bazár, predaj, inzercia, predám

ŠTARTOVACIA 2-GARSÓNKA, NOVÁ KOMPLET. REK., PETRŽALKA

Kategória: Byty

V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj dizajnovú dvojgarsónku v bratislavskej mestskej časti Petržalka, začiatok m.č., časť Ovsište - na ulici Mlynarovičova. Je situovaná na 9. poschodí v 12-poschodovom zrenovovanom bytovom dome s dvomi výťahmi.

Nehnuteľnosť prešla úplne novou šikovnou a precíznou rekonštrukciou dokončenou v máji tohto roku (r.2023). Pôdorys je využitý a šikovne oddelí dennú a nočnú časť. Pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom, z ktorej prechádzame do kúpeľne s vaňou vyhotovenej s veľmi čistými obkladmi a dlažbou. Denná časť je kompletne a štýlovo zariadená a doplnená o kvalitné tapety. Zariadená obývacia izba spolu s kuchyňou vybavenou sektorovou kuchynskou linkou na mieru v príjemných moderných farbách, ktorá ponúka vstavané spotrebiče – granitový dres, digestor, el. rúra zn. Amica a plnohodnotná indukčná varná doska. Z obývacej izby je výstup na veľkú loggiu. Nočná časť ponúka veľkú vybavenú spálňu s druhou loggiou. Príslušenstvom nehnuteľnosti je aj pivnica na rovnakom podlaží.

REKONŠTRUKCIA BYTU (2023):
+ nové podlahy (kombinácia podláh: dlažba / plávajúca laminátová podlaha)
+ nové vodoinštalačné rozvody, elektrické rozvody, pripojenie na internet
+ nová kúpeľňa a sanita
+ plastové okná
+ nové stierky a tapety
+ osadené nové interiérové dvere a zárubne
+ sektorová kuchynská linka na mieru vrátane zabudovaných elektrospotrebičov (digestor, varná doska, el. rúra)
+ nový nábytok spálne a obývacej izby
+ položená nová dlažba aj na dvoch loggiách

Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou – je zateplený so zrekonštruovanou strechou, menené všetky stúpacie a ležaté rozvody, disponuje udržiavanými spoločnými priestormi a do budúcna je schválený návrh na úplne nové výťahy.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: Mlynarovičova ul.; Bratislava - Petržalka
* obľúbená časť Petržalky, časť Ovsište
* stav: kompletná rekonštrukcia (05/2023)
* poschodie: 9/12
* celková plocha bytu: 48,19 m2
* orientácia: Južná
* dizajnové a moderné materiály a prevedenie
* kompletne zariadený - v cene
* ihneď k nasťahovaniu bez vstupných investícií
* vyhľadávaná lokalita
* kompletná občianska vybavenosť
* predmetom prevodu vlastníctva je aj spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom
* BEZ ŤARCHY!

POHĽAD MAKLÉRA:
Kvalitná rekonštrukcia, vôňa novoty, bez nutnosti akýchkoľvek ďalších investícií? Toto je bývanie kde si naozaj stačí priniesť iba osobné veci. Ak hľadáte investičné či štartovacie bývanie je táto ponuka určená práve pre Vás. Nadčasová kvalitná rekonštrukcia osloví mladých ľudí či pár a neomrzí svojím prevedením – ani po rokoch spokojného bývania. Veľkou výhodou je oddelená denná a nočná časť na typ nehnuteľnosti a 2 veľké loggia a pivnica.

CENA: Na vyžiadanie v RK.
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.
ŠTARTOVACIA 2-GARSÓNKA, NOVÁ KOMPLET. REK., PETRŽALKA
Podobné inzeráty
EXKLUZÍVNE zrekonštruovaná GARSÓNKA - PETRŽALKA – Hálova 12
PREDAJ >> EXKLUZÍVNE zrekonštruovaná GARSÓNKA - PETRŽALKA – Hálova 12 Bratislava V - Petržalka Stav: čiastočná rekonštrukcia, Počet izieb - garsónka Úžitková plocha (m²) 31 m2 EXKLUZÍVNE na PREDAJ garsónka po čiastočnej rekonštrukcii na ulici Hálova v tichej lokalite Bratislavskej Petržalky. ► Technické aspekty: ♦ panelová stavba ♦ úžitková plocha 31 m2 (plus pivnica na poschodí 2,5 m2) ♦ veľká 4 m2 loggia ♦ byt sa nachádza na 6. poschodí z 12. ♦ byt je po čiastočnej rekonštrukcii ♦ bytový dom je po potrebných rekonštrukciách ♦ rekonštruovaný vchod, vchodové dvere na čip ♦ byt orientovaný na Východ ♦ kúrenie ústredné ♦ optický internet ♦ bytový dom spravuje správcovská spoločnosť Bytové družstvo Petržalka ► Výhody: ♦ predáva sa plne zariadený ♦ mesačné náklady správca 104 Eur; Elektrina ZSE 25€ ♦ výborná poloha bytu pripraveného na nasťahovanie alebo aj na investíciu ♦ priestranná kúpeľňa spojená s WC ♦ pokojná, tichá a vyhľadávaná lokalita bratislavskej Petržalky ♦ bezproblémové verejné parkovanie (parkovacia politika) ♦ budova už kompletne rekonštruovaná ♦ bezprostredná blízkosť kompletnej občianskej vybavenosti ♦ VOĽNÝ IHNEĎ ► Okolie: ♦ výborná lokalita s plnou občianskou vybavenosťou (TERNO a DM drogéria priamo pri vchode) ♦ Aupark v pešej dostupnosti ♦ v tesnej blízkosti Chorvátskeho ramena ♦ vzdialenosť do centra iba 5 minút autom alebo 10 minút MHD ♦ mnohé podniky, bary, reštaurácie a kaviarne v okolí i priamo v budove a mnoho ďalších v dostupnej vzdialenosti) ♦ športoviská a posilňovne v okolí ♦ Materská škôlka a Základná škôlka v pešej dostupnosti ♦ zastávky MHD (Hálova a Rusovská Cesta) 3 min od bytového domu Cena tohto bytu vhodného na bývanie či investíciu je 114.900,-EUR. Byt predáva priamo majiteľ. REALITNÉ KANCELÁRIE nevolať! Iba seriózny záujem.
KLIMATIZOVANÝ 3-IZBOVÝ BYT, NOVÁ KOMPLET. REK., PETRŽALKA
V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v bratislavskej mestskej časti Petržalka, časť Lúky - na ulici Budatínska. Je situovaný na 9. poschodí v 12-poschodovom kompletne zrenovovanom bytovom dome. Nehnuteľnosť prešla úplne novou kvalitnou rekonštrukciou dokončenou v októbri tohto roku (r.2022). Pozostáva zo vstupnej chodby využiteľnou na úložný priestor s prístupom do kúpeľne a samostatnej, oddelenej toalety. Vstupujeme do metrážovo priestrannej obývacej izby, ktorá prepája všetky miestností danej nehnuteľnosti. Veľkou výhodou sú nepriechodné izby. K dispozícii máme prvú izbu, ktorá je vhodná ako detská izba, pracovňa alebo hosťovská izba. Ďalej zariadenej a plne vybavenej spálne. Následne vstupujeme do kuchyne v modernom štýle doplnenou krásnym obkladom s výraznou no elegantnou žilou. Z kuchyne prístup na zasklenú loggiu s výhľadom do zeleného vnútrobloku. REKONŠTRUKCIA BYTU (2022): + nové podlahy (kombinácia podláh: dlažba / plávajúca podlaha) + nové rozvody elektriny a vody + nová kúpeľňa a sanita + plastové okná + kuchynská linka vrátane elektrospotrebičov (digestor, indukčná varná doska, el. rúra, el. mikrovlnka, chladnička s mrazničkou a umývačka riadu) + nový nábytok spálne a obývacej izby + klimatizácia zn. Samsung Bytový dom prešiel taktiež kompletnou rekonštrukciou – je zateplený so zrekonštruovanou strechou, boli vymenené stúpačky, disponuje reprezentatívnymi a udržiavanými spoločnými priestormi a 2 úplne novými výťahmi. Hneď pri bytovom dome sa nachádza veľké parkovisko a mnohé služby poskytnuté obyvateľom, verejné priestranstvo – posedenie, park s detským ihriskom, kaderníctvo, dostatok zelene a mnohé iné. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Budatínska ul.; Bratislava - Petržalka * vyhľadávaná časť Petržalky, časť LÚKY * stav: kompletná rekonštrukcia (10/2022) * poschodie: 9/12 * celková plocha bytu: 70 m² * plocha loggie: 3,77 m² * orientácia: Juh a Východ * dizajnové a moderné materiály a prevedenie * kompletne zariadený - v cene * ihneď k nasťahovaniu * vyhľadávaná lokalita * rodinné prostredie * kompletná občianska vybavenosť * možnosť investičného zámeru LOKALITA A OKOLIE: Byt a bytový dom sa nachádzajú vo vyhľadávanej mestskej časti Petržalka časť Lúky, ktorá zabezpečí bohatú občiansku vybavenosť a dostupnosť na skok od centra hlavného mesta. Okolie poskytuje kvalitné bývanie (obľúbené nákupné centrum AUPARK na začiatku mestskej časti, obchody OC Galéria Petržalka, Tesco Petržalka – v bezprostrednej blízkosti služby, Zdravotné stredisko Strečnianska, mnohé reštaurácie a kaviarne lokálneho charakteru – priamo pri bytovom dome Základná škola, kaderníctvo a mnohé iné). CENA: 229.900,-EUR V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.
DELTA - predaj garsónky, Poprad
Delta Property Vám ponúka exkluzívne na predaj slnečnú garsónku na ulici Tomášikovej v Poprade. Garsónka sa nachádza na 7 poschodí. Bytový dom má 7 poschodí. Celková rozloha garsónky je 22 m2. Táto garsónka je ideálna ako štartovacie bývanie alebo investičný byt. Byt: garsónka je krásne presvetlená a prakticky zariadená. Garsónka je vybavená plastovými oknami, vnútornými žalúziami a dlažbou. Hneď pri vstupe do garsónky sa nachádza vstupná chodba z ktorej je vstup do kúpeĺne a obývacej izby s kuchyňou.  Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom, radiátorom, umývadlom a WC.  V izbe sa nachádza rozkladací gauč, ktorý slúži aj na nočné spanie, vstavaná skriňa s množstvom úložného priestoru.  Byt sa predáva so zariadením, čiže stačí sa rovno nasťahovať. K bytu prislúcha samostatná pivnica. Spoločný balkón pre 3 byty na medziposchodí. Garsónka poskytne budúcemu majiteľovi dobrú dostupnosť do mesta, nemocnice a ponúkne mu širokú škálu možností, ktoré sú v blízkosti. Výhody: garsónka je slnečná - orientácia západ, nízke náklady na bývanie, dobrí susedia, blízkosť - obchodov, centra mesta, športovísk, nemocnice. Kompletná občianská vybavenosť. K dispozícií ihneď. Cena: 71.900,- eur Realitná kancelária DELTA PROPERTY sa riadi Všeobecnými podmienkami sprostredkovania, ktoré boli schválené Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný spolupracujúcou advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.
Garsónka s loggiou, prenájom, Petržalka, Bratislava
Realitná kancelária ViaReality Vám ponúka na prenájom garsónku vo výbornej lokalite na Blagoevovej ulici v Bratislave, mestská časť Petržalka. Garsónka sa nachádza na 5. poschodí v 12 poschodovom bytovom dome s dvomi výťahmi. Celková rozloha garsónky predstavuje 27,79 m2 vrátane priestrannej loggie o veľkosti 4,97 m2. Pivnica sa nachádza priamo na poschodí, na ktorom je garsónka. Garsónka je vhodná na bývanie pre jednu osobu, prípadne pár, nefajčiarov a bez domácich zvierat. Dispozícia: - vstupná chodba - kúpeľňa - izba s kuchynkou - pivnica Zariadenie: - vybavená kuchynská linka so spotrebičmi - sklokeramická varná doska - elektrická rúra - chladnička s mrazničkou - skriňa a skrinky - práčka - posteľ - stôl so stoličkami - TV Okolie bytového domu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: - Aupark, Incheba, Eurovea, Ekonomická univerzita - obchody, potraviny, Lidl, Billa, Delia, reštaurácie - lekáreň, zdravotné stredisko - fitness, cyklocesta na hrádzi - zastávka MHD, výborné napojenie na diaľnicu Cena za prenájom garsónky je 495,- €/mesiac pre jednu osobu a 520,- €/mesiac pre dve osoby, bez internetu a TV. Zodpovedný maklér: Martin Chromý, kontakt , email: chromy@ Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti ViaReality s.r.o. © Copyright
NAJŽIADANEJŠÍ 3-IZBOVÝ BYT, NOVÁ KOMPLET. REK., PETRŽALKA
V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj dizajnový 3-izbový byt v bratislavskej mestskej časti Petržalka, začiatok m.č., časť Dvory - na ulici Švabinského. Je situovaný na 1. poschodí v 8-poschodovom kompletne zrenovovanom bytovom dome vrátane výťahu. Nehnuteľnosť prešla úplne novou luxusnou a precíznou rekonštrukciou dokončenou v januári tohto roku (r.2023). Pôdorys patrí k najväčším a najžiadanejším aké Petržalka môže poskytnúť. Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby prepájajúcou všetky obytné miestnosti a využiteľnou na šatníkové skrine a úložný priestor. Centrum bytu tvorí veľká a vzdušná obývacia izba, ktorá je kompletne a štýlovo zariadená, doplnená o kvalitné tapety. Plne vybavenej spálne kde každá noc bude očarujúca. Ďalšou časťou nehnuteľnosti je dizajnová kúpeľňa s vaňou vyhotovená s modernými obkladmi Teraco, ktoré v mnohých projektoch používajú developeri ako nadštandard. V rovnakom štýle je ladená oddelená toaleta. Ďalej druhej izby, ktorá využije potenciál budúcej hosťovskej spálne, pracovne či detskej izby. Klenotom je však kuchyňa vybavená rohovou kuchynskou linkou na mieru v štýlových farbách, ktorá ponúka všetky vstavané spotrebiče. Nesmieme opomenúť priestor na sedenie a obrovské Francúzske okná, ktoré presvetlili a zväčšili celý priestor. Z kuchyne máme teda prístup na zasklenú loggiu s výhľadom do zeleného a tichého vnútrobloku. Príslušenstvom je aj obrovská pivnica na prízemí bytového domu s minimálnou rozlohou 5 m2. REKONŠTRUKCIA BYTU (2023): + nové podlahy (kombinácia podláh: dlažba / plávajúca laminátová podlaha) + nové vodoinštalačné rozvody, elektrické rozvody, pripojenie na internet + nová kúpeľňa a sanita + plastové okná a Francúzske veľké okno + nové stierky a tapety + osadené nové interiérové dvere a zárubne + bezpečnostné dvere vyššej kvality + kuchynská linka na mieru vrátane zabudovaných elektrospotrebičov (digestor, varná doska, el. rúra, el. mikrovlnka zn. Gorenje, zabudovaná chladnička s mrazničkou a umývačka riadu) + nový nábytok spálne a obývacej izby + položená nová dlažba aj na loggii Bytový dom prešiel taktiež kompletnou rekonštrukciou – je zateplený so zrekonštruovanou strechou, disponuje čistými a udržiavanými spoločnými priestormi a novým výťahom. Hneď pri bytovom dome sa nachádza parkovisko a tichý vnútroblok. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Švabinského ul.; Bratislava - Petržalka * obľúbená časť Petržalky, časť DVORY * stav: kompletná nadštandardná rekonštrukcia (01/2023) * poschodie: 1/8 (nie zvýšené prízemie) * celková plocha bytu: 75,22 m² + loggia * orientácia: Západ a Východ * dizajnové a moderné materiály a prevedenie * kompletne zariadený - v cene * ihneď k nasťahovaniu bez vstupných investícií CENA: 234.900,-EUR V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.
Zrekonštruovaná garsónka s výhľadom na prístav, Komárno
Typ: Garsónka Ulica: Dunajské nábrežie Obec: Komárno Keby som hľadal garsónku ja,  doležitý by bol pre mňa jej celkový stav, ako by som sa v nej cítil a zároveň aj výhľad z okna. Ako to máte Vy? Je táto garsónka na Dunajskom nábreží to čo hľadáte? Bola zrekonštruovaná a majiteľ využil priestor, aby sa v nej bývalo ešte komfortnejšie. Izba zostala rovnako veľká a miesto predsiene vznikla kuchyňa. Veľkou výhodou je aj oddelená kúpeľňa od WC a vlastná pivnica. Garsónka môže ostať  čiastočne zariadená, čiže zariadenie je GRÁTIS.  Zavolajte a dohodnite si obhliadku. Pozrite si sami ako garsónka vyzerá naživo a taktiež aký výhľad je z okna na prístav.  V prípade vážneho záujmu je cena na DOHODE.  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 19 m2 Úžitková plocha: 19 m2 Poschodie: 2 Počet podlaží: 7 Počet izieb: 1 Balkón: nie Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Zariadenie: čiastočne