bazár, predaj, inzercia, predám

Stolik

Kategória: Nábytok pre deti

Predám stolík dá sa prestaviť ako lavica a stolík na.pisanie
Stolik
Podobné inzeráty
Písací stôl
Ponúkam za odvoz písací alebo počítačový stolík do detskej izby. Stolík je používaný ale plne funkčný. Časť na písanie je vyrobená na mieru s vysuvacou doskou na klávesnicu, druhá časť na tlačiareň je z pôvodného stolíka a je mierne ošuchaná, ma policu a dva sufliky. Stolík sa dá rozdeliť na dve samostatné časti. Stolík k odberu bez PC. Odber možný ihneď v Slovenskej Vsi. Odvoz si musíte zabezpečiť sami.
Detský stolík so stoličkami
Predám detský stolík s dvomi stoličkami-nový.Rozmer:stolík v 50 cm,š 39 cm,d 60 cm, stolička v 49 cm,výška po sed 25cm,sed 26 x 27 cm. Poštovné podľa tarif kuriera
Detska izba chlapec/dievca
Detska izba dievcenska pouzivana 4roky bez poskodeni Velka skrina 150e Postel so zabranami 160x80 100e Nocny stolik 40e Ostatne casti nabytku predane. chlapcenska detska izba pouzivana 4roky bez poskodeni Polickova skrina 120e Velka skrina 180e Pisaci stolik 70e Postel 160x80 100e Nocny stolik 40e V pripade vazneho zaujmu mozny dovoz
Biely stolík STUVA  ružová stolička MAMMUT
Predám nepoužívaný len zložený biely stolík IKEA zo série STUVA spolu so stoličkou MAMMUT. Stolík má na vrchnej strane výrobnú vadu, kozmetická chybička, nijak neovplyvňuje použitie (viď foto), čomu je prispôsobená celková cena, inak je absolútne v top stave, stolička je minimálne používaná. Predaj najlepšie spolu a osobný odber v Senici. V prípade záujmu ma kontaktujte sms alebo mailom.
Plastový stolík +2 stoličky
Plastovy stolik s dvomi stoličkami v peknom hranom stave-neposkodene -stolik 8e -stolicka kus 4e (predaj len spolu)
Detský stolík + stolička na prvé kreslenie
Predám detský drevený stolík Dorotka z masívu (link na výrobcu nižšie) spolu s drevenou stoličkou na prvé kreslenie dieťaťa. Stôl je po jednom dieťati. Pre deti od 3 do 7 rokov / výšky 135cm.