bazár, predaj, inzercia, predám

Stoličkový výťah

Kategória: Ostatné

Predám stoličkový výťah,stropný zdvíhací systém, šikmé schodiskové plošiny na schody rovné alebo točité. Možnosť zapožičania schodolezov, zdvihákov. Bezplatné poradenstvo.
Stoličkový výťah
Podobné inzeráty
exteriérový stoličkový výťah
Predám dvojročný exteriérový stoličkový výťah model 320 Stannah na rovné exteriérové schodisko. Výťah je ako nový, pár krát použitý pri odskúšaní. 100%stav. Osobný odber v NR.
Stoličkový výťah, stropný zdvihák, plošina, schodolez
Ponúkam na predaj stoličkový výťah / sedačku na priame alebo točité schodisko. Ak máte preukaz ZŤP viem Vám pomôcť aj s vybavením príspevku od štatu na kúpu pomôcky. Poradenstvo aj návšteva po celom Slovensku je bezplatná..
Predám stoličkový výťah Stannah
Predám používaný, ale funkčný stoličkový výťah Stannah do domu, na prekonanie jedného poschodia - 14 schodov, ca. 4 metre. Demontáž si musíte urobiť sami.
Stoličkovy výťah
Predám stoličkovy výťah. Viem zariadit aj montáž odborným servisom.
Stoličkový výťah, schodisková plošina, Stropný zdvihák,
Ponúkam na predaj pomôcky na prekonanie bariér...Na celom území SR zameranie a poradenstvo bezplatne. Pomôžem aj pri možnosti prefinancovania cez príspevok...teda viete mať zariadenie zadarmo.... schodolez, plošina, sedačka, stoličkový výťah,
Plošina, schodolez, stoličkový výťah, Stropný zdvihák
Predám schodolez rôzne typy, stoličkový výťah, plošina- krátke,dlhé, priame alebo točené schodisko, Stropný zdvíhací systém. možnost zapožičania, bezplatné poradenstvo a obhliadka.