bazár, predaj, inzercia, predám

Stojan na pneumatiky a ráfiky UNITEC 1090 - VÝBORNÝ STAV

Kategória: Príslušenstvo

Predám stabilný stojan na pneumatiky a ráfiky UNITEC 1090 - NOVÝ; NEPOUŽITÝ; 100 % STAV! Ponúka priestorovo úsporné a elegantné skladovanie pre všetky letné a zimné pneumatiky do šírky 225mm a zabraňuje tak ich poškodeniu. Materiál: hliník; nehrdzavejúca oceľ.
Stojan je v bezchybnom stave, bez poškodenia a akýchkoľvek škrabancov. Všetko príslušenstvo v originálnej krabici.*Cena - dohoda možná.
( osobný odber (ZA), ale viem poslať aj poštou/kuriérom po prevode peňazí/poštovné na účet.
Prosím nevolajte, telefónne číslo je neplatné. V prípade vážneho záujmu píšte na:steeltopponuka@
Na správy odpovedám väčšinou večer. Na odpoveď čakám JEDEN deň; v prípade vážneho záujmu viacerých záujemcov, uprednostním rýchlejšieho s vyššou ponukou. Píšte prosím len v prípade seriózneho záujmu, na špekulantov nemám čas.
Pozrite aj moje ostatné inzeráty. Veci, ktoré ponúkam sú funkčné a vo výbornom stave, používané veľmi málo a niektoré vôbec.
Stojan na pneumatiky a ráfiky UNITEC 1090 - VÝBORNÝ STAV
Podobné inzeráty
K2 Roton 700ml
Predám, nepoužité, kupované v GAFA. K2 ROTON - odstraňuje akýkoľvek druh nečistôt z diskov. Profesionálny čistič diskov kolies, odstraňuje akýkoľvek druh nečistôt z diskov Čisté a lesklé ráfiky sú ideálnym doplnkom dokonale vyzerajúceho auta. Preto sme vytvorili vysoko účinnú a bezpečnú kvapalinu na čistenie všetkých typov ráfikov - oceľ, hliník, chróm a lakované. K2 ROTON pôsobivým spôsobom odstraňuje všetky pretrvávajúce nečistoty vrátane usadenín z brzdových doštičiek a cestnej nečistoty, čo vedie k zafarbeniu aplikovanej kvapaliny na červeno. Čistenie diskov s ROTON-om je mimoriadne rýchle, účinné a nevyžaduje žiadne úsilie. Nečistoty sa odstránia bez rizika poškriabania čisteného povrchu. Môže sa použiť aj na ráfiky cestných motocyklov. Ako používať ROTON? Pred použitím výrobku skontrolujte, či je povrch chladný na dotyk. Rovnomerne rozprašujte výrobok na celý čistený povrch. Nechajte pár minút pôsobiť. V čase nanášania aplikácie je kvapalina bezfarebná. Reakciou s nečistotami sa stáva červenou, čo znamená, že došlo k rozpusteniu nečistôt (pri niektorých druhoch nečistôt je možné krátke sfarbenie na zeleno). Aby ste odstránili nečistoty z ťažko dostupných miest, na čistenie diskov použite kefu, prípadne hubku a opláchnite silným prúdom vody.Kozmetika
Pneumatický vankúšový zdvihák 3,5T
Predám nový vankúšový zdvihák, s kolieskami pre ľahkú manipuláciu. Zasielam kuriérom na adresu, poštovné zdarma. Minimálna výška : cca 140 mm Maximálna výška : s nadstavcom cca 480 mm, bez nadstavca približne 400 mm Priemer vankúša: 270 mm Pracovný tlak:6 - 10 bar Dĺžka s rukoväťou: 1090 mm
kovový stolík pre BDM adaptéry, profi 2v1 s LED podsvietením
- nastaviteľný BDM stojanček pre profesionálne využitie (podpora pre ktag, cmd, trasdata, bdm100, galletto....) - variant 2v1 teda má v sebe pohyblivý bežec pre 60mm profi adaptéry a 4x pružné sondy pre horný akryl - masívne kovové vyhotovenie, ktoré niečo znesie (4kg!) - LED podsvietenie aj na zapojenie do 220V Tento stojan odporúčam pre tých, čo využívajú BDM adaptéry častejšie, vďaka masívnemu vyhotoveniu je stojan mimoriadne pevný a odolný a vydrží vám slúžiť veľa rokov stojan plne podporuje 60mm BDM adaptéry - profi štandard BDM FRAME osobny odber zlava z ceny...
Predám nový držiak diskov na pneumatiky
Nový nikdy nepoužitý držiak diskov na pneumatiky.Stale v krabici, nerozbaleny. CENA : 20€ + poštovné -auto, pneumatiky, gumy, príslušenstvo, stojan, držiak
Súprava na opravu pneumatík auta Fix and Go Sensor
Predám špičkovú súpravu na opravu pneumatík auta a zároveň kompresor pre dofukovanie pneumatík. Špičkový kit radu určený pre autá Fix&Go SENSOR opraví defekt a nafúkne pneumatiky. Jeho pokročilý elektronický systém je tiež schopný riadiť dávkovanie tekutého tesniaceho prostriedku do vnútra pneumatiky pre opravu bez prekážok. Napájanie: zásuvka zapaľovača 12V. Fix & Go SENSOR je špičkou v sortimente pre opravu pneumatík pre štvorkolesové vozidlá. V niekoľkých jednoduchých krokoch je schopný opraviť pneumatiky mestských automobilov, sedanov, supersportovných automobilov, SUV, RV a úžitkových vozidiel. Sada je výsledkom neustáleho inžinierskeho výskumu a laboratórnych testov, pri ktorých sa vytvorili jej početné interiérové ​​patentované prvky vrátane senzora, ktorý je schopný elektronicky riadiť dávkovanie tmelu vo vnútri pneumatiky. Nádobka s tmelom je zložená z jedného kusu vysoko odolného materiálu, ktorý sa nedá otvoriť, aby bolo možné zaručiť bezpečnosť pri náhodnom kontakte s kvapalinou. Na predaj 2 kusy.
Nosič Thule XT 939, 3 (elektro)bicykle, 4 s adaptérom
Predám Thule VeloSpace XT3 939, 3 bicykle, 13pin. Raz použitý, čistý, stav ako nový, rozbalený s krabicou. Max. počet bicyklov 3 (4 s adaptérom 9381-treba si ho dokúpiť). Umožňuje tiež prepravu elektro-bicyklov a ťažkých horských bicyklov. Max. nosnosť 60 kg. Zamknutie bicykla o nosič -Áno. Zamknutie nosiča o ťažné zariadenie -Áno. Sklopná funkcia -Áno. Extra široké žliabky pre plášte kolies umožňujú prepravu veľkých kolies s rázvorom až 1 300 mm. Nastaviteľné podtlakové spony Pump Buckle s extra dlhými popruhmi pre ráfiky umožňujú jednoduché upevnenie bicyklov so širokými pneumatikami (až 4.7 palcovými) jednoduché upevnenie bicyklov vďaka odnímatelným držiakom rámu vybavených ružicou s obmezovačom momentu utiahnutia Thule AcuTight, ktorý cvakne, akonáhle je bicykel optimálne upevnený. Vďaka stabilite nezaistenej prípojky na ťažnom zariadení je jednoduchá montáž aj nastavenie nosiča bicyklov pred uzavretím zaisťovacej páky. Dômyselný systém sklápania ovládaný nožným pedálom umožňuje jednoduchý prístup do kufra aj vtedy, keď sú pripevnené bicykle. Veľký uhol sklápania umožňuje otváranie aj veľmi veľkých zadných dverí kufra. Kompletne uzamykateľný (bicykle o nosič a nosič o ťažné zariadenie). V kombinácii s boxom Thule BackSpace XT umožňuje vytvorenie ľahko prístupného nosiča pre rozšírenie úložného priestoru vozidla o 300 l.