bazár, predaj, inzercia, predám

Stolik

Kategória: Kuchyne

Ulozny stolik vo velmi dobrom stave.Vhodny na chatu.
Stolik
Podobné inzeráty
Predam servírovací stolik
Predam starý servirovaci stolik na kolieskach s dvomi suflikmi na uloženie. Je vhodný ku posteli človeku ktorému sa moc nedá chodiť ako prirucny stolik aj na jedenie, lúštenie krizoviek…
Predám dva sety stolík a dve stoličky
Predám použitý nábytok ;stolík/Mangove drevo/ noha kovová pevná a k tomu po dve stoličky. Viď obr. Jeden set stôl a 2 stoličky po 88;- eur. Mám k dispozícii dva takéto sety.
Servirovací stolík
Predám zachovalý servírovací stolík. Top stav.
Predam konzolový stolik
Predam konzolový stolik Stav: Nové Materiál: masívne drevo Cena 109€ Osobný odber Komárno alebo pošlem poštou. Poštovné zadarmo Viac info cez email. Pozrite sa na moje ďalšie inzeráty ďakujem.
Stôl + stoličky.
Predám zachovalé, kovové, pohodlné, pevné celočalúnené stoličky 15€ kus/viac kusov/,drevenú čalúnenú pohodlnú stoličku /ohýbané drevo/10€,veľmi zachovalý pekný oválny konferenčný stolík š.55cm,dl.90cm,v.45cm 20€,antykorový konferenčný stolík so sklom 60x60cm 20€.
Vybavenie garzónky - Kuchynská linka so skriňou
skriňa na mieru do garzonky umývadlo pasuje presne na vývody vody. kopec odkladacieho priestoru do malého bytu. k tomu v rovnakom dekore stolík, botník a skrinka na víno sa dá použiť aj na iný účel. tak isto komoda pod telku s úložným priestorom. Celá šírka je 223,5cm z toho skriňa 62, výška 220cm, hĺbka 60cm Skrinka pod telku šírka 80 cm výška 82cm Stolík šírka 101cm a výška 74cm