bazár, predaj, inzercia, predám

Strašilka austrálska - vajíčka

Kategória: Terárijné zvieratá

Mám na predaj vajíčka Strašilky austrálskej. Znášať začali v máji. Mám ich 100+. Poprosím iba volať alebo sms. Na mail veľmi neodpovedam. Cena vajíčok je 0,40€/kus. Predávam minimálne od 10ks, kvôli vyššej možnosti vyliahnutia sa. Na fotkách sú aj dospelé, tie nie sú na predaj.
Strašilka austrálska - vajíčka
Podobné inzeráty
strašilky / pakobylky
Ponúkam pakobylky: Peruphasma schultei - strašilka diabolská - nenáročný druh, vhodný pre začiatočníkov - rozkŕmené na vtáčom zobe - zamatovo čierne, v dospelosti s červenými krídlami - nymfy aktuálne minimálne po prvom zvleku, neskôr k dispozícii aj staršie jedince - minimálny odber 5 jedincov. - cena za kus: 0,5 eur pri nymfách po 1., 2. zvleku 1 euro / kus pri starších nymfách. - vajíčka 25 ks: 3 eurá Lamponius guerini - farebná forma - nenáročný druh, vhodný pre začiatočníkov - zvyknuté na ostružinu - k dispozícii rôzne staré nymfy farebnej formy v rôznych odtieňoch hnedej - krásne sa dajú sledovať mimikry na kôre stromov, ktorú môžte vložiť do terária - cena za kus: 2 eurá Nuichua rabaeyae - nenáročné, zvyknuté na ostružinu - k dispozícii posledné nymfy - cena za kus: 1,5 eur. S chovom rada poradím. Osobný odber je možný v Bratislave, po dohode v Nr. Posielam aj poštou.
Strašilka indonézska
Darujem akékoľvek množstvo strašilky indonezskej. Dôvodom je premnoženosť.
Vajíčka Lupenitky Tataba
Nabízím vajíčka Lupenitky Tataba, krásný druh lupenitky, vajíčka jsou oplodněná samečkem, 20ks za 200kč, mohu zaslat i více kusů. Zasílám přes zásilkovnu
Listovka obrovská (Phyllium giganteum) - vajíčka
Predám vajíčka listovky obrovskej (Phyllium giganteum), cena 2 eurá / 10 ks, minimálny odber je 20 ks. Vajíčka sú rôzne staré, z niektorých sa už liahnu mladé listovky. Posielam aj poštou na dobierku. V prípade záujmu písať na mail. Pozrite aj ostatné inzeráty.
australska rosnička
predám australsku rosničku
Camponotus ligniperda
Ponúkam matky tohto najvačieho druhu Camponutus v Európe. Pri preprave sa môže stať že matky svoj plod(vajíčka a larvy skonzumujú aby neprišli o bielkoviny a iné potrebné látky, v tomto prípade je potrebné matke poskytnúť bielkoviny, tento druh sa vie dostať do stavu nehybnosti-strnulosti pri nepriaznivých podmienkach čo môže aktuálne nastať pri preprave, nezľaknite sa, po uložení matky na kľudné a temné miesto sa znovu rozhýbe). Matky sa rojili 14.6.2023 a aktuálne majú všetky vajíčka.Pri väčšom odbere možná zľava. K dispozícii je 20 kráľovien Ďalej ponúkam väčšiu kolóniu už vo formikáriu Kolónia obsahuje 1kráľovnú+ 150(+)robotníc+ hromada kokónov lariev a vajíčok. Cena dohodou Tento druh hibernuje ako každý jeden mravec, so všetkým rád poradím. Akékoľvek otázky rád zodpoviem keďže chov mravcov nieje taký rozšírený tuná u nás. Viac fotografií a informácií poskytnem prostredníctvom WhatsApp, IMessage Možnosť zaslania prostredníctvom Packeta za platbu predom + poštovným. Prípadne navštívte môj profil na Instagrame (Ants_Slovakia_Official) kde pomaly chystám súťaže a taktiež tam môžte sledovať druhy mnou chované a pýtať sa na rôzne otázky. !!!V žiadnom prípade neposielam nič živé na Dobierku!!! Ak nevieš normálne začať konverzáciu ani sa neobťažuj ma kontaktovať :) Inzerát platný do zmazania.