bazár, predaj, inzercia, predám

Steve Madden - čierne lodičky

Kategória: Topánky, obuv

Predám úplne nové nádherné lodičky značky Steve Madden. Neboli vôbec nosené. Je to samozrejme originál. Sedia na veľkosť 39 a 40. Výška podpätku je 11 cm a vnútorná dĺžka je približne 25,5 cm. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte emailom.
Steve Madden - čierne lodičky
Podobné inzeráty
lodicky Steve Madden, velk. 38
Predám luxusné čierne lodičky, zn. Steve Madden. Veľkosť 38, veľkosť sedí aj na 38,5. Perfektný štýlový kúsok. Boli obyty 5 krat. výška podpätky je 12 sm. predám za 35€ plus pošta. na dobierku posielam len po nabehnutie ceny poštovného na účet. osobný odber v BA. posielam aj obyčajne po nabehnutie peniaze na účet. Cena pevná.
Steve Madden lodicky
Nude lodicky steve madden nove vel 37
Lodičky Steve Madden, 37.5
Béžovo-zlaté (trblietky) lodičky Steve Madden, veľkosť US 6.5 (37.5), pár krát nosené , ošúchané (keďže v nich neviem chodiť ale preto nízka cena) ale pri chôdzi to nie je vidno Kupované v Amerike za cca 85eur Výška 11cm, platforma 2cm Cena 6 eur + poštovné (2eur obyčajné alebo 3eur dobierka SR)
Kožené čierne dreváky Steve Madden, nenosené
Moderné čierne vyrezávané dreváky,značka Steve Madden, veľkosť 37 - vnútorná dĺžka je 24,5 cm. Výška opätku 11,5 cm, platforma vpredu 4 cm. Vrchný materiál je pravá koža. Podrážka je plastová, tvrdá, hnedá farba. Cena + dobierka. Nenosené.
čierne sandále Steve Madden veľ 34
1x obuté, čierne sandále značky steve madden, veľkosť 34, kupované v USA cena 15€ vrátane poštovného
Steve Madden semišové čižmy - nové
Predám čierne semišové čižmy značky Steve Madden. Moderného, nazberaného vzhľadu. Z eko semišu. Špicatá špička, hrubý opätok. Nové, v škatuli. Veľkosť 37,5. Cena 60€ + doručenie Mám v ponuke aj iné čižmy a oblečenie rôznych značiek, Guess, Replay, Tommy Hilfiger. pozri v mojom albume.