bazár, predaj, inzercia, predám

Stavebný materiál - výpredaj zo skladu v ZV

Kategória: Ostatné

Zo skladu na Dukelských hrdinov vo Zvolene predávame nižšie uvedené materiály.
V prípade záujmu nás kontaktujte na zverejnenom telefónnom čísle v čase od 8:00 do 15:00.
Možný len osobný odber a platba v hotovosti.
Ďakujeme.

Zoznam materiálu a ceny:
Obrubník cestný (sivý) bez skosenia 1000x150x250 130ks 4,5€/ks
Obrubník parkový (sivý) 1000x50x200 21ks 1,3€/ks
Korugovaná rúra čierna Wawin PP Tegra DN1000 dĺžka 2m a dĺžka 1,5m 130€/m
Skruž UV DN450 plná sivá (výška 30cm) 6ks 7€/ks
Betónová slepecká dlažba parketa s bublinkami (červená) 200x100x60 5m² 15€/m²
Betónová dlažba parketa (piesková) 200x100x60 6m² 8€/m²
Poklop cestný BEGU kruhový, priemer 600mm 40T 2ks 95€/ks
Stavebný materiál - výpredaj zo skladu v ZV
Podobné inzeráty
Predajný stánok, záhradný párty stan 3x3m
Vypredaj skladu. Mam v ponuke nasledujuce stany a prislusenstvo: 2. 2x2 modry stan = balenie obsahuje konstrukciu ako na foto a bocnice = bez strechy = cena 30Eur 3. 3x3 svetlozeleny stan = balenie obsahuje konstrukciu ako na foto a bocnice = bez strechy = cena 45Eur 5. 3x3 tmavozeleny stan HLINIKOVA KONSTRUKCIA = balenie obsahuje konstrukciu a bocnice = bez strechy = cena 100Eur 6. 3x3 tmavozeleny stan = balenie obsahuje konstrukciu ako na foto a bocnice = bez strechy = cena 45Eur 7. 2x2 tmavozeleny stan = balenie obsahuje konstrukciu ako na foto a bocnice = bez strechy = cena 30Eur 10. 3x4,5 iba konstrukcia v cene 60Eur Tiez mam skladom aj: -prenosne tasky v cene 10Eur/ks -3x3m bocnice tmavozelene, cierne, zelene, tmavozelene, svetlozelene v cene 7Eur/ks -dvere na stan takmer v kazdej farbe o rozmere 3x3, 3x4,5 a 3x6m v cene 10Eur/ks Vypredaj skladu. Odber možný osobne v ZA alebo zasielam na dobierku.
Stavebný dozor - Trnava a okolie (celý TT kraj)
Stavebný dozor v Trnave a podľa dohody aj v celom Trnavskom kraji. Mám osvedčenia na výkon funkcie (okruhle pečiatky) stavebného dozora a taktiež stavbyvedúceho. Viem Vám poskytnúť vyhlásenie (potvrdenie) stavebného dozora, ktoré je povinnou prílohou pre stavebné konanie v prípade výstavby svojpomocou. Kedy je stavebný dozor potrebný? Podľa zákona je pri stavbách rodinných domov stavebný dozor potrebný iba v prípade, že stavbu vykonávate svojpomocne. Ak máte generálneho dodávateľa stavby, čo znamená, že ste uzavreli zmluvu o dielo s realizačnou firmou, stavebný dozor nie je podľa zákona povinný. Predstava takto ušetrených peňazí mnohých ľudí zláka. Faktom je, že v absolútnej väčšine prípadov investor prerobí. Veľakrát na prvý pohľad neviditeľným spôsobom, keď Vás firma presvedčí o potrebe vykonať nejaké práce naviac, alebo použije lacnejšie ako rozpočtované materiály, prípadne tvrdí, že v skutočnosti bol realizovaný väčší rozsah prác ako v projekte a Vy to neviete skontrolovať. Nehovoriac o kvalite prác, ktorá prirodzene klesá s nedostatočnou kontrolou. Každá realizačná firma má istý rozsah kvality, ktorý je schopná vykonať a záleží na tom, či z nej dostanete priemernú, maximálnu alebo minimálnu kvalitu odvedených prác. Ak vykonávate stavbu svojpomocne, je vhodné nájsť si stavebný dozor, ktorý Vám okrem pečiatky vie naozaj pri výstavbe poradiť. Cena za takýto dozor sa môže niekoľkonásobne vrátiť vďaka optimalizovaným technologickým postupom a kontrole prác a materiálov na stavbe. Ako stavebný dozor vám pomôžem zoptimalizovať a zefektívniť vaše náklady na stavbu, aby ste ušetrili časť financií, pomôžem vám ustrážiť priestorovú polohu stavby podľa dokumentácie, dodržanie podmienok v stavebnom povolení, kontrolu kvality vykonaných prac (ako sú napr. zemné prace, inžinierske siete, základy, doska, uloženia výstuže, zhotovenie zvislych a vodorovných konštrukcii, strecha, TZB, izolácie, fasády, omietky, atd. ), robiť alternatívne riešenia, riešiť detaily, technologické postupy, kontrolu fakturovaných prac od dodávateľov, riešiť pripadne kolízie s projektantom a profesiami, atd. Viem zabezpečiť stavebnú firmu na realizáciu spodnej stavby/betonáže, realizáciu hrubej stavby, realizáciu plochých a šikmých striech, fasády, atď... Cena je individuálna, závisí od rozsahu požadovaných služieb a rozsahu projektu. Pre bližšie info ma neváhajte kontaktovať.
Vyvýšené záhony čo vydržia - výpredaj skladu
Vyvýšené záhony z trvácneho drevoplastu./WPC/ Záhony sú robustnej konštrukcie, hrúbka dosiek 4 cm. Stavebnicová konštrukcia záhonov umožňuje variabilné tvary - 5 uholníky, kaskády.... Zloženie: 40 % HDPE, 60 % drevnej hmoty z tvrdého dreva. Záruka: 15 rokov na drevokazné huby, hnilobu a hmyz. Obľúbené vyvýšené záhony sa z rozširujú o vyššiu triedu použitých bezúdržbových materiálov ( WPC dosky, hliníkové trubice, antikorové skrutky a plastové konektory). Vystavenú vzorku môžete vidieť na predajni Galvaniho 2/a v Bratislave. ceny platia do výpredaja skladu. cenník:
PRENÁJOM:  skladového / výrobného priestoru v ZŤSke, Martin
AstonReal ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom skladový/výrobný priestor, ku ktorému prináleží aj vonkajšia plocha s parkovaním. Skladový priestor sa nachádza v priemyselnej zóne ZŤS pri Teplárni v Martine. Priama dostupnosť z obchvatu Martina je cca 500 m. V týchto priestoroch sa nachádzajú dokopy 3 haly, v 2 sú namontované žeriavy s nosnosťou 1500kg. Je tu možné skladovať, vyrábať a prekladať. K dispozícii je voda a elektrina, kúrenie bude riešené tepelným čerpadlom. Dvor je izolovaný, povrchovú časť tvorí klasický betón. Ku skladu sa buduje nová asfaltová cesta. Sklad je vyprataný, čistý a udržiavaný. Parametre priestoru: - Plocha skladu - 1300 m2 - Vonkajšia plocha - 600 m2 - Výška – 5,58 m (sedlová strecha, oceľová konštrukcia s krytinou z trapézového plechu) - Obvodové steny murované - Podlahy – pancierový betón, sú vyspádované a tesnené s HDPE fóliou. Brány: - Vstupná elektrická na diaľkové ovládanie - Brána skladu elektrická, vysúvacia Celý areál je oplotený DT tvárnicami a opatrený vonkajším kamerovým systémom. Možnosť prenajať k príslušnému podnikaniu aj ďalšie priestory v areály. Po dohode s majiteľom. Toto nie je zahrnuté v cene prenájmu. Pri serióznom záujme sa vieme baviť o dohode na cene! V prípade záujmu ma kontaktujte na hvizd@ | Dodatok k cene: + možná dohoda Obytná plocha: 1300m² Celková rozloha: 1300m² Úžitková plocha: 1300m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Prístupová cesta: betónová cesta
Obchodný areál 5300m2
Ponúkame exkluzívne na predaj obchodné priestory v katastri obce Veľké Orvište, o celkovej výmere 5300 m2. Pozemok je celodenne slnečný, rovinatý a situovaný v tichom prostredí. Je vhodný na podnikanie buď ako veľkoobchod + maloobchod, výroba alebo logistický sklad. Prípadne je vhodný na stavbu domu, resp. viacerých rodinných domov alebo bytových jednotiek. Nachádzajú sa v intraviláne, teda v zastavanom území na konci obce. Na pozemku je už napojená elektrika aj plyn, teda pozemok je hotový na podnikanie alebo stavbu. Prístupová cesta je asfaltová a prístupná osobným autom ale taktiež aj nákladným kamiónom. Výhodou je dostupnosť, nakoľko sa nachádzajú len cca 2 km od mesta Piešťany. Na pozemku je aktuálne vybudovaný sklad, ktorý pozostáva z dvoch skladových jednotiek navzájom prepojených. Prvá časť je samostatná, slúžiaca výhradne na skladovanie tovaru s prístupom cez hlavný vchod ale aj z bočnej strany skladu kde dokážete pohodlne zaparkovať nákladné auto pre vykladanie tovaru. Druhá časť skladu pozostáva z jednej malej miestnosti kde sa nachádza kancelária plus priestor pre tovar, dve toalety, jedna zamestnanecká miestnosť a kotolňa. Na poschodí sa nachádzajú ďalšie dve kancelárie a skladový priestor. Na pozemku sa ďalej nachádza menšia budova, ktorá slúži ako vrátnica a z bočného vchodu sú prístupné dva priestory, ktoré sa dajú využiť buď ako vzorková predajňa alebo ďalší menší sklad, prípadne výroba. Na pozemku je taktiež už pripravený betónový základ, hneď vedľa prvej časti skladu na ďalšiu polyfunkčnú stavbu. Občianska vybavenosť: základná škola, materská škola, potraviny, knižnica, reštaurácia, nákupné stredisko,... Vzdialenosť k najbližším rekreačným a turistickým bodom: Letisko Piešťany - 4 km Kúpele Piešťany - 5 km Vojenské historické múzeum 5 km Diaľnica smer Tesco – 6 km Diaľnica smer Horná Streda cez dedinku Bašovce, Pobedím - 8 km Neváhajte nás kontaktovať na dohodnutie termínu obhliadky na tel. čísle: v pracovné dni od 8:00 - 18:00 hod., ďakujeme.
POLYFUNKČNÁ BUDOVA, KOŠICE JUH
Ponúkame na predaj dvojpodlažný murovaný polyfunkčný objekt v Košiciach na ulici Jarmočná, Košice Juh. Objekt sa skladá z dvoch samostatných prevádzok, zo skladu ovocia a zeleniny o výmere 600m2 a rekreačno-relaxačného priestoru na II. nadzemnom podlaží so samostatným vchodom s výmerou tak isto 600m2.        Objekt sa nachádza v blízkosti malej železničnej stanice, v podnikateľskom areáli, ktorý je užívaný jednotlivými vlastníkmi prevažne na obchodnú a servisnú činnosť. Prístup je po asfaltových cestách na ktorých je zabezpečený spoluvlastnícky podiel.                                                                                                                                                                                                                                         Inžinierske siete sú kompletné, elektrická prípojka, plynová prípojka, voda zo studne a kanalizácia. Zastavaná časť je 688m2, príslušné pozemky sú o výmere 712m2. K dispozícii je parkovanie  vo  vnútornom dvore uzatvoreného bránou a vonkajšie parkovanie.                                                                                                                                                                                                   Sklad na I. nadzemnom podlaží je v prevádzke ako Veľkoobchod ovocia a zeleniny, má nakladaciu rampu, vstup je cez dve vchodové posuvné brány s lamelovými zástenami. Pozostáva z troch boxov opatrených tepelnou izoláciou hr. 100 mm, z toho sú dva boxy chladiace, expedičného priestoru a skladu obalov, ktorý je prístupný z rampy. Súčasťou vnútorných priestorov skladu je administratívna časť ktorá pozostáva z troch kancelárií a sociálneho zariadenia pre zamestnancov, troch WC s umývadlami, dvoch spŕch, dvoch šatní, kuchynky a technickej miestnosti. Obvodové murivo je zateplené polystyrénom. Rekreačno-relaxačné centrum má prístup na II. nadzemné podlažie prostredníctvom vonkajšieho prekrytého schodiska, ktoré je osadené k južnému priečeliu stavby, tak aby nerušilo prevádzku veľkoskladu ovocia a zeleniny. Celý priestor II. nadzemného podlažia slúži rekreačno-regeneračným účelom. Rekreačnú časť tvoria recepcia, bowling s dvoma bowlingovými dráhami, biliardová miestnosť, fitnes priestor, jedálenská časť a bar s kuchyňou, sprcha, šatne a sociálne zariadenia Relaxačnú wellness časť tvoria tri sauny: fínska sauna, dve parné, soľná a bylinková, ochladzovacia sprcha, jacuzzi, masážne a relaxačné miestnosti s vyhrievanými lehátkami, zimná záhrada a technické zázemie, časť podstrešného priestoru slúži ako archív. Cena nehnuteľností je v realitnej kancelárií na vyžiadanie. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo . Pre lepšiu predstavu o dispozícií a stave tejto nehnuteľnosti si pozrite video prehliadku na našom webe.