bazár, predaj, inzercia, predám

Stolík na kolečkách ,drevená bedňa

Kategória: Ostatný nábytok

Predám kovový stolík na kolečkách. Rozmery 65 / 55 / 71 cm. Cena : 15 €
Predám staršiu drevenú´bedňu. Rozmery 55 / 35 / 56 cm. Cena :5 €
Tel.
Prevzatie v Novej Dubnici. Do TN doručím
Stolík na kolečkách ,drevená bedňa
Podobné inzeráty
Nočný stolík/konzolový stolík (iba osobný odber)
Nočný stolík/konzolový stolík (iba osobný odber) - [16.7. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Nočný stolík/konzolový stolík (iba osobný odber) - 1 Nočný stolík/konzolový stolík (iba osobný odber) - 2 Nočný stolík/konzolový stolík (iba osobný odber) - 3 Je vhodný do kúpeľne / do predsiene/ do spálne. Kvalitný výrobok, (v.š.h.): 86x60x36 cm, ťažký a stabilný. Dôvod predaja: už ho viac nepotrebujem. Cena je 100 EUR a je pevná. Ak inzerát je zverejnený = ešte aktuálny. Len vážni záujemcovia!!! Telefónne číslo je vymyslené. Kontaktujte ma prosím prostredníctvom mailu.
Nový konferenčný stolík (drevo )
Konferenčný stolík Sanne má rozmer 40×60 cm. Stolík je vyrobený z borovicovej MDF v matnom čiernom laku. Príručný stolík je dutý, spodok je však uzavretý, hrúbka dreva je 1 cm. Príručný stolík váži 7,8 kg a unesie 20 kg. Vďaka robustnému vzhľadu pôsobí odkladací stolík pevne a možnosti sú nekonečné. Stolík ponúka dostatok miesta na poháre a občerstvenie, ale aj ako miesto pre vaše najkrajšie kvety či rastlinu. Farba: čierna p.c. 249€ Materiál: MDF borovica Rozmery: 40 x 60 cm
Ikea stolíky
Dobrý deň, ponúkam na predaj príručný a konferenčný stolík so sklom Ikea. Konferenčný stolík je s malými stopami poškodenia (foto). Rozmery: príručný stolík: 55 x55 cm a výška 45 cm, konferenčný stolík so sklom: 118 x 59 cm a výška 38,2 cm Cena: príručný stolík: 5 € konferenčný stolík so sklom: 10 €. Miesto vyzdvihnutia Bratislava.
TV stolík
Predám televízny stolík na kolečkách, šírka 49cm,výška 48cm, dlžka 96cm,cena 20 EUR tel.
Predám malý drevený stolík ideálny na umiestnenie monitora.
Na predaj mám drevený stolík, ktorý je špeciálne navrhnutý pre umiestnenie monitora. Stolík je vyrobený z kvalitného dreva a má elegantný, minimalistický dizajn, vďaka čomu skvele zapadne do akejkoľvek miestnosti. Jeho nízka výška umožňuje pohodlné pozorovanie monitora bez potreby zdvíhať hlavu a zároveň udržuje monitor v stabilnej a ergonomicky správnej výške. Stolík je pevne zhotovený a odolný, čo zaručuje, že váš monitor bude na ňom bezpečne a bezpečne umiestnený. Jeho prírodná drevená farba dodáva priestoru príjemnú atmosféru a prispôsobí sa akémukoľvek štýlu interiéru. Ak hľadáte praktické a esteticky príjemné riešenie pre váš monitor, neváhajte a kontaktujte ma čo najskôr! KONTAKT POPROSÍM IBA CEZ MAIL - OSOBNÝ ODBER
Okrasná bedňa na kolieskach
Predám ručne vyrobenú okrasnú drevenú bedňu,vyrobenu zo starych vojenskych bedni a paliet.Super ulozny priestor na co vas len napadne.Bedna je vazne dost velka aj na ulozenie vecsich veci, alebo mnozstvo hraciek. Má kolieska a po otvorení svieti. Rozmery sú cca š120cm x v59cm x h43,5cm.