úpravách, samozrejme, je vhodný aj pre jednu rodinu, prípadne ako dvojgeneračné bývanie. Rodinný dom na predaj je trojpodlažný, cca 300 m2 podlahovej plochy. V suteréne domu sa nachádza zázemie domu – sklady, kotolňa s plynovým kotlom. Na prízemí domu sú vytvorené tri bytové jednotky – garsónky, každá bytová jednotka má vlastné WC, kúpeľňu a kuchynský kút. Na poschodí je izba s vlastnou kúpeľňou a kuchynkou a dvojizbový byt, ktorý pozostáva z chodby, obývacej izby s kuchynkou, spálne a kúpeľne. Kúrenie je centrálne – plynový kotol. Rodinný dom na predaj bol v roku 2008 kompletne rekonštruovaný, opravená strecha s vytvoreným bývaním, nové okná, zateplenie, nové el. rozvody, výmena vodovodných a kanalizačných rozvovodov. Rodinný dom je postavený na pozemku o výmere cca 836 m2. Pozemok je rovinatý s ovocnými stromami, k dispozícii je altánok na letné posedenie. Na pozemku sú postavené dve garáže, vlastná studňa, terénne úpravy. Cena za dom s pozemkom je 265 000 €. V cene je zahrnutý celý právny servis spojený s prevodom rodinného domu, taktiež bezplatné poradenstvo spojené s financovaním. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viacej informácii v realitnej kancelárii FOK na ulici Jarkovej č. 59. Odporúčame aj osobnú obhliadku.