bazár, predaj, inzercia, predám

Stavaná chladnicka z rúrou spolu

Kategória: Kuchyne

Chladnička z rúrou
Stavaná chladnicka z rúrou spolu
Podobné inzeráty
Talianska kuchyňa
Talianska Kuchyna Dĺžka 4 metre + 2 metre do L(ka). Obsahuje plynová varná doska 4 horáky, digestor, drez s batériou, trúba- samočistiaca(Elektrolux), stavaná chladnička s mrazničkou, presklenene vrchné skrinky+ rohová sedačka so stolom+ 2x stoličky. Všetko je na fotkách. škice/ nákresi viem poslať dodatočne Možno dokúpiť aj umývačku MIELE. Osobný odber Ba. Pekny deň/večer
Kuchynsky riad
Predam: 1.sadu tanierov (2x velky tanier, 2x maly tanier, 2x miska/hlboky tanier), 10€ spolu 2.sada salka + tanier, 4€ spolu 3.salky velke farebne, 4€ spolu 4.dve biele salky + tri misky na dip, 5€ spolu 5.pät poldecakov, 2,5€ spolu 6.styri sklenene pohare, 4€ spolu 7.styri sklenene misky, 4€ spolu 8.skleneny cajnik, 5€ 9.plastovy cedic na citron, ZADARMO k nakupu 10.osem plastovych mini doziciek (vyborne na skladovanie zostatku cibule, citrona, cesnaku, orieskov, atd), 4€ spolu 11.keramicka mini zapekacia miska, ZADARMO k nakupu 12.drevene pomocky na varenie/pecenie, 5€ spolu 13.pribor na doplnenie (ak niekomu chyba par kusov), ZADARMO k nakupu 14.NEPOUZITE slamky, ZADARMO k nakupu 15.cierne kameninove servirovacie tacky, 5€ spolu 16.dva antikorove priborniky/organizery na pribory, rozmer: 36x26x5, 5€ spolu V pripade zaujmu poslem viac foto. V pripade odberu viacerych veci z mojich inzeratov moznost dohody na cene.
Kuchynská linka
Predám kuchynskú linku čierno biele prevedenie vo vysokom lesku . Linka je vo výbornom zachovalom stave . Predáva sa aj so zabudovanou mikrovlnkou rúrou , teplovzdušnou rúrou zn. Zelmer , umyvačkou riadou Whirpol. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. Kuchynský stôl k linke grátis.
Kuchynská linka so spotrebičmi (dostupná v auguste)
Predám rohovú kuchynskú linku 1700x4300cm. Linka nemá žiadne zásadné vady. Najvýraznejšia chyba je odlúpená fólia na šuflíku pod rúrou a mierne na dvierkach umývačky. Spotrebiče: Mikrovlnka: Wirpool Rúra: Wirpool Umývačka: BOSCH Digestor: Eurotech Keramická varná doska: SCHOTT Ceran Chladnička s mrazničkou: Electorlux Drez + batéria: Blanco Všetky spotrebiče spolahlivo fungujú. Na umývačke treba na dvierkach vymeniť struny s lankami, ktoré pomáhajú vyvažovať váhu dvierok. Inak je plne funkčná. Linka bude dostupná v auguste. Nutné si zabezpečiť odvoz (z Petržalky - v dome je veľký výťah). Po dohode môžem pomôcť s rozoberaním pripadne ju pripraviť už na prevoz.
Predám kuchynskú linku vrátane spotrebičov
Predám kuchynskú linku DECODOM rozmerov 210x380cm + skrinka s rúrou 60x210 cm, horné skrinky s podsvietením 2x90x70 cm,celé ako na obrázku, vrátane spotrebičov MORA elektrická varná doska a rúra, nový granitový drez BLANCO s pákovou batériou a dávkovačom na saponát, chladnička INDESIT. Linka je vo veľmi dobrom stave, možný len osobný odber.
TOP Predam Kuchynsku linku aj so spotrebicmi
Predám kuchynskú linku spolu so vstavanou chladnickou a mraznickou , elektrickou rurou plynovou varnou doskou (dovod rekonstrukcia celeho domu). Kuchynská linka má rozmery 3.3x2,2m. Pouzivana, neposkodena vyrobena v nemecku - Nobilia. , samozatvaracie skrinky a sufliky. Farba biely lesk. Pre viac info stačí zavolať, Inzerat plati do 12.8.2023 kedy bude kuchyna v dosledku prerabky domu demontovana Cena 1,100 EUR + dohoda pri rychlom jednani mozna.