bazár, predaj, inzercia, predám

Starý porcelán Hlubany - cukřenka, konvice ,mísy

Kategória: Starožitnosti

Nabízím starý porcelán Hlubany-do r. 1921 ,značeno, :
Konvice- výška po okraj 18,5cm,oťuk,- 6 EUR,
Cukřenka-výška po okraj 9,5 cm - 14,5 EUR,
Mísa kulatá hluboká průměr 25,5- cm 6,5 EUR,
Tác mělký průměr 30 cm- 6,5 EUR,
Tác-mísa- ovál délka 37 cm -8,5 EUR,
Zaslání - Zásilkovna na dobírku od 4,9 EUR
Starý porcelán Hlubany - cukřenka, konvice ,mísy
Podobné inzeráty
Wloclawek porcelánový servis, kanva a Carola czechoslovakia
Wloclawek porcelánový servis, konva dobrý stav. cena 27 euro starý porcelánový servis Carola Czechoslovakia Jaroslav Ježek ?? Chodov, zlacené. vše je v pořádku, nepoškozené kdysi jen vystavené, ale po letech v krabici jsem to rozbalil a je tam jen 5 podšálků ?? doprava 120 kč konvice v-21 cm, mlékovka v- 9cm, cukřenka v-8cm, 6 x šálek pr,.-6 cm, v-6 cm., 5 x podšálek pr.-11,5 cm cena 36 euro tretí servis 16 e posledni servis - Thun Československo nálevka na omáčku ?? nádobka s víkem cukřenka 6 ks šálků a podšálků bylo to jen léta uloženo, ted jsem to našli a při kontrole se zjistilo že jeden podšálek je trošku naprasklý (foto) jinak je to v pořádku cena 29 e + doprava 6 euro DOBRE ZABALÍM miska 12 e
Mramorová fontánka.
Leštěný přírodní kámen. Rozměry mísy: průměr vrchu 39,5cm,výška 18cm. Průměr koule 12 cm, celková výška fontánky 29cm. Celkově dobrý stav, kolem dna mísy nepatrné oťuky. Malé čerpadlo žene vodu z mísy pod kouli která se otáčí a voda stéká zpět do mísy. Nevolejte! Pouze pište přes formulář. Mrkněte i na mé další nabídky.
Exkluzívny starožitný porcelán umývacia súprava
1- Umývacia súprava starožitný porcelán, priemer lavora 32 cm a výška džbánu 20 cm. Džbán ručne maľovaný porcelán. Vo veľmi dobrom bytovom stave. Cena: 65 Euro. 4 - Veľmi starý porcelán, dekoratívna exkluzívna porcelánová súprava, anglické značenie, lavor má priemer 40 cm a výšku 13 cm, džbán má výšku 28 cm a priemer 20 cm. Dookola zdobená kvietkami, v perfektnom bytovom stave. Cena: 270 Euro. Na požiadanie môžem poslať dalšie detailné fotografie mailom. Prípadný osobný odber je možný tu u mňa. Dodanie-doprava poštou na dobierku , poštovné vychádza na 6 Euro v ochrannom obale.
STARE MEDENE KONVICE
PREDAM STARE MEDENE KONVICE OD 29,vaza mosadzna 35€POZRI AJ DALSIE MOJE INZERATY!!
STARY PORCELAN,VITRINOVY STAV,nemecko
STARY PORCELAN,VITRINOVY STAV,nemecko PREDAM KRASNY PORCELAN,DOZA-PREDANA.TACI 35€/KS,DOZA-PREDANA!,misa pr.30cm-25€,doza na cukrovinky pr. 17cm-17€äpod vrchnakom odlupena glazura(vid foto.POZRI AJ DALSIE MOJE
Secesná kávová sada KOMPLETNÁ
Predám KOMPLETNÚ secesnú kávovú sadu zo začiatku minulého storočia v krásnom zachovalom stave, tenučký porcelán, značená len číslovaním. 3 kusy majú drobné vlasočnice, inak žiadne oťuky. Porcelán nie úplne dokonale hladký (drobné bodky z výroby), čo zodpovedá kvalite z daného obdobia. Objem šálky je cca 2 dcl, veľká mliekovka , objem konvice cca 1l. Cena 100.- (chybičky zohľadnené v cene), odber Bratislava alebo pošta po úhrade vopred (nie dobierka). Balím precízne a zodpovedne, ale uprednostním osobný odber.