bazár, predaj, inzercia, predám

stojan/vešiak na šaty

Kategória: Ostatný nábytok

Vešiak/stojan biely na oblečenie RIGGA z IKEA. Výšku stojana na oblečenie môžete upraviť podľa potreby, pretože ho možno nastaviť do 6 úrovní. Pôvodná cena 22,99€. Ideálne osobný odber v Bratislave.
stojan/vešiak na šaty
Podobné inzeráty
Vybavenie predajni Citaj Popis Pozri Foto Symbolicka Cena
Predam Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - TOP - [25.5. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 1 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 2 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 3 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 4 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 5 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 6 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 7 Predam väčši kovovy stojan na topanky vhodny do predajni. Stojan je pochromovany. Pozri foto. Rozmer: Vyska : 126 cm Sirka : 80 cm Hlbka 16 az 20 cm Cena : 75 Eur. Mám na predaj aj poličky na drazkovy panel aj vešiaky kovové aj drevené vhodné do predajne s textilom. Pozri všetky moje inzeráty. V pripade zaujmu pište,volajte Štendre,Vešiaky,Vybavenie Predajni
Predám nástený vešiak na šaty
Ponúkam na predaj vešiak na stenu s policou a vodorovnou kovovou tyčou na oblečenie. Vhodné ako vešiak do chodby alebo predsiene. Farba dreva buk. Rozmery viď foto. Vešiak je v pôvodnom stave, zabalený. Nebol nikdy použitý.
Predám rameno na vešanie, otočný vešiak, vešiak s 12 háčikmi
Predám: 1. Rameno na vešanie šikmé, s úchytom na stenu, dĺžka od steny cca 44 cm - v ponuke je celkom 13 kusov. Cena za 1 kus 9 €, pri odbere aspoň 5 kusov je cena 8 €/kus. 2. Otočný vešiak na kravaty, opasky, šatky, plavky, atď. - 1 kus, úchyt na stenu, dĺžka od steny cca 37 cm, priemer otočného mechanizmu cca 27,5 cm - cena 12 €. 3. Univerzálny vešiak s 12 háčikmi - 2 kusy. Dĺžka cca 50 cm. Cena za kus 8 €. V prípade zaslania kuriérom sa k cene pripočíta poštovné.
Vešiak na šaty/štender
Predám vešiak na šaty na kolieskach z IKEA. Nový stojí 22,90 ja ho predávam za 12€. V prípade potreby sa dá rozložiť. Momentálne je zložený, minimálne používaný. Iba osobný odber.
Livarno home vešiak skladací
Predám úplne nový vešiak livarno (nepoužitý, zabalený v krabici), skladací, veľmi skladný. Mám 5 ks. Cena obchod 17,99, moja cena 10e.
Pojazdný vešiak/ stojan na odevy
Predám vežiakový stojan na zavesenie odevov, ktorý je pojazdný, s kolieskami. Farba čierna v kombinácii s chrómom. Má dva bočné sklopiteľné držiaky na ďalšie vešiaky alebo kabelky, šatky, korálky. Všeobecné informácie farba: čierna, chrómová Rozmer šírka/výška/hĺbka: 80/99-179/40 cm Detailné informácie výškovo nastaviteľné max. výška cca: 179 cm min. výška cca: 99 cm Vešiak je v zloženom stave z dôvodu sťahovania. Priveziem aj do Senca.