bazár, predaj, inzercia, predám

Sterilizator

Kategória: Zdravie a krása

Predám plne funkčný strerilizator na dezinfekciu nástrojov.Už nemam využitie.+poštovné
Sterilizator
Podobné inzeráty
Sterilizátor, manikúra, pedikúra, kozmetika
Predám nový, nepoužitý , teplovzdušný sterilizátor vhodný do prevádzok starostlivosti o ľudské telo..certifikát, záruka, faktúra..cena 150 eur + DPH.
Infrasauna
Predám málo používanú Infrasaunu Prestige Extra Carbon Göteborg pre jednu osobu z firmy Sauna World, Komárno.  Dôvod predaja - rekonštrukcia priestorov. Osobný odber a platba v hotovosti v Bratislave. Pôvodná cena 1648€. Naša cena 500€. Rozmer kabíny: 90 x90 x 190 cm  Stavebný rozmer: 100x 110 x 200 cm Žiariče: 5 ks nano-karbonové žiariče + 1 ks full spectrum žiarič. 5 kusov široko frekvenčné plošné vyhrievacie teleso s uhlíkovými vláknami, ktoré je momentálne najmodernejšie na trhu. Nano-karbonový žiarič oproti trubicovýmžiaričom vyžaruje na 15-20-krát väčšej ploche užitočné infražiarenie. Z tohtodôvodu ich účinnosť je viacnásobná, ako u trubicových žiaričov. Umiestnenie žiaričov:1 ks vzadu, 1+1 ks na bokoch, 1 ks pri lýtkach, 1 ks pod chodidlami, 1 ks vpredu Celkový výkon: 1720 Watt, Bežné 230 V-ové, zástrčkové pripojenie k elektrickej sieti, nie je potrebné upraviť bežný domáci systém. Bezpečné a estetické zadné mriežky poskytujú maximálnu ochranu pred kontaktom so žiaričmi. Zabudované stereo rádio s možnosťou prehrávania CD a MP3, pripojenia USB alebo AUX. Ionizátor - sterilizátor vzduchu. Svetelná terapia. Sklenené výplne dverí sú teplovzdorné. Otvárateľný – uzatvárateľný stropný vetrací otvor.  Inštalácia je jednoduchá podľa návodu.
Set na gél lak
Predám sadu na výrobu gél laku. Niektoré položky sú úplne nové, nepoužité. Sada obsahuje: uv/led lampu sterilizátor Utierky bez chĺpkov Kefky Surfanios Sterilizačná nádrž formy na predĺženie Olej na kožyčku brúska na nechty s hlavicami rôzne gél laky zn.komilfo, edlen, moon… Viac informácií nájdete na fotografii Cena 149 euro + ozdoba na nechty ako darček
Kozmeticke prístroje
Kontakt Predam kozmetický profesionalny naparovač s funkciou ozonom /vo vnutri vatička na inhalaciu aromaterapia aj vapozon a s ultrazvukom s velkou hlavicou.Diamantovú mikrodermabraziu s nadstavcami a sterilizator. Prístroj skinscruber ultrazvukovy cistic pleti/špachtla. ozonizer bankovy s nadstavcami,všetky papiere CE certifikaty,stolik na kolieskach kozmeticky biely dreveny,a doplnky ine...CENA komplet 490€ Mozna dohoda a dovoz.