bazár, predaj, inzercia, predám

Sterilizátor na fľaše tommee tippee

Kategória: Kojenecké potreby

Predám sterilizátor na fľaše tommee tippee.
Sterilizátor na fľaše tommee tippee
Podobné inzeráty
Elektrický parný sterilizátor Tommee Tippee 1069
Ponukam velky sterilizátor Tommee Tippee 1069
Parný sterilizátor Tommee Tippee
Predám parný sterilizátor Tommee Tippee. Používaný, ale v top stave. Pôvodná cena 30€. Predám za 10€. Preferujem osobný odber KE.
Tommee tippee šterilizátor.
Predam šterilizátor zn.Tommee tippee,do mikrovlnej rúry. Pár krát poużivane. Stav 10/10
Tommee Tippee sterilizátor elektrický parný
Predám používaný ale plne funkčný parný elektrický sterilizátor dojčenských fliaš, cumlov, lyžíc, misiek a podobne. Sterilizátor je možné použiť aj pre sterilizáciu ďalších výrobkov, ktoré sa bežne môžu vyvárať. Sterilizátor má kapacitu 5 fľaštičiek Closer to Nature s príslušenstvom. Sterilizácia je extra rýchla (5 minút) a zároveň maximálne účinná. V uzavretom sterilizátore fľaše vydržia sterilné až 24 hodín.
Nuk Sterilizátor do mikrovlnky Micro Express Plus
Používaný, bez poškodenia. Skvelá vec, fľaše a cumeľ vždy hygienicky čisté. Parný sterilizátor na dojčenské fľaše Micro Express Plus ponúka rýchly, jednoduchý a hlavne dôkladný spôsob, ako spoľahlivo vyčistiť dojčenské fľaše a ich príslušenstvo. Sterilizátor sa používa v mikrovlnnej rúre, preto štyri 300 mililitrové fľaše alebo časti prsnej pumpy spoľahlivo vyčistí a vysterilizuje len za 4 minúty (výkon 1000 W) a teda sú takmer ihneď pripravené na ďalšie použitie. Vďaka špeciálnemu držiaku sú dokonale vysušené a vybrať ich môžete priloženými kliešťami, aby ste zabránili ich nechcenej kontaminácii. Parný sterilizátor Nuk sa skladá z iba troch častí, jeho obsluha aj čistenie sú preto veľmi jednoduché. Hodí sa do všetkých klasických mikrovlnných rúr s minimálnou vnútornou výškou 187 mm a vnútornou šírkou a hĺbkou len 280 mm. Jednotlivé časti sterilizátora je možné po skončení sterilizácie utrieť handričkou, alebo umyť v umývačke riadu. Jednoduché použitie : 1. Naplnte spodnú časť 200 ml vody. 2. Umiestnite fľaše a príslušenstvo do držiaka. 3. Zaistite veko a vložte do mikrovlnej rúry na 4 minúty pri výkonne 1000W alebo pri 800-950W 5 minút. Cena 12€ + poštovné. Na dobierku neposielam.
Odsávačka na mlieko, sterilizátor a ohrievač na fľaše
Predám nasledovné: 1) kvalitnú elektrickú odsávačku na MM značky Beurer, top stav, použitá pár krát. Možnosť použiť s adaptérom alebo na baterky mimo zdroj elektriny. Pôvodná cena cez 60 €. 2) ohrievač na fľaše značky Beurer, používaný, funkčný. 3) sterilizátor na fľaše do mikrovlnky značky Tommee Tippee, používaný, funkčný. Spolu všetko za 40.