bazár, predaj, inzercia, predám

Steelseries Arctis Pro Wireless - bezdrôtové herné slúchadlá

Kategória: Herné zariadenia

Predám tieto skvelé bezdrôtové herné slúchadlá Steelseries Arctis Pro Wireless. Fungujú s priloženou stanicou, prípadne 3,5mm audio jack ale aj v režime Bluetooth. Slúchadlá som používal cca rok a pol. Ako jedny z mála TOP slúchadiel majú vymeniteľnú batériu!!! K slúchadlám dve originálne batérie.

Preferujem osobný odber, v prípade potreby doveziem, ukážem a samozrejme poradím v prípade akýchkoľvek otázok. Dobierka možná po dohode cez Zásielkovňu alebo GLS kuriéra.
Steelseries Arctis Pro Wireless - bezdrôtové herné slúchadlá
Podobné inzeráty
Herné slúchadlá HyperX Cloud 3 Red
Predám vyššie uvedené herné slúchadlá HyperX Cloud 3 Red (727A9AA). Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! * NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, USB-A, USB-C, pre PC, PlayStation 5 a Xbox Series, herný režim, frekvenčný rozsah 10–21000 Hz, citlivosť 100 dB/mW, impedancia 64 Ohm, kábel 1.2 m + Drôtové herné slúchadlá s priestorovým zvukom + Pohodlné hráčske slúchadlá + Náhlavné slúchadlá prinášajú parádny zvuk + Odpojiteľný a dostatočne odolný kábel + Slúchadlá cez hlavu majú certifikovaný mikrofón + Opletený kábel s integrovaným ovládaním zvuku + Náušníky vás obklopia špičkovou mäkkou koženkou, ktorá vám dopraje pohodlné nosenie po celý deň + Náhlavné hráčske slúchadlá kompatibilné s počítačmi, hernými konzolami PS5, Xbox Series X, Xbox One, Nintendo Switch, Mac a mobilnými zariadeniami s 3,5 mm jackom, USB-C alebo USB-A portom + Súčasťou balenia je adaptér USB-C na USB-A Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Predám: Logitech G Pro X (Wireless)
Predám vyššie spomenuté herné slúchadlá od značky Logitech, konkrétne teda model: Logitech G Pro X Wireless [Bezdrôtové]... Slúchadlá sú zachovalé s minimálnymi známkami používania, vyčistené aj spolu s náhradnými náušníkmi... Slúchadlá stále fungujú bez akýchkoľvek problémov, rovnako aj batéria stále disponuje dlhou výdržou na jedno nabitie.. K slúchadlam náleží nabíjací kábel, 2x náušník, USB dongle, mikrofón a originálne látkové púzdro.. Dôvodom predaja je kúpa štúdiových slúchadiel.. Odber možný v Košiciach a okolí, po dohode a zaplatení poštovného ich kľudne aj zašlem cez Packetu/Sl. poštu. Ďakujem za prečítanie, v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať..
Razer Nari Ultimate Wireless
Predám bezdrôtové herné slúchadlá značky Razer v čiernej farbe. Slúchadlá sú plne funkčné s minimálnymi známkami opotrebenia, ktoré nezasahujú do funkčnosti slúchadiel. Kompatibilné s mobilným zariadením, PC a PS4. Moznosť pripojenia 3,5 mm kábla pre užívanie v káblovom režime. Náhlavné slúchadlá disponujú funkciami ako herný režim a majú vysúvací mikrofón. Slúchadlá majú možnosť nastavenia ekvalizéra pomocou softvéru Razer Synapse. Predávam iba samotné slúchadlá s USB v slúchadlách na pripojenie bez Micro-USB nabíjacieho kábla. Možný osobný odber v Košiciach alebo zaslanie na dobierku. Cena poštovného pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€. V prípade otázok ma prosím kontaktujte SMS, mailom alebo telefonicky (po 15:00). Cena slúchadiel v obchode: 199€ Moja cena: 89€
Predám hernú myš SteelSeries Rival 650 Wireless
Predám bezdrôtovú hernú myšku SteelSeries Rival 650 vo výbornom stave ako nová, bez poškodení. Používaná cca 3 mesiace, po čom sa začala prejavovať na daný typ známa "double click" chyba hlavného tlačidla. Obe spínače boli vymenené za nové spínače TTC Dustproof Gold Contact so životnosťou 80M (miliónov) klikov. Po výmene boli nalepené tiež nové originál skate-y. Pôvodné spínače aj skate-y pridám ako dôkaz. Odvtedy nepoužívaná, náhrada sadla lepšie do ruky a ostala. Kompletné pôvodné balenie a príslušenstvo, batéria s vydržou ako nová. Pôvodná cena 102€ (alza). Technológia Quantum Wireless, senzor TrueMove 3+, lift-off senzor, RGB svietenie v zónach, 24h batéria s rýchlonabíjaním... Detailná špecifikácia, testy na webe. Fotky sú reálne, dobierka, zásielkovňa OK po prevode poštovného vopred na účet. Preferujem kontakt cez mail. *** Pokiaľ inzerát vidíte, je aktuálny *** —————————————————————————— Ak Vám na mail nedpovedám do hodiny (skontrolujte prosím aj spam), napíšte prosím znova alebo mi rovno zavolajte (nie sms!), lebo v poslednej dobe sa žiaľ na maily cez nedá spoľahnúť! Ľudia typu "mám vážny záujem" - ale nikdy sa viac neozvem, prosím, nestrácajte môj čas! Ďakujem!
Herné slúchadlá Logitech G PRO X
Predám herné slúchadlá značky Logitech v čiernej farbe. Slúchadlá sú plne funkčné s bežnými známkami opotrebenia, ktoré nezasahujú do funkčnosti slúchadiel. Náhlavné slúchadlá disponujú funkciami ako priestorový zvuk 7.1 a technológiou Blue VO!CE so softvérom G HUB Gaming Software. Predávam iba samotné slúchadlá bez 3,5mm audio káblu a bez mikrofónu. Možný osobný odber v Košiciach alebo zaslanie na dobierku. Cena poštovného pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€. V prípade otázok ma prosím kontaktujte SMS, mailom alebo telefonicky (po 15:00). Cena slúchadiel v obchode: 99€ Moja cena: 39€
Herné slúchadlá s mikrofónom HP HyperX Streamer Starter Pack
Predám vyššie uvedené herné slúchadlá s mikrofónom HP HyperX Streamer Starter Pack (56R60AA). Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! * NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Herné slúchadlá káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3,5 mm audio jack, pre PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series a Nintendo Switch, herný režim, frekvenčný rozsah 15 Hz–25000 Hz, citlivosť 98 dB/mW, impedancia 60 Ohm, menič 53 mm, kábel 1 m + Hmotnosť: 295 gramov + Farba: čierna + Dĺžka kábla: 1 meter + Pripojenie: 3,5 mm audio jack + Kábel pripojený jednostranne do jednej mušle + Konštrukcia: uzatvorená + Boli zostrojené pre PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series a Nintendo Switch Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.