bazár, predaj, inzercia, predám

Štrasový set

Kategória: Šperky

Predám nepoužívaný štrasový set.
Set pozostáva z 2 náhrdelníkov, naušníc, naramku, ozdobnej spony a puzdra.
Odber v Ba, poštou pri platbe vopred.
Štrasový set
Podobné inzeráty
Predám krásny štrasový set
Predám krásny štrasový set.Mám aj iné na predaj viď. moje inzeráty.
Štrasový náramok a náušnice
Predám krásny štrasový náramok a náušnice. Nové nepoužité. Cena za set 10€. Cena za náramok 8€. Cena za náušnice 2€.
štrasový náhrdelník
Štras predám osemradový štrasový golier- náhrdelník Dĺžka a 66 cm, šírka 3cm cena 13€ + poštovné na dobierku pre opakované zlé skúsenosti, neposielam. ..retiazka, štras,
NOVÝ štrasový náhrdelnik JABLONEC 2
Predám NOVÝ náhrdelnik z brúseného skla výrobca JABLONEC Česká republika. Sú to poctivé štrasové náhrdelniky z Jabloneckej bižutérie, žiadna Čina. Luxusný štrasový nahrdelnik z celosvetovo preslávenej jabloneckej bižutérie využijete pri slávnostnéj príležitosti -ples, oslava, svadba...Vybrúsené sklenené kamienky v kovovom lôžku sa ligocú pri každom pohybe. Ligotavé kamienky, sú osadené v kovovom lôžku a su prichytene krapničkami. Zlatý náhrdelnik. Dĺžka náhrdelnika 45 cm. Dĺžka vysiacej časti 4,5cm.
NOVÝ štrasový náhrdelnik JABLONEC
Predám NOVÝ náhrdelnik z brúseného skla výrobca JABLONEC Česka republika. Sú to poctivé štrasové náhrdelniky z Jabloneckej bižutérie, žiadna Čina. Luxusný štrasový nahrdelnik z celosvetovo preslávenej jabloneckej bižutérie využijete pri slávnostnéj príležitosti -ples, oslava, svadba...Vybrúsené sklenené kamienky v kovovom lôžku sa ligocú pri každom pohybe. Ligotavé kamienky, sú osadené v kovovom lôžku a su prichytene krapničkami. Zlatý náhrdelnik. Dĺžka náhrdelnika 41 cm. Dĺžka vysiacej časti 5cm.
Štrasový náhrdelník a náramok
Predám raz použitý set.