bazár, predaj, inzercia, predám

STARÝ VIDIECKY DOM - KUZMICE

Kategória: Domy

Ponúkame Vám starý vidiecky dom, ktorý sa rozprestiera na peknom slnečnom pozemku s rozlohou 730 m2 v obci Kuzmice.
Pozemok je mierne svahovitý a nachádza sa v tichej časti obce.

Dom je vhodný na kompletnú rekonštrukciu, prípadne môžete zachovať iba jeho časť a dotvoriť si zvyšok podľa vlastných predstáv.
Príležitosť je tu aj pre tých, ktorí hľadajú iba víkendovú chalupu s atmosférou vidieka v tichom prostredí.

Rodinný dom je ihneď obývateľný, vo veľmi dobrej kondícii.
Strecha je tiež v dobrom stave.
Na pozemku sa nachádza studňa.

K nehnuteľnosti vedie asfaltová prístupová cesta a inžinierske siete voda a elektrika sú na pozemku.

LOKALITA:
Obec Kuzmice je malá obec, kde cítiť príjemnú atmosféru aj vďaka okolitej prírode. Nachádza sa v blízkej dostupnosti mesta Topoľčany. Len pár kilometrov od obce je vyhľadávané rekreačné stredisko Duchonka, kde tiež môžete príjemne tráviť voľný čas.

VÝHODY:
- tiché prostredie vidieka
- pekný slnečný rozľahlý pozemok
- blízkosť prírody a lesov
- rýchla dostupnosť do Topoľčian
- v obci je škola, škôlka, potraviny, krčma


CENA : 59 000 €


KONTAKT NA MAKLÉRA:

Petra Čanigová
TEL. Č.:
MAIL: p.canigova@
STARÝ VIDIECKY DOM - KUZMICE
Podobné inzeráty
4-izbový rodinný dom s veľkorysým pozemkom v obci Kuzmice
Ing. Štefan GREGOR z RK DREAM REAL Vám ponúka možnosť kúpiť si tento 4 izbový rodinný dom na Trebišovskej ulici v obci Kuzmice. Postavený je na priestrannom pozemku s rozlohou veľkorysých 2085 m2. Ideálny je pre väčšiu rodinu, ktorá by si dom zrekonštruovala a využila aj potenciál jeho veľkého pozemku. VIRTUÁLNA PREHLIADKA: Prejdite sa po nehnuteľnosti pohodlne aj doma prostredníctvom Vášho mobilu či PC STAV A DISPOZÍCIA DOMU: Rodinný dom bol postavený z kvádru v roku 1965, a aj keď bol majiteľmi počas posledných rokov čiastočne upravovaný, vyžaduje si aspoň minimálne úpravy, či rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Strecha je sedlová eternitová a pred desiatimi rokmi bola prikrytá lepenkou. Pred 4 rokmi boli v dome vymenené plastové okná a obe vstupné dvere. Na vykurovanie je používaný plynový kotol (5-ročný) a na ohrev vody elektrický bojler. Kúrenie v časti domu potrebuje renováciu. Jedná sa o jednopodlažný dom, ktorý je čiastočne podpivničený. Má úžitkovú plochu približne 155 m2 vrátane 13 metrovej pivnice (zastavanú plochu 183 m2) a dispozične Vám ponúkne: - 4 priestranné izby, z ktorých sú 2 prechodové, - kuchyňu so vstupom do veľkej špajze - kúpeľňu so sprchovacím kútom, - samostatnú toaletu s umývadlom, - 2 komory, ktoré je možné využiť ako šatník alebo aj na zväčšenie kúpeľne, - 2 samostatné vstupné chodby, - zastrešenú terasu ideálnu pre posedenia a oddych po náročnom dni Dom je napojený na plyn, elektrinu, verejný vodovod a žumpu. V obci sa začal realizovať projekt na vybudovanie kanalizácie a čističky odpadových vôd. POZEMOK: K domu prislúcha pozemok s rozlohou 2085 m2. Je rovinatý s približnými rozmermi: šírka 16 metrov a dĺžka takmer 120 metrov. Okrem domu sa na pozemku nachádza aj garáž, vŕtaná studňa, ovocné stromy (slivka, hruška, čerešňa, jabloň) a jeden orech. Vďaka svojej rozlohe je pozemok vhodný na pestovanie, chov domácich zvierat, alebo oddychovú zónu pre Vašu rodinu a priateľov, či pre plavecký bazén :) LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v obci Kuzmice, ktoré sú vzdialené 36 km od mesta Košice a len 16 km od mesta Trebišov. Obec poskytuje výbornú občiansku vybavenosť. Do 500 metrov od domu sa nachádza vlaková stanica, 2 potraviny (Fresh a CBA), futbalové ihrisko, detské ihrisko a externé cvičisko. V obci je ale aj obchod s rozličným tovarom, 2 reštaurácie, Základná škola s materskou školou, Pošta, Lekáreň, zubár a všeobecný lekár. CENA: 100.000,- € V CENE JE ZAHRNUTÉ: príprava zmlúv advokátskou kanceláriou (autorizácia, poistenie zodpovednosti) + overenie podpisov + zrýchlené katastrálne konanie + preplatenie kolkov pri návrhu na vklad + list vlastníctva a kópia katastrálnej mapy. AK VÁS TÁTO NEHNUTEĽNOSŤ ZAUJALA, NEVÁHAJTE A DOHODNITE SI OBHLIADKU ...
Rodinný dom, Kuzmice, okres Trebišov
REZERVOVANÉ:::Výhodná ponuka:::Realitná kancelária PRONECA Vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení, poschodový rodinný dom, v obci Kuzmice (Okres Trebišov), vzdialenej 37 km od Košíc. Na Lúčnej ulici. Dom je svojou veľkosťou a dispozíciou ideálny na bývanie aj pre viacčlennú rodinu. Je situovaný v slepej ulici, na rovinatom priestrannom pozemku. Ulica je tichá s množstvom novostavieb. Bez neprispôsobivých občanov. Úžitková plocha domu – 160m2 Zastavaná plocha – 110+40m2 Dom stojí na rovinatom pozemku o ideálnej veľkosti takmer 9árov (882m2). Rozmery pozemku – cca 22m x 40m. Orientácia: Východ – Juh - Západ Dom je obývateľný a v dobrom udržiavanom stave. Rozloženie miestností v dome: 1. prízemie: vstup do domu - vstupná chodba, špajza 2x, kúpeľňa, 2x samostatná izba, kuchyňa, schody. 1. poschodie: chodba, 3x samostatná priestranná izba, výstup a schody do neobytného podkrovia s vysokými stropmi, miestnosť využiteľná ako kuchyňa. 3. Podkrovie: úložný priestor Použité materiály a zariadenie: Dom je postavený z tvárnic siporex 30cm, bez zateplenia, strecha – eternitová krytina. Okna – na prízemí plastové, inak pôvodné drevené. Kúrenie – plynovým kotlom (starý) - v celom sú radiátory. Ohrev vody – 80l bojler (el. kotol). Dom sa predáva aj s pôvodným zariadením. Možnosť aj vypratať. Dom je napojený na elektriku, odpad – žumpa 10m3, obecný vodovod, kopaná studňa s dostatkom vody. Internet optický pred domom. Pozemok je rovinatý s oplotením. Na pozemku sa nachádza plechová šopa s dielňou. Dom aj pozemok sú v osobnom vlastníctve - bez tiarch. Cena je vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k tejto nehnuteľnosti. Lokalita: - dostupnosť do Košíc (37km) -tichá ulica - nachádza sa tu materská škola a základná, futbalové ihrisko, kostol - krásne prostredie pre milovníkov prírody - doprava: SAD. Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky alebo na obhliadke. Certifikovaná (NARKS) realitná kancelária PRONECA, s.r.o. Tel.: Ing. Peter Nagy, PhD.
Ponúkame na predaj klasický vidiecky dom na peknom rovinatom
Na predaj pekný vidiecky 5-izbový dom , 159 m², ALTERNATÍVA K BYTU - VIDIECKY, VEĽMI DOBRE ZACHOVALÝ DOM Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj samostatne stojaci rodinný dom v centre obce Horná Kráľová rodinný dom v centre obce Horná Kráľová, 20 km od Nitry, 24 km od Galanty,17km od Serede a 14km od Šale.R1 je vzdialená10km Jedná sa o prízemný 1-izbový dom s úžitkovou plochou 159 m2, ktorý sa nachádza v spol na pozemku vo výmere celkom 749 m2. Z toho záhradka v zadnej časti pozemku (patriaca výlučne k tejto nehnuteľnosti) tvorí 141 m2. Pri záhradke sa nachádza aj menší záhradný domček aj prístrešok . Dom sa predáva čiastočne zariadený. Dom bol postavený okolo roku 1920, no je veľmi dobre udržiavaný v pôvodnom štýle a prešiel viacerými rekonštrukciami – posledná kompletná rekonštrukcia bola v r. 2010. Popis nehnuteľnosti : - povodná fasáda, strecha (škridlová), repasované pôvodné drevené okná , Ďalšie technické vybavenie a špecifikácie: - napojenie na všetky inžinierske siete - podlahy: laminátové parkety v izbe, dlažba v kuchyni a kúpeľni - pôvodné drevené trámové stropy - možnosť využitia podkrovia - krbové kachle/piecka na drevo - plynový kotol na kúrenie a ohrev vody - kuchynská linka v drevodekore, . Dom má výbornú polohu, nachádza sa 300m od centra obce Kúpu je možné financovať prostredníctvom HÚ. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté aj hypotekárne poradenstvo – DISPOZÍCIA DOMU Dom je dispozične rozdelený na 5 samostatných izieb, vstupnú predsieň, jedáleň, kuchyňu, kúpeľňu, 2x samostatné WC, špajzu. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou 19 m². Na vonkajšiu terasu je vstup z obývacejizby s kuchyňou. Celková rozloha bytu 179 m² REKONŠTRUKCIA A VYBAVENIE BYTU Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v r.2010. Má nové elektrické rozvody, predné plastové okná, zárubne sú z masívu. Podlahy v izbách sú plávajúce. V ostatných miestnostiach ako vstupná chodba, chodba, kuchyňa, kúpeľňa, WC je dlažba. Na všetkých oknách sú žalúzie a sieťky. V predsieni je vstavaná skriňa. LOKALITA Dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, obchody, Z NÁŠHO POHĽADU Ak hľadáte 5-izbový dom,s klasickým dispozičným riešením so všetkými IS a veľkým dvorom, ktorý je kompletne zrekonštruovaný a nachádzajúci sa v dlhodobo vyhľadávanej lokalite máme pre Vás túto jedinečnú ponuku. CENA Cena bytu je vrátane provízie, kompletného kvalitného právneho servisu a poradenstvom a bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho HÚ.
Na predaj vidiecky dom s rozsiahlym pozemkom v obci Malá Maň
Typ: Rodinný dom Ulica: Malá Maňa Mestská časť: Malá Maňa Obec: Maňa Ponúkame na predaj starší vidiecky dom s veľkým pozemkom, ktorý sa nachádza v obci Malá Maňa. Dom je na kompletnú rekonštrukciu alebo zbúranie. Pozemok je krásny slnečný a priestranný. Viedo prehliadka - DOM - vidiecky dom - úžitková plocha je 280m2 - pripojený bol k elektrike, plynu - inžinierske siete sú odpojené POZEMOK - výmera pozemku je 2384m2 - rozmer pozemku je zobrazený v galérii - na pozemku sa nachádza vidiecky dom, letná kuchyňa, stromy, kríky, studňa - rovinatý, slnečný - priamo na pozemku sa nachádza obecná voda, elektriky, a plyn LOKALITA - tichá, milí susedia VÝHODY - vhodné na víkendový dom, relax, odpočinok - vhodné aj ako investičný zámer, výstavba chatiek, domov CENA: 47.900,-EUR *Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: zľava Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 280 m2 Úžitková plocha: 280 m2 Plocha pozemku: 2384 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 5 Energetický certifikát: nie Zariadenie: nezariadený Inžinierske siete: áno Materiál: Zmiešané Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
Rodinný dom len 15km od Podhájskej
Hľadáte pre seba ideálny vidiecky dom na trvalé bývanie alebo víkendové pobyty a zároveň chcete ochrániť svoje finančné prostriedky pred stále sa zvyšujúcou infláciou? Ponúkame na predaj 2+1 izbový útulný vidiecky dom, ktorý sa nachádza v obci Plavé Vozokany, Okres Levice, vzdialenej len 15 km od obľúbených termálnych kúpeľov Podhájska. Termálne kúpele Podhájska sa vyznačujú unikátnou vodou s podobným zložením ako Mŕtve more. Predstavte si, aké by to bolo oddýchnuť si v tejto liečivej vode kedykoľvek, keď budete mať chuť. = Bonusy Dom je vhodný aj ako investícia. Zásadným bonusom investovania do kúpy nášho vidieckeho domu je ochrana vašich financií pred infláciou. Pri inflačnom vývoji, ktorý v dnešnej dobe sledujeme a stabilnom vývoji cien nehnuteľností, je kúpa domu jedným z najlepších spôsobov dlhodobej ochrany vašich financií. Za toto rozhodnutie vám v budúcnosti poďakujú aj vaše deti. Súčasťou predajnej ponuky sú nové elektrospotrebiče (chladnička s mrazničkou, práčka Whirpool, elektrická rúra s plynovým sporákom značky MORA, bojler), ako aj nádherné liatinové kachle. Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa s kvalitnou pitnou vodou v hĺbke už dva metre, čo je v dnešnej dobe, poznačenej čoraz častejším nedostatkom vody, ďalší výrazný bonus predávanej nehnuteľnosti = Prečo sa rozhodnúť pre kúpu nášho domu? Nehnuteľnosť so svojim okolím poskytuje príjemné zázemie pre aktívne trávenie voľných chvíľ s rodinou alebo priateľmi. Tento očarujúci vidiecky dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlný a pokojný domov v malebnej dedinke s dobrou občianskou vybavenosťou a známymi kúpaliskami v blízkom okolí. Ponúka výhodu dobrej dostupnosti, nízkych nákladov na bývanie a vykurovanie a veľkého vlastného dvora, na ktorom si nájdu miesto pre svoje hry deti, ale aj domáci miláčikovia. = Dispozícia Ponúkaný dom je jednopodlažný s podkrovným priestorom, 2 izbami, komorou, kuchyňou, kúpeľňou, toaletou a úložným priestorom. Dom je situovaný v centre tichej obce, na parcele o výmere 116 m2 s pozemkom s celkovou výmerou 785 m2. Nedávno prešiel rekonštrukciou – nová strecha, fasáda, okná, kúpeľňa s moderným sprchovým kútom, omietky, maľovky, nátery, obklady, dlažby, plávajúce podlahy … = Inžinierske siete Dom je pripojený na obecný vodovod. Samozrejmosťou inžinierskej vybavenosti je elektrická prípojka. = Lokalita Obec Plavé Vozokany leží v blízkosti známych kúpeľov Podhájska (15 km), Santovka (28 km), Dudince (42 km) či kúpalísk Margita - Ilona (Levice, 29 km) a Vadaš (Štúrovo, 40 km). Dom je tak ideálnou voľbou pre nových majiteľov, ktorí si po aktívnom dni radi oddýchnu pri kúpeli v horúcom prameni. Okolie obce je vhodné na nenáročnú cyklotursitiku v rámci blízkeho cyklookruhu. V katastri obce sa nachádza vodná nádrž s možnosťou rybolovu. RK prosím nereagovať. Cena: 87 800 € Zlacnené z 97 800 € Dohoda vítaná. Volajte ešte dnes:
HALO reality - Predaj, rodinný dom Kuzmice - ZNÍŽENÁ CENA
Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruovaný, dvojgeneračný, poschodový, 6-i rodinný dom s garážou a rozsiahlou záhradou v obci Kuzmice, okres Topoľčany. Nachádza sa v tichej časti obce, mimo hlavnej cesty na rovinatom, slnečnom pozemku o rozlohe 1194m2. V roku 2010 prešiel dom s podstavou 12×10m kompletnou rekonštrukciou - plastové okná, zateplenie, strecha, stierky, znížené stropy, plávajúce podlahy, sklo-keramická dlažba, obklady, podlahové elektrické kúrenie, klimatizácia, nová elektrika, nové rozvody vody a plynu, radiátory, na mieru robená kuchynská linka so vstavanými elektrospotrebičmi (chladnička s mrazničkou, kombinovaná práčka so sušičkou, umývačka riadu, parná rúra, mikrovlnka s teplovzdušnou rúrou, kávovar, drtička odpadu), video vrátnik, interiérové dvere, 2× vstavané skrine, 3× kamery okolo domu. A v roku 2022 bola robená fasáda domu a menený nový plynový kondenzačný kotol zn. Vaillant. Dispozícia rodinného domu. Prízemie: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa, detská izba, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, garáž. Poschodie: priestranná kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa so sprchovým kútom, detská izba, kúpeľňa s rohovou masážnou vaňou a WC. Záhrada: drevený altánok, bazén (9×4m), murovaná hospodárska budova, ovocné dreviny. Dom je napojený na všetky IS (voda, plyn, elektrika 220/380). Odpad je odvádzaný do žumpy. Kúrenie zabezpečuje plynový kotol. V obci sa nachádza MŠ, potraviny, pohostinstvo. Ostatnú občiansku vybavenosť (škola, pošta, obchody, zdravotné stredisko,..) ponúka len 2km vzdialená obec Jacovce. Veľkou výhodou domu je, že na každom podlaží je samostatný trojizbový byt, čo dáva novému majiteľovi investičnú príležitosť - prenájom bytov. Dom je kúpou okamžite voľný. Predáva sa aj so zariadením na fotkách. Ak vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. Termín obhliadky radi prispôsobíme vašim potrebám. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: TO-54455. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s