bazár, predaj, inzercia, predám

Stavané spotrebiče

Kategória: Kuchyne

Predám nové nepoužité osobný odber. Mám aj záručný list.
Stavané spotrebiče
Podobné inzeráty
Predám Nové Stavané Spotrebiče+Drez+Bateriu+Odtok/Sifón.
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tieto Čisto nové a ešte originál zabalené kuchynské vstavané elektrospotrebiče značky Electrolux.Všetky spotrebiče je možné vidieť na fotkách ako aj ich tipové označenie každého daného výrobku. Kuchynský drez značky FRENKY v čiernom prevedení k drezu je už aj zakúpená čisto nová a zabalená batéria zo špirálovo zaobleným hrdlom ako aj čisto nový sifón. Ďalej všetky spotrebiče ako je: DIGESTOR-ELECTROLUX-EFP6411X SKLO KERAMICKÁ VARNÁ DOSKA-ELECTROLUX-EHF46547XK MIKROVLNÁ RÚRA-ELECTROLUX-EMT25207OX ŠPORÁK-ELECTROLUX-EOC45752OX Sú vo vysokej a nadštandardnej výbave značky ELECTROLUX všetky tieto spotrebiče majú dotykové ovládanie a len --------------------------------------------- cena za všetky spotrebiče ako aj drez značky Franky vodovodnú batériu sifón je okolo 1999€ --------------------------------------------- cena za všetko spolu a ucelenú zostavu je 1999€ --------------------------------------------- V prípade vážneho záujmu je možná aj malinká a seriózna dohoda preto ma prosím kontaktujte na čísle☎️ alebo sms.Ďakujem veľmi pekne a želám pekný deň. !!!POZRITE VŠETKY INZERÁTY!!!
Kvalitna kuchyna a spotrebice
PREDAM - Kuchynska kinka k odberu IHNED! CENA: 1200€ - aj so vstavanymi spotrebicmi, pripadny odber aj bez. Je uz odmontovana. Kvalitne stavane spotrebice znacky Whirlpool ( sporak, digestor, mikrovlnna rura, truba, chladnicka, mrazak) V pripade zaujmu prosim volajte:
Kuchynská linka z Nemecka so spotrebičmi
Kuchynská linka dovezená z Nemecka. Rozmery: 210 cm x 290 cm Skrinky sú samostatné a dajú sa preskladať do iného rozmeru. Spotrebiče ku kuchyni: Mikrovlnná rúra Drez Digestor Záruka na spotrebiče 6 Dopravu zaistíme Pozrite sa na našu kompletnú ponuku kuchýň alebo zašlem kompletnú ponuku mailom. Skladom viac ako 50 kuchýň
Kuchyňa SÁRA, svetlé dvierka, korpus drevo
● Malá nežná kráska ● nádherná kombinácia svetlých dvierok a korpusov v dekore dreva ● dvierka majú krásne farebné tieňovanie ● vzhľadom k malému množstvu horných skriniek vhodná aj do podkrovia ● otvorený spodný roh opticky celú kuchyňu prevzdušňuje ● vstavané nerezové spotrebiče krásne pasujú k celej kuchyni ● výsuvný digestor ukrytý v hornej skrinke ● v skrinke nad digestorom úzke poličky na koreničky ● nádherné kovové úchytky ● v spodnej drezovej skrinke kôš na odpadky a zásobník na igelitové tašky ● dojazdy šuplíkov sú samozrejmosťou ● na horných skrinkách sú ozdobné lišty, ktoré by bola škoda nepoužiť, ale nemusíte ● drezová batéria nie je pravdepodobne funkčná, pridáme zadarmo bez záruky ● pracovná doska je z 2 dielov, pekná – nie je nutná výmena ● kuchyňa je malá, ale praktická a môžeme len odporučiť ● všetky skrinky sa dajú preskladať ● cena kuchyne je vrátane všetkých spotrebičov ● spotrebiče sú vyskúšané a majú 6 mesiacov záruku ● kuchyňu je možné kúpiť aj bez spotrebičov alebo odobrať len niektoré az ceny odpočítať ● dopravu zaistíme po celej SR
Kuchyňa z Nemecka - vidiecky štýl
Kuchyně TEREZA dovezena z Německa ve venkovském stylu. Dvířka u kuchyně nejsou z masivu. Rozměry: cca 300 cm x 100 cm + 120 cm Skříňky jsou samostatné a dají se přeskládat do jiného rozměru. Spotřebiče ke kuchyni: MYČKA, DŽEZ S BATERIÍ Záruka na spotřebiče 6 měsíců. Dopravu zajistíme. Kompletní nabídku pošlu mailem. Skladem více jak 50 kuchyní.
Kuchynská linka
Luxusná kuchyňa ASTER Prevedenie: – kvalitný originálny Betónový povrch v kombinácii s drevom Rovere naturale a Bielym matným lakom Kuchyňa je bez úchytov, tie nahrádzajú kvalitné mechanizmy značky BLUM SERVO DRIVE Pracovná doska a zástena je z elegantného tvrdeného skla. Zaujímavou je vysoká skrinková zostava, ktorá ukrýva spotrebiče a úložné priestory, tie po zatvorení dvierok nie je vidieť. Cena zahrňuje : Spotrebiče Electrolux , rúru, mikrovlnku, nerezový drez Blanco, Batériu, dávkovač saponátu, a kvalitný vstavaný digestor Kuchyňa vystavená na predajni STUDIO IT v Bratislave. Zvýhodnená výpredajová cena kuchyne je 8.900,00 € Bližšie informácie o kuchyni: mob., email.- bratislava@ Táto ponuka je platná pre vystavený model, do jej vypredania.