bazár, predaj, inzercia, predám

Stavebný pozemok, obec Spišský Hrhov, okres Levoča

Kategória: Pozemky

ponúka na predaj stavebný pozemok, obec Spišský Hrhov, okres Levoča. Parcela sa nachádza v zastavanej časti obce a v bezprostrednej blízkosti prírody. Poloha pozemku poskytuje výhľad na široké okolie a Spišský Hrad:

- výmera 729 m2,
- príjazdová komunikácia: obecná,
- inžinierske siete: rozvody elektrickej energie, verejný vodovod, kanalizácia a plyn.

Obec Spišský Hrhov poskytuje dobrú občiansku vybavenosť a nachádza sa len 7km od okresného mesta Levoča a 17km od okresného mesta Spišská Nová Ves. Cena predávanej nehnuteľnosti je 65.000,- € a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva. Právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie. V prípade záujmu Vám ponúkame bezplatné finančné poradenstvo naším odborníkom spojené s financovaním nehnuteľnosti. Pre viac informácií a prípadnú obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: .
Stavebný pozemok, obec Spišský Hrhov, okres Levoča
Podobné inzeráty
Pozemok - Spišský Hrhov
Predám stavebný pozemok v obci Spišský Hrhov. Pozemok sa nachádza v zastavanej časti obce a je osadený na tichej ulici v bezprostrednej blízkosti prírody pod lesom s nádherným výhľadom na panorámu a Spišský Hrad. POZEMOK: - výmera: 1577m2 - inžinierske siete: elektrina, obecná voda, kanalizácia a plyn - príjazdová komunikácia: obecná, asfaltová - rozmery: cca 29m x 58m - slnečný, mierne svahovitý Čoraz viac vyhľadávaná a rozvíjajúca sa obec ponúka veľmi dobrú dostupnosť do okolitých miest - vjazd na Diaľnicu D1 3km,Levoča 7km, Spišská Nová Ves 16km. Občianska vybavenosť - základná škola, potraviny, súkromné kúpalisko, lesná sauna a iné. Cena nehnuteľnosti: 82,-Eur/m2 Všetky bližšie informácie ohľadom tejto nehnuteľnosti Vám rada poskytnem na tel.č. .
Stavebný pozemok na predaj v Spišskom Hrhove
Dokonalá príležitosť pre každého, kto túži po vlastníctve kúsku raja v srdci prírody. Tým je slnečný stavebný pozemok na predaj v obci Spišský Hrhov s rozlohou 729 m2. Kompletný balík luxusu a komfortu, ktorý už len čaká na svojho nového majiteľa. Tento úchvatný pozemok je výnimočným klenotom, nachádzajúcim sa len kúsok od lesa a ponúkajúcim výhľad na okolitú prírodu, dediny a majestátny Spišský hrad. Vyhľadávaná lokalita, s príjemným a pokojným prostredím, zaručuje únik od rušného mestského života a ponúka nekonečné možnosti pre oddych a relaxáciu v prírode, čo zaručuje vysokú hodnotu nehnuteľnosti a jej rýchle zhodnotenie. Tento pozemok je jedinečnou príležitosťou, ktorú by ste nemali nechať ujsť! K dispozícií sú všetky inžinierske siete (elektrina, obecný vodovod, možnosť zabezpečenia vlastnej studne, kanalizácia, plyn), prístup na pozemok je z obecnej komuniácie.  Pozemky v tejto lokalite sú slnečné a mierne svahovité, čo ponúka aj výhody. Ako s tým naložiť? Viete sa inšpirovať okolitými stavbami. V prípade vážného záujmu navrhnite cenu. Obec Spišský Hrhov ponúka kompletnú občianskú vybavenosť: predškolské a školské zariadenie, potraviny, obecný obchodik s lokalnými produktami, poštu, reštauráciu, kúpalisko (s možnosťou súkromného prenájmu), saunu v lese, posilovňu, obecnú knižnicu, múzeum, kaštieľ s nádherným parkom, futbalové ihrisko, cyklochodník, pálenicu, domov dôchodcov, denný stacionár, remeselnú dielňu, packetu box, jazdu na koňoch + prenájom koča s koňským pohonom na svadbu. Cena pozemku je 65 000 € Realitná kancelária Nové Bývanie je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV. Bližšie informácie o nehnuteľnosti v realitnej kancelárií ( ID: N015-14-ALCUa) Mgr. Alexandra Čurillová Realitná kancelária Nové bývanie Obchodné zastúpenie Spišská Nová Ves
SPIŠSKÝ HRHOV | POZEMOK 1.551 m2 na výstavbu RD
EXKLUZÍVNE - SAVONA realitná kancelária – ponúkame v obci SPIŠSKÝ HRHOV - NA PREDAJ | POZEMOK na výstavbu rodinného domu , v tichej ulici, v novo vybudovanej štvrti pod lesom ul. Grófska s výhľadom na okolitú prírodu a Spišský hrad POPIS: ✔️ pozemok o výmere 1.551 m2 ✔️ inžinierske siete: elektrina na pozemku, kanalizácia, voda, plyn na príjazdovej ceste ✔️ príjazdová cesta: obecná ✔️ slnečný, mierne svahovitý, pod lesom OBEC: ✔️vyhľadávaná a rozvíjajúca sa ✔️ s dobrou dostupnosťou do okolitých miest: Levoča 6,5 km, Spišská Nová Ves 17 km, Poprad 35 km, vjazd na diaľnicu D1 – 3 km ✔️ občianska vybavenosť základná škola s materskou školou, pošta, potraviny, súkromné kúpalisko, lesná sauna a iné, kultúrne vyžitie © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SAVONA realitná kancelária POPRAD Viac informácii a dohodnutie obhliadky na tel.č.
SPIŠSKÝ HRHOV | NA PREDAJ | POZEMOK 1.551 m2
EXKLUZÍVNE - SAVONA realitná kancelária – ponúkame v obci SPIŠSKÝ HRHOV - NA PREDAJ | POZEMOK na výstavbu rodinného domu , v tichej ulici, v novo vybudovanej štvrti pod lesom ul. Grófska s výhľadom na okolitú prírodu a Spišský hrad POPIS: ✔️ pozemok o výmere 1.551 m2 ✔️ inžinierske siete: elektrina na pozemku, kanalizácia, voda, plyn na príjazdovej ceste ✔️ príjazdová cesta: obecná ✔️ slnečný, mierne svahovitý, pod lesom OBEC: ✔️vyhľadávaná a rozvíjajúca sa ✔️ s dobrou dostupnosťou do okolitých miest: Levoča 6,5 km, Spišská Nová Ves 17 km, Poprad 35 km, vjazd na diaľnicu D1 – 3 km ✔️ občianska vybavenosť základná škola s materskou školou, pošta, potraviny, súkromné kúpalisko, lesná sauna a iné, kultúrne vyžitie © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SAVONA realitná kancelária POPRAD Viac informácii a dohodnutie obhliadky na tel.č.
Stavebný pozemok, predaj, 944 m2, Doľany, Levoča
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj stavebný pozemok o rozlohe 944 m2 na novovybudovanej ulici v obci Doľany vzdialenej 7 km od okresného mesta Levoča. K pozemku je vypracovaný projekt na rodinný dvojdom s platným stavebným povolením. Video pozemku si viete pozrieť na tomto linku: ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Doľany, okres Levoča Predmet: stavebný pozemok Sklon pozemku: rovinatý POZEMOK: - výmera pozemku je 944 m2 - šírka pozemku je cca 20 m, dĺžka 47 m - prístup na pozemok po novej asfaltovej ceste - nachádza sa na novovzniknutej slepej ulici - na ulici je vybudované nové verejné osvetlenie - na pozemok je vypracované platné stavebné povolenie s výstavbou moderného dvojdomu PROJEKT RODINNÉHO DVOJDOMU: - projektom vznikajú dve samostatné jednotky na bývanie s vlastným pozemkom pre dve samostatné rodiny - jednotky sú prepojené jednou stenou - každá jednotka rodinného dvojdomu bude mať úžitkovú plochu 106 m2 + terasu 23 m2 a vlastný pozemok - vizuál dvojdomu je vo fotodokumentácii INŽINIERSKE SIETE: - obecný vodovod, plyn, elektrina, kanalizácia, možnosť vlastnej studne LOKALITA A OKOLIE: - pozemok sa nachádza v zástavbe nových rodinných domov na okraji obce - vzdialenosť od okresných miest – Levoča 7 km, Spišská nová Ves 17 km - výhodou je rýchle napojenie na diaľnicu vzdialenú len 5 min. od pozemku - kompletná občianska vybavenosť v neďalekom meste Levoča - okolie pozemku tvorí krásna príroda s možnosťami turistiky CENA A PLATBA: - cena 53.990 Eur vrátane vypracovanej projektovej dokumentácie rodinného dvojdomu - DOHODA MOŽNÁ
Súbor pozemkov v obci Petrovany, okres Prešov
VÝHODNÁ PONUKA / DRAŽBA Spoluvlastnícke podiely na pozemkoch, ktoré sa nachádzajú na okraji zastavaného územia obce Petrovany, v bývalom areáli poľnohospodárskeho areálu. Obec Petrovany je vzdialená od okresného a krajského mesta Prešov 10 km. V okolí sú dostupné všetky inžinierske siete. Konkrétne sa jedná o pozemky s parcelnými číslami: Parcela č. 646/2 Orná pôda o výmere 850 m2 spoluvlastnícky podiel: 3/24 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 2369, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcely: č. 641/3 a č. 641/103 Orná pôda o celkovej výmere 853 m2 spoluvlastnícky podiel: 1/3 Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 2214, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcela č. 645/103 Orná pôda o výmere 1285 m2 spoluvlastnícky podiel: 1/5 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 2398, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcela č. 645/1 Orná pôda o výmere 29 m2 spoluvlastnícky podiel: 1/5 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 2365, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcela č. 645/101 Orná pôda o výmere 819 m2 spoluvlastnícky podiel: 1/5 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 2887, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcela č. 643/2 Orná pôda o výmere 5565 m2 spoluvlastnícky podiel: 2/36 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 2412, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcely: č. 638/1 a č. 638/2 Orná pôda o celkovej výmere 2634 m2 spoluvlastnícky podiel: 1/3 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 1993, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcela: č. 645/4 Orná pôda o výmere 17 m2 spoluvlastnícky podiel: 4/20 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 1927, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcela č. 645/104 Orná pôda o výmere 1177 m2 spoluvlastnícky podiel: 4/20 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 2886, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany.