bazár, predaj, inzercia, predám

Strateni - NOVA nečítana alebo čitana

Kategória: Beletria

Predám knihu Stratený od autorky Predám knihu Stratený od autorky Gayle Formanova ( autorka Bestsellera Zostaň so mnou) - dostala som na narodeniny dve ????
Nová nečítaná kniha za 9 €, čítaná 7€
Vieme doručiť aj do MA, SI, TN
Strateni - NOVA nečítana alebo čitana
Podobné inzeráty
Rozne knihy
Predam knihy, mozny osobny odber v BA: Ži ako maly princ, Stephane Garnier - 10€, nova, Necitana. Bol to darcek ale ja som tu knihu uz mala doma. Sviňa, Arpád Soltesz - 7€, Necitana Prežite rozchod s úsmevom - 4€, citana, je tam par riadkov vyznačených zltou fixkou Velke male klamstvá - 5€, raz citana Zakon pritazlivosti - 5€, Necitana Navod na obsluhu lásky - 5€, Necitana Zamerne nezadani - 10€ ´, citana Šlabikár stastia - 6€, citana Nevolat, pisat sms. Podvodníkov automaticky blokujem a posielam na políciu.
Knihy od 1 €
Katarína Kopcsányi – Opäť mamou (raz čítaná, super stav), 3,50 € Kristína Ježovičová – Porcelánová láska (nečítaná), 3,50 € Laura Fechová – Neuvidíš ma plakať (raz čítaná, super stav), 2 € Zuzana Bilavská – Cudzie dievča (raz čítaná, super stav), 4,90 € Ivana Klein – Chyť si svoje šťastie (raz čítaná, super stav), 2 € Dominika Dinušová – Láska v Casa Bonita (raz čítaná, super stav), 1 € Kristína Pavelková – Spadol z jahody PREDANA Mia Pilsner – Bolo to z lásky 2 (raz čítaná, super stav), 0,90 € Amy Sohnová – Sexi mamy (nečítaná, ale trochu zažltnutá), 1 € K cene treba prirátať poštovné alebo osobný odber v Nitre. Viac info na: spjana65@ Inzerujem aj inde.
A.Dumas knihy-svetová klasika
Ponúkam pre milovníkov A.Dumasa knihy Jeden z najplodnejších spisovateľov, akí kedy žili. Počas života napísal množstvo divadelných hier, noviel, reportáží z ciest a vydal viac než osemdesiat románov, v asi tristo zväzkoch.Mnohé sfilmované. Dal svetu príbehy o mušketieroch, o grófovi Monte Cristo aj o francúzskom kráľovskom dvore. Alexandre Dumas starší zomrel s perom v ruke . 1. Grof Montecristo1,2,3-Mladé letá 1965=9E -PREDANÉ 2. Dáma z Monsoreau-Slov.spisovateľ 971,,493 strán,nečítaná=4E 3. Vikomt de Bragelonne I. - IV. Tatran 1971,Počet strán 441, 443, 409, 434.,papierová obal mierne poškodený- nečítaná=10E PREDANÉ 4. Dobytie Bastily I a II ,Tatran 1973 1.vydanie,.počet strán: 312 a 352,je vlastne pokračovaním románu Kráľovnin náhrdelník- nečítaná =4E- PREDANÉ 5. Kráľovnin náhrdelník 1, 2 Tatran 1969,Počet strán: 377 + 402 =5E 6. Zaľúbený Ascanio Mladé Letá 1977, počet strán 561,nečítaná ´=5E 7. Grófka De Charny I.II Tatran 1976, počet strán 612,607,nečítaná=6E- PREDANÉ 8. Dáma s kaméliami.SPKK1966.,=2,50 9. Joseph Balsamo 1. 2. ,, Pravda , 1973 , tvrdá väzba 695 + 726 strán,,nečítaná-7E 10. Traja mušketieri po dvadsiatich rokoch -2 diely v jednej knihe-Mladé letá 1973-strán 800,bez pap.obalu=5E PREDANÉ 11. Čierny tulipán-Stopy-1968-nečítaná =3E- 12. A három testor-magyar,Madách kiado Bratislava Europa kiadó 1974, 700 oldal´´=7E K cenámm + poštovné trochu dejiny-Narodil v júli 1802 vo Villers-Cotterêts. Mal kreolský pôvod, jeho babička z otcovej strany bola totiž čierna otrokyňa, do ktorej sa v kolónii Santo Domingo (dnešné Haiti) zamiloval generálny komisár delostrelectva markíz Antoine-Alexandre Davy de la Pailleterie. Splodili spolu jediného syna Thomasa- Alexandra a ten v dospelosti, aby chránil aristokratickú povesť rodiny, začal používať rodné meno svojej matky – Dumas 1870- Postihla ho ťažká mozgová príhoda, po ktorej zostal napoly ochrnutý. Jeho opatery sa ujal syn Alexandre Dumas mladší a v jeho dome v Puys napokon jeden z najslávnejších a najčítanejších spisovateľov histórie svetovej literatúry aj skonal. 5. decembra 1870 vydýchol naposledy.
Knihy - rozne zanre
Predam: '1. Cez noc - nova, necitana 5 Eur 2. Denne svetlo - citana, zachovala 4 Eur 3. Hush Baby CZ - nova, necitana, bez prebalu, 10 Eur 4. Nakresli mi vietor - citana, zachovala, 3 Eur 5. Mimo tohto sveta - citana, zachovala, 2 Eur 6. Nevera v Lisabone - citana, zachovala, 4 Eur 7. Este stale je cas - citana, zachovala, 5 Eur K cene je potrebne pripocitat postovne V pripade zaujmu poprosim mail
Knihy
Skrytý dar- 2€ - vnútri venovanie, inak super stav bez poškodení Na počiatku bolo koleso- 2€ - vnútri podpis autorky, obal trošku zvlnený hore, nič hrozné, super stav Materská na zbláznenie- 5€ - nová, nečítaná Mimo času - 3€ - nová, nečítaná Zabiť matku- 3€ - 1x čítaná, ako nová Hlava v oblakoch- 3€ - 1x čítaná, ako nová Červené lístie- 3€ - 1x čítaná, ako nová Kľukatá cesta za šťastím- 4€ - 1x čítaná, ako nová (obal kúsok pokrčený) Advokáti - PREDANÁ Tvoje telo je stvorené pre lásku- 2€ - super stav Čaro Vianoc- super stav bez poškodení, 4€ Receptár zdravej výživy- 2€ Matky - 7€ Staršie knihy, rôzny stav Babylon 1 a 2 - 10€ Potopa 1 a 2 - 14€ Ohňom a mečom 1 a 2 - 10€ Odviate vetrom - 5€ Idiot - 4€ Jánošík - 5€ Sokyňa Márie Terézie - 4€ Búrlivé výšiny - 4€ Dom v stráni - 3€ Snúbenci - 4€ Dobytie Bastily 1 a 2 - 6€ Sirota Podhradských - 3€ Prekliati králi 2 a 3 - 6€ Jana Eyrová - 4€ Chrám Matky Božej v Paríži - 4€ Let 627 - 3€ Dona Flora a jej dvaja mužovia - 3€ Tiene v raji - 3€ Vražda Rogera Ackroyda 1. / Vražda potrebuje reklamu 2. - 3€
Stratení a nájdení, Brooke Davis
Ponúkam na predaj raz prečítanú knihu:" Stratení a nájdení, Brooke Davis - Príbeh, ktorý vás rozplače, rozosmeje a obohatí", vydavateľstvo Fortuna Libri 2015, počet strán 240, edícia Fortuna Litera, cena 3,5 eura + poštovné. - pôvodná cena 11,71 € - DOJEMNÝ ROMÁN O OBJAVOVANÍ PODSTATY LÁSKY A ZMYSLU ŽIVOTA Príbeh robia jedinečným jeho tri hlavné postavy: Millie Birdová alias Slečna Hrobárka má sedem rokov a vždy nosí červené gumáky, ktoré ladia s farbou jej kučeravých vlasov. Matka bojujúca so žiaľom za manželom ju zabudla v obchodnom dome a už sa po ňu nevrátila. Agatha Panthová je osemdesiatdvaročná žena, ktorá od smrti svojho manžela nevyšla z domu ani s nikým neprehovorila. Dni trávi pozorovaním svojho starnutia, sledovaním televízneho šumu a vykrikovaním z okna na okoloidúcich. Karl Hmatopisár má osemdesiatsedem rokov, ťuká prstami do vzduchu, tak ako „písaval“ svojej manželke na pokožku a premýšľa o svojom úteku z domova dôchodcov. Keď sa títo traja stratení ľudia náhodou stretnú a spoločne vydajú na cestu po Austrálii, všetky doterajšie pravidlá a stereotypy miznú. Millie túži nájsť svoju matku. Karl chce zistiť, ako sa stať mužom. A Agatha si želá, aby sa všetko vrátilo do starých koľají. Príbeh o živote a láske vás prinúti smiať sa a plakať zároveň a naučí, že prežívanie smútku môže byť kľúčom k životu. V románe sa vrátite do svojho detstva rovnako ako Millie a precítite, aké je byť v objatí, v ťažkostiach a v samote, aký úprimný a vtipný vie byť pohľad na život, a najmä, ako možno nájsť priateľstvo a láskavosť na miestach, kde to najmenej čakáte.